Jump to content
 • Izid igre The Last of Us II zamaknjen za nedoločen čas
 • Amazonova stream platforma za igre naj bi luč sveta uzrla 2021
 • Saints Row: The Third Remastered bo izšla na PC + PS4 in Xbox One

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Ja potem pa ti razloži zakaj se jim po tvoje zdravstveni sistemi rušijo in kako bi rešil takšne težave v prihodnje. 🙂
 3. Ozi

  Korona virus COVID-19

  eh, ja. ne morem rečt, da ni res. ampak sem od tebe pričakoval manj mainstreamovski odgovor... ne gledam 24ur.
 4. Today
 5. Ker se ubadajo z zelo nalezljivo zadevo, ki so jo hudo podcenjevali in niso bili nanjo pripravljeni. Premalo zaščite (maske, skafandri, razkužila,...), pomanjkanje naprav za zdravljenje - ventilatorji,... Napake v zdravstvu ob izbruhu, kjer so sami zdravniki na veliko širili okužbo, ter splošna slaba informiranost ljudi kako odreagirati v primeru okužbe.
 6. Ja dokler ne bo splošne Xbox podpore, tako dolgo ne bo tudi teh storitev pri nas. Sem se pa že prijavil, tako da upam da bom sprejet.
 7. Ozi

  Korona virus COVID-19

  ampak vprašanje v razmislek je, zakaj se zdravstveni sistemi sesuvajo - glej mojo opombo na anamnezo bolnikov...
 8. Ozi

  Korona virus COVID-19

  okey, naj pojasnim. pravilen zapis z moje strani bi bil "gripa" in en gripa. nisem pa zapisal "Gripa", da takoj vsi v luft. gripa je v družbi postala vsako letna viroza. vsak, ki faše malo vročine v obdobju grip naklada, da je fasal in prebolel gripo. kar ne drži. če fašeš pravo gripo, torej Gripo, obležiš 10 dni minimal. zato dražim... in zato, ker je glavni strah, strahovlad in zato, ker je fejk informacij spet preveč in zato, ker so ljudje prenapeti. COVID-19 ni Gripa, je pa nova gripa. go figure. 😉
 9. No zadeva prihaja v 11 evropskih držav - nas seveda ni med njimi 🙃: - Belgija, - Danska, - Finska, - Francija, - Nemčija, - Irska, - Italija, - Nizozemska, - Norveška, - Španija, - Švedska. Zaenkrat se v omenjenih državah zbirajo prijave za testiranje. Ko bo le-to na voljo bo posameznik o tem obveščen po mailu. Število udeležencev je zaenkrat omejeno, jih bo pa ščasoma dodanih več. Zadevo se bo v omenjenih državah testiralo izključno na Android platformi (telefoni, tablice). Klik
 10. Bessie

  Korona virus COVID-19

  Nekaj mesecev nazaj, v neki kitajski vukojebini … Mož: Žena, tale netopir pa ni dost skuhan. Žena: Dej ne tež, ne bo svet zaradi tega propadel.
 11. Tako je! Gripa je občutno manj nalezljiva kot korona. In to je bistvena razlika! Zato korona sesuva zdravstvene sisteme po EU, medtem ko gripa jih ne. Korona je nova zadeva in potrebne bodo prilagoditve zdravstvenega sistema.
 12. Dejansko izgleda dizajn kontrolerja res kot iz Detroit: Become Human! 😀
 13. Vizualno mi ni všeč. Preveč futuristično izgleda. Kot kakšen concept ali pa fan art. Sem celo sprva mislil da je fake. 😅 Mi je pa zelo všeč da dalje razvijajo kontroler! Recimo ta izjava o bateriji obeta: "We also took thoughtful consideration into ways to maintain a strong battery life for DualSense’s rechargeable battery". Tako da pričakujem daljše delovanje kot na DS4. Vgrajen mikrofon je super za hiter chat, brez slušalk. Share gumba je preimenovan v create gumb. "pioneering new ways for players to create epic gameplay content to share with the world, or just to enjoy for themselves". Bi rekel da bo to nekakšna direktna SHAREfactory integracija, kar je super. Všeč mi je tudi opazno bolj izrazita struktura na gobicah! Glede na ta futuristični dizajn kontrolerja, bi rekel da ga bo deležna tudi sama konzola. Kot sem že opozarjal, bo konzola imela pizza cut grelec. Na to nakazujejo tudi same linije na kontrolerju: Zadeva je neizogibna! 😁
 14. Bessie

  Korona virus COVID-19

  Ja samo ne gre za gripo, ampak za korona virus, novo verzijo. Je podobno ampak vseeno drugače.
 15. Ozi

  Korona virus COVID-19

  zato sem pa napisal, da gre za gripo.
 16. Bessie

  Korona virus COVID-19

  Smisel karantene je itak samo en, da se število obolelih ne poveča prehitro, ker zdravstvo ni sposobno obdelati več kot določeno število težko obolelih, to pomeni, da bo na dolgi rok preživelo več ljudi. Oboleli bomo pa slej kot prej praktično vsi, če ne letos pa drugo leto.
 17. Ozi

  Korona virus COVID-19

  @matej1990 imho je, da gre za nov tip sezonskega virusa. girpoznih in gripi podobnih virusov mrgoli in vsako leto je stanje dokaj kaotično; kdo diagnosticira dejanski tip virusa? praktično nihče. gripo ti potrdijo oz. virus gripe, šele, ko si tako v riti, da niso prepričani, da se boš sam v 14 dneh zlizal. tako zdravstveni sistem funkcionira ob virusnih obolenjih. primerjavo z gripo daš seveda lahko v narekovanje, utopično je pa mislit, da bo virus kar spakiral in odšel v vsemirje. kar se tiče visokega števila umrlih je to groza, da. ampak, če gremo zadeve razslojevat je potrebno pogledat najprej širšo anamnezo bolnikov, ki statistiko hudo spremeni, ne spremeni pa št. končnih žrtev. italija in španija imata tradicionalno zelo visoko število starostnikov (mediteran) žal pa ne take discipline kot npr. vzhodnjaki. skratka, ne podcenjujem, ravno nasprotno. mi je dalo mislit in že ves čas sem prepričan , da trenutna karantena ne bo ustavila virusa. z virusom bo potrebno začeti živeti. tudi s prebolevanjem.
 18. Yesterday
 19. Bessie

  Korona virus COVID-19

  Kaj pa to!? Naši so kar pridni, pa ne misim na politiko.
 20. Sony je predstavil nkontroler za PS5. Par slik in link do PS Bloga
 21. Ahahahahaha SVETOVNA Bessie!
 22. Bessie

  Korona virus COVID-19

  Aja še ena službena...
 1. Load more activity
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up
×
×
 • Create New...

Important Information

Using this site means, you're accepting our Terms of Use and Privacy Policy policy.