Skoči na vsebino

Ekskluzivno:Battlefield 4 [OPIS]


Ozi

Priporočene objave

  • N7

Battlefield 4 opis!
ccs-101-144776321718_thumb.png
Opis odpade!
Kwaaa!
Ok, easy.

 

Naj razložim. Vsi vemo, da Battlefield serija temelji na večigralstvu in da od enoigralstev ni veliko za pričakovati. BF4 temu sledi, [PRBREAK][/PRBREAK] ako je enoigralstvo štorialno dokaj zaspana reč, pač nekaj z letalonosilkami, malo sem malo tja, bum, tresk ... na koncu celo izbira in The End!

ccs-101-144776321643_thumb.jpg

Med igranjem pobiraš dog tage, orožja za MP in stremiš k večjemu številu točk, kar lahko spremljaš in primerjaš na prenovljenem Battlelogu. Na hard je easy, težje od hard pa ne obstaja. Izgled je odličen in lepši kot v BF3, iz naših osem let starih konzol iztisne oko zaslepljujočo lepoto (dobesedno), umetne pameti ni oz. temelji na skriptah, če skripto malo zmedemo, se zgodi, da npr. naši soborci stojijo pri miru, poleg njih, meter ali dva stran, pa na prostem kleči nasprotnik, ko se približamo nič hudega sluteči, se skripta aktivira in začne padati po nas. Soborci? Ja, ni predvideno, da bi kaj storili. :D

ccs-101-144776321649_thumb.jpg

 

Sem pa tja se stari Plejstejšn, ali pa je igra tista, odloči, da bo odpovedal poslušnost ... pomaga restart. Vzdušje samo ni slabo, vse okoli nas poka, treska, šumi, se podira - kaj globljega, solze priklicujočega, pa ni za pričakovati.

 

ccs-101-144776321657_thumb.jpg

 

Pogrešal sem kakšno pilotsko nalogo, letal sicer vidimo veliko, vozimo jih pa ne, no, je pa mornariška, saj letalonosilke sem že omenil, a ne?

 

ccs-101-1447763217_thumb.jpg

Co-op je tokrat izvisel, enostavno ga ni!? Osebno se mi je v BF3 dokaj dopadlo, ko sva s kolegom družno opravila tistih nekaj nalog, ampak očitno so kravatarji ugotovili, da ni vredno razvoja!

 

Kaj pa večigralstvo?

 

Večigralstvo je seveda najbolj zabavno, kadar igramo s kolegi ali pa vsaj z nalinijskimi prijatelji, pa če je to Uno ali pa Battlefield! Kako je z Uno, ne vem, ampak v Battlefieldu vam družbe ne bo manjkalo, za kar so zaslužni tudi klani in med njimi najbolj znan slovenski PS3 [bAR] Battlefield All Rebels.

 

Kaj nam je početi v mnogo?

 

Hja, imamo vse že znane načine: Conquest, Rush, Deathmatch in Team Deathmatch, ki ne potrebujejo posebne predstavitve (ostali načini verjetno pridejo kasneje v obliki doplačljivih dodatkov) in tako se preganjamo po trenutno 10 mapah, ki so podrobnejše in v glavnem večje od tistih v BF3. Pogon Frostbite 3 se izkaže za odličnega, vse se podira, poplavlja ...
nov je tudi Commander Mode, kjer med drugim na bojišče dostavljamo opremo.

 

ccs-101-144776321667_thumb.jpg

Na trenutni generaciji se tako med seboj tolče do 32 igralcev, medtem ko se jih (bo) na PC-ju in next gen konzolah 64! Da bi kaj več napisal, trenutno še ne morem, ker sem šele začel z večigralstvom - lahko rečem le, da nas večina veteranov zameri spremembo kontrol na joypadu, a kakšni vojaki bi pa bili, če se jih ne bi mogli navadit? Tako da kljub temu že veselo nadaljujemo vojaško kariero v zadnji reinkarnaciji bojnega polja, boljše variante kot je BF4 na konzolah ... (trenutek molka za MAG) ... pač ni!

 

ccs-101-144776321684_thumb.jpg

... in že beži pred razjarjenimi CoD psi!!! Držte gaaaa!

 

Še enkrat, to ni opis - bolj kratko poročilo z bojnega polja, več o sprotnem dogajanju si poglejte v za to namenjeni temi na KSi!


View full article

ozi_SLO.png

Link to comment
  • Pred 3 meseci ...
  • vrhovni
Battlefield 4 has yet to be properly, publicly announced. We know it's coming, because it's a sure bet EA will make more Battlefield games... ...but nobody has seen the game in action or knows anything about it.

Srečnež(i?) pri GameStop-u so lahko že videli kako izgleda nov BF4!

post-803-144771025145_thumb.jpg

Given the timing of the tease, I'd be shocked - shocked I say - if Battlefield 4 did not form part of Sony's big PS4 reveal tomorrow.

:hyper:

Vir: Kotaku

PSN & Xbox LIVE: NowickySLO

NowickySLO.png

Link to comment
  • 3 tednov kasneje...

post-101-144771025754_thumb.jpg

EA Invite Hints at Battlefield 4 Reveal

EA is teasing an announcement at this month’s Game Developer’s Conference. In an invitation sent to IGN, EA reminds potential attendees to “save the date” and advertises an event on March 26th at a movie theater.

Interestingly, the invitation includes a familiar color palette that’s extremely similar to the box art for Battlefield 3. Given that Battlefield 4 was recently shown to retailers and has yet to see an official announcement, could this be when EA will finally reveal the sequel?

ign.com

post-101-144771025759_thumb.jpg

BessieSABU.png

Link to comment

Ja upam, da bojo odkril kej novga pa upam, da ne grejo v prihodnost ker to me pa ne zanima. Je black ops2 tm in me tut mal ne zanima. Kaksna ww2 bi blo spet zanimivo sploh s tako grafiko. Upaajmo da pa ne bo prevec podobno trojki, ker to mamo pa potem tako kot call of dufy.

Vito2323.png

 

"Always turn a negative situation into a positive situation."

 

 

 

 

 

Link to comment

...

Frostbite 2.5, DX11 only, PC leading platform

PS4/X720 720p60, 60 players in MP

PS3/X360 720p30, 24 players in MP

Destruction 4.0, best on PC with highpowered Direct Compute GPUs

Dynamic weather [sunny, rain, dust storms]

Tessellation for Water, terrain and figures

Game set in 2020 China, lots of their military equipment, almost all MP maps are in China

Single player 5-6 hours long, 2 missions with chinese protagonist

Better weapon modification system, battlelog 2.0, better air combat

Commander mode in multi-player

Micro-transactions will not affect balance

Battlefield 3 players will get "veteran weapons" unlocked

Improved personalized appearance and equipment customization

Server rental

Recording function

BessieSABU.png

Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.