Skoči na vsebino

Vsa aktivnost

Tok se posodablja samodejno     

 1. Včeraj
 2. filmi in napovedniki

  Hype is outta charts!
 3. filmi in napovedniki

  17. november! @japanboy!
 4. Zadnji teden
 5. Ugani film!

  Pr' Hostar?
 6. Ugani serijo/nadaljevanko

  sam da se spomnem no
 7. Ugani film!

  Errr... Sliši se kot Hannibal. Kateri? Nimam pojma.
 8. Ugani film!

  Pa da ne bomo čakal Bartale, ker sem tak samozavesten...podajam en easy quote za uganit "A census taker once tried to test me. I ate his liver with some fava beans and a nice Chianti."
 9. filmi in napovedniki

  Ravno včeraj pogledal: Takšen na easy teenage horror movie z veliko smeha. Mene je takoj spomnil na Until Dawn igro, ampak še bolj bizaren in s poudarjeno komičnostjo.
 10. Ugani serijo/nadaljevanko

  10 sklecof čuj! @medenko1975 nastavi uganko za TV serijo. Lahko je screenshot, lahko je opis, kak izstopajoči dogodek ali dialog,... Ni važno, samo da se ugiba.
 11. 65. nagradna igra - PES2018

  Sem vedel, da je zarota!!! Banda! Tako kot vedno, zabavno izvedena nagradna igra in čestitke nagrajencu.
 12. Wolfenstein II: The New Colossus

  Launch napovednik:
 13. 65. nagradna igra - PES2018

  jao še takrat ko sodelujem nisem vseh prav odgovoril
 14. Ugani serijo/nadaljevanko

  10 sklec se reče
 15. Ugani serijo/nadaljevanko

  10 sklecov!
 16. Warframe soigralci

  Jas igram warframe trenutno imam mastery rank 9 nisem pa še opazu nobenega Slovenca pri igri samo mekaj hrvaških in srbskih soigralcev...
 17. Ugani serijo/nadaljevanko

  w000t w00t ej tega po 2 mesecih me najde, kaj moram narest?
 18. Warframe

  A en post spodaj ni dovolj dober?
 19. Warframe

  Lep pozdrav igram warframe in sem že v misiji warrior within vabim vse da se mi pridružijo imam mastery rank 9 Moj PS ID je djblack078
 20. 65. nagradna igra - PES2018

  65. nagradna igra končana. Od šestnajstih sodelujočih vas je devet odgovorilo pravilno. To ste: @matej1990, @TheRealDeal, FB - Rene Libman Pirke @Zurbum, FB - Gregor Brence, @conali, FB - Benjamin Golob, FB - Simon Dukarič, @Pirkec. Enega izmed vseh, kateri ste pravilno odgovorili na vsa vprašanja, bom danes preko android aplikacije Lucky Wheel Lucky Draw izžrebal enega, kateri bo prejel PS4 kodo za igro Pro Evolution Soccer 2018. Žal morem sporočit, da se @matej1990ne bo potegoval za nagradno, ker mu jaz ne dovolim. Torej namesto devetih, se za nagrado poteguje osem komadov ;). Pravilni odgovori na zastavljena vprašanja so bili: 1.) Kdo je razvijalec igre Pro Evolution Soccer? - Logo 3 (Konami) 2.) Katere leta je bila izdana prva igra serije Pro Evolution Soccer ? - Leta 2001 3.) Kako igro imenujejo na Japonskem? - Winning Eleven 4.) Kdo je bil na ovitku igre PES 3? - Pierluigi Collina 5.) Katera dva komentatorja sta v PES 2017? - Jim Beglin in Peter Drury 6.) Katere od naštetih držav ni bilo v prvi izdaji Pro Evolution Soccer? - Ghana 7.) Katero od naštetih nagrad je PES dobil za najboljšo športno igro? - BAFTA 8.) Kako so se imenovale igre, katere so bile izdane pred prvim Pro Evolution Soccer-om? - ISS Pro / Goal Storm 9.) Za katere konzole je izšla prva serija Pro Evolution Soccer? - Samo za Playstation konzole 10.) Kdaj točno je izšla zadnja igra serije Pro Evolution Soccer za EU? - 15.9.2017
 21. Ugani serijo/nadaljevanko

  @medenko1975 na vrsti si
 22. Ugani film!

  Ce noben drug noce odgovort Dodgeball: A True Underdog Story
 23. filmi in napovedniki

  Uuuuuu.
 24. VIP album

  VIP logo.
 25. Prodam: Steam Link

  Ja, mogoče bi bilo fino, če bi več kot enkrat na par dni pogledal sem. Me pa itak cel vikend ni bilo, tko da ni veliko izgubljenega. Ti pišem na ZS, da ne bova tlele spamala.
 26. Warframe soigralci

  jaz sem prej sprobal malo igro hehe....kaj se kaj svetuje itd?
 1. Naloži več aktivnosti

KSi KONZOLE SLOVENIJA

Konzole Slovenija je gotovo eden najstarejših, slovenskih spletnih portalov na sceni. Prebijamo se skozi evolucijo igričarske industrije že več kot desetletje. Ob tem kritično gledamo na dogajanje v industriji in pobiramo čeljusti ob (r)evoluciji igričarstva na sploh in se prepiramo z lastnim mladežem, ki nam izmika kontrolerje. =)

ŠEFI IN ŠEFiCE

Vodstvo vedno bolj modrih kozlov sestavlja mini šopek igričarjev, ki se lahko pohvalijo z zajetno bero igričarske kilometrine. Na naših sexi hrbtkih se je tekom let zlomilo vse, kar se zlomit da, največ pa zlatih palic. Preživeli smo praktično vse in ostali bomo nesmrtni! Prihajamo praktično iz cele Slovenije. Mugšot sledi...

OGLAŠEVANJE

Vsakršno oglaševanje brez soglasja vodstva je nadležno in diši po fukfehtarjenju. Ni zaželeno! V duhu dobrega in zdravega gospodarstva, kjer si vsak udeleženec zasluži kos kruha, polagamo na srce vsem nadebudnim, tudi tistim prekaljenim biznis mačkom, da nas pocukajo za rokav in se dogovorimo o sodelovanju. Po princupu; Bier für alle!

SODELOVANJE

Šihta na teh straneh dobil skoraj gotovo ne boš. A nikar ne obupuj, na koncu predora vedno gori luč! V kolikor pa te igričarstvo zanima, bi rad spisal kakšen dober review, zlasti v angleškem jeziku, pa mirno pocukaj za rokav vodstvo. Najmanj, kar garantiramo je špil v trajni lasti. Ni slabo!

×