Jump to content

Far Cry Instincts Predator in Far Cry Instincts Evolution


Katero igro boste kupili ?  

13 members have voted

  1. 1. Katero igro boste kupili ?

    • Far Cry Instincts Predator ( xbox 360)
    • Far Cry Instincts Evolution ( xbox)
    • Nobene, saj me serija FC sploh ni navdušila.


Recommended Posts

Jutri izideta novi težlo-pričakovani igri Far Cry Instincts Predator(xbox 360) in Far Cry Instincts Evolution (xbox). Obe igri bi naj imeli novo zgodbo ( vsaka igra zase) in obedve bosta imeli res super grafiko.

Več novih screenshotov si lahko najdete na http://www.gamespot.com in na http://www.teamxbox.com, kjer pa je tudi na prvi strani novica glede Far cry-jev.

sam si mislim v prihodje nabavit xbox verzijo Far cry Instincts Evolution, kajti Far Cry Instincts me je resno navdušil.

P.s : meni je FCI eden izmed najboljših FPSjev :rock:

followmeontwitter.png
Link to comment

Big Daddy verjamem da te igra ni navdušila zato ker nisi igral xbox verzije ( Far CRy Instincts). Za pc ( Far Cry) je bla res zame razočaranje leta, bila zakon prva 2 levela oz. dokler se niso pikazale pošasti/mutanti. Potem mi je blo vse skupaj zabluženo..... (pač kr neki je blo vse skupaj.).

A v Far Cry Instincts je blo ze od samega začetka vse drugače, ko si začel se "izživljati" nad mutanti, si v neki meri postal tudi sam svoj mutant, in si tako imel sposobnosti kot tvoji sovragi, to pa je vsaj pomojem pomagalo k boljši igri.

Glede multiplayerja je pa tko: Pc verzije nisem nikoli igral MP zato nevem kako je, xbox verzijo pa kr radi nažigamo z frendi. samonevem zakaj mam samo eno mapo v MP ( pomojem zato ker nisem dokončal špila ?)..... vendar kljub vsemu je igra zelo dobra.

EDIT:

No kot sem že rekel si bom zagotovil Far Cry Instincts evolution, in danes here i got it. No v glavnem danes sem dobil Far Cry Instincts Evolution ( FCIE) za xbox, in moram rečt le pohvale le pohvale.

Prvo kot prvo me je navdušil dober Intro ( začetni video), potem Menu v igri je res zakon, saj ko v Gameplayui prtisnes START ti kar šricne prvo kri čez zaslon in potem se odpre menu. "i realy like this" :ihih: ....

Glede igralnosti: če ste novinec in niste Far Cry instincts igrali nikoli, imaste v menuju posebno možnost tutourial. Glede missij pa je tako, vsaka misija se razdeli na več poglavij in predvidevam zato da je res dolg špil. Do zdaj sem odkril le 2 novi orožji to sta koktajl in neka time bomb s katero lahko rastrelite sniper tower.... sobe so res huge moras it nevem kam na nevem kateri otok da narediš neko missijo oz. objective... glede MP pa se javim čez par dni...... :mwahaha:

Edit: Vceraj pozno zvečer sem dokončal Far Cry Instincts Evolution. Bil je kr zanimiv ( bolj kot Instincts), bil je lažji in seveda malo krajši. multyplayer pa sma z bugeom zašpilala eno rundo in ugotovila da je nekaj novih načinov in tko dalje.... Map editor vsebuje več novih stvrai....

followmeontwitter.png
Link to comment

Jah farcry na xbox-u je bil kr konkretno dobr - čeprou ga nism mel šanse do konca prešpilat, ker sm ravn v tistem času prodal staro konzolo. Zj na 360 bomo pa tadevo počas nabavl pa probal - čeprou me prsti srbijo bolj ob pogledu na battlefield 2 - ravn demo probu - haha. Ni ravno GRAW je pa pohvale vredn špil - upam, da bo temu tako tut z novim Farcry-em!

Frikozoid.png

ach1.png

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Using this site means, you're accepting our Terms of Use and Privacy Policy policy.