Skoči na vsebino

Vsa aktivnost

Tok se posodablja samodejno

 1. Zadnji teden
 2. Se jim nikamor ne mudi, sploh ker je pri Xboxu huda suša ekskluziv. Sony bo pa počas podobn ratu Xboxu glede tega, če bojo tako nadaljeval.
 3. hmm, cakam release date, me ma, da bi prodal moje VR ocala skupaj s PS4 pa par gameov, sam nevem cene, kok bi dal 😄
 4. Pričakovan datum je bil 2021, ampak so igro sedaj že prestavili v 2022. Kljub zgodovinskim ikoničnim zamudam v GT seriji, tokrat krivijo pandemijo. 🙃
 5. Sony je pravkar najavil obstoj nove generacije VR očal! Kot kaže bo kompatibilnost le s PS5. Izboljšana resolucija. Izboljšan kot slike - field of view, ki bo širši in s tem zmanjšan efekt daljnogleda. Izboljšan tracking. Upam da bo sledenje na samih očalih, tako kot Oculus Quest in ne več preko kamere. Samo da bo bolj natančni! Nov VR kontroler! Le ta bi naj bil deležen lastnosti, ki jih ima PS5 kontroler (DualSense). Sem 100%, da bodo dodali natančno vibro in upirajoče trigerje. Trigerji za simulacijo držanja predmeta v roki? 🤔 Tudi ergonomija bi naj
 6. Operaterjev je ogromno in posledično tudi gadgetov/abilitijev. Da naštudiraš kaj in kako je kar hud zalogaj. R6 Siege je samo še za hardcore igralce. Moraš sledit, drugače si hitro out. Pa gadgeti so hudo preveč sci-fi postali glede na začetno verzijo igre.
 7. ta game pa se bolj molze kot GTA V 😄
 8. Crimson Heist DLC: 6 Invitationals Playbook: Hrvaška bo dobila operatorja v igri v 3. sezoni
 9. Edini, ki še pošljejo sta BASE in SIMPLYGAMES, SHOPTO? samo paziti je treba na znesek.
 10. scipascapa

  PlayStation 5

  Žal še vedno nikjer za dobiti.
 11. Imam! Tudi HDMI adapter za priklop na TV imam. Samo priklopit bi ga moral.
 12. Potem je res nekaj na tem, da se pojavi. Za otroke bolj navadni TV i guess.
 13. Blizzard je najavil omenjeno igro za PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One, Switch in PC, kjer gre za remaka Diablo II ter razširitvenega dodatka Lord of Destruction. Igra naj bi izšla enkrat letos. Ves napredek v igri pa bo možno prenesti med omenjenimi platformami. Uradni napovednik:
 14. A ga maš? Wii?
 15. Zdaj se mi je pa zaluštal Wii Sports golf! 😄
 16. Igra bo na Switchu na voljo od 25. junija letos.
 17. Na nedavnem Nintendo Direct je Nintendo najavil novo poglavje v Splatoon franšizi - Splatoon 3. Izid je planiran za prihodnje leto.
 18. Igra bo na Switchu na voljo od 16. julija letos, možno pa jo je že prednaročiti preko eshopa.
 19. Po moje bo za pogledat, samo pač verjetno bo spet trpel scenarij in dialog. Tisti dialog z rojenim MK znamenjem je že za oči zavijat zraven. 😄 Samo original glasba je pa meni DOSTI boljša, kot pa ta počasni tempo ob koncu napovednika. Upam da bo nekje original v filmu ali pa vsaj kaj bolj sličnega.
 20. Uradni napovednik za Mortal Kombat film:
 21. kupim Dualshock 4. če kdo proda?
 22. Še prej
 23. Jutri dobimo uradni napovednik!
 24. matej1990

  Novičke...

  Hočemo RE z VR podporo!
 25. japanboy

  Novičke...

  Govorica in ne novica 🙂 Capcom naj bi sodeč po insajderskih informacijah že okoli 4 leta delal na novem Resident Evil Revelations - RER 3. Interno naj bi igra nosila Resident Evil Outrage in naj bi imela tudi podoben budget kot je Village. Capcom kakopak o tem še ni pripravljen govoriti, vsaj sodeč dokler ne bo izšel Village. Naj bi pa RER 3 bil sodeč celo časovna ekskluziva za Switch. Igra pa naj bi izšla nekje v letu dni. Klik
 26. kratko in jedrnato: ni več nakupov iz UK 🙂
 1. Naloži več aktivnosti
 • Novice

  Si želiš ostati na tekočem s scene KSi? Prijavi se na novice in sproti te obveščamo o vsem, kar je vrednega
  Prijavi
×
×
 • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletne strani se strinjaš s Pogoji uporabe.