Skoči na vsebino

Zabavne split screen igre za "pare"?


Headhunterz

Priporočene objave

Lp,

S punco želima skupaj igrati split screen igre na xboxu, pač zgolj za zabavo, kadar nimava drugega za početi :) pa me zanima, če bi mi lahko priporočali zabavne/preproste/zanimive igre, ki imajo split screen opcijo in bi bile všeč tudi puncam. Sama se strinja s tem da lahko kasneje igrava tudi streljačine kot so mw3, halo 4 itd. ampak za začetek rabim nekaj preprostega da se navadi na kontroler itd.

Zaželjene so dirkaške igre kot so serije NFS, ampak nevem katera od NFS iger ima split-screen opcijo, ker najnovejša Most Wanted vem da te opcije nima. Skratka pa sprejemam vse nasvete, ni važno ali je competitive ali pa team work, važno da je split screen in je dokaj primerno za punco, ki ji je xbox in controller zaenkrat še nekaj novega :D

Hvala!

Link to comment

najs, nekdo z istimi "težavami" kot jaz :)

v par mesecih, kolikor imam xbox, sem kot primerne našel sonic in sega allstars racing (pride kmalu tudi nov del - transformed, je pa precej zabaven, upam da bo novi del še malenkost boljši), lego star wars (kot igra mi je nenavaden (včasih morava brati walkthroughje :D ), ampak zabaven), kinect sports, halo (pri nama deluje, ker sva oba nooba + igrava bolj za smeh, na split screenu pomoje ni pravega efekta), top spin 4 (tudi samo, če sta oba v tem relativno nova)

Link to comment

Zdej, ena zlo dobra stvar je to, da ima okus za igrce isti kokr jaz, bi igrala Halo 4, Gears of War 3, CoD Black Ops 2, itd. itd. zadnjič sem ji pokazal gameplay video na youtubu od Viva Pinata: Party Animals ko sem slišu da je pucam všeč, pa se mi je smejala, če sem resen da bi to ona igrala:lol) in ma tud že od prej izkušnje z igrami ker ima doma navaden Xbox in na PC-ju je igrala LoL tko da totalen noob ziher ni, mam kr srečo :D ampak preden grema na te težje igre sem vseeno hotu dobit nekaj lažjih varjant da se navadi na controller, ker svoj Xbox ko ga ma doma je nazadjne igrala pred ~2 leti :)

Link to comment
  • Pred 5 meseci ...

jaz z mojim spilam blur ko nas je vsaj 4 pri bajti, drugace pa halo, gears of war, castle crushers, MK, tekken, alien breed

za zacetnike priporocam bl vrjante ala lara croft and the guardian of light ...

ze svojega fanta grdo pogledam ko mi crkuje v army of two devil cartel na normal mode , ccc...

Link to comment
  • Pred 4 meseci ...
  • 4 tednov kasneje...

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.