Skoči na vsebino

PS3 začetnik


leilak

Priporočene objave

Dobil sem idejo, da bi sin igral FIFA13 za sebe (svoji treningi)

V PS3 sem mu ustvaril nov profil. Ko je šel s tem profilom v igro, je le ta zahtevala registracijo v EA (pogojeno z računom psn najprej)

In tako sem šel za njega delat nov PSN account, (nov email za njega, starost 9 let ipd). Ko se v PS3 pod njegovim profilom poizkušam prijaviti v psn, moram iz master accountom nastaviti njegovo ime, spol ipd., pa mi ob končnem confirm sistem obvesti z error kodo 80023141.

Tako sem že obupal z mislijo o sub accountu, pa sem ugotovil, da se ga na psa network sploh ne da izbrisat.

Ali sploh potrebujem sub account in kako naprej.

Pa pozdrav vsem skupaj in lepe praznike.

Link to comment

Naredi mu še en master account... ker imajo nekatere igre problem pri on line igranju s subaccounti. ali pa igrajta oba z istim.

Some games are known to prevent sub-accounts from playing online (offline works fine), despite the user being a reasonable age and having the consent of the parent. If you are creating an account for your child and will allow them to play games online and do not need to control their actions, it would be advised to create a Master account for them.

BessieSABU.png

Link to comment

Igre so vsak mesec nove, ko jo enkrat "kupiš" je tvoja dokler imaš plus, nekatere ostanejo celo po prekinitve a so redke, poleg teh zastonj iger imaš še popuste na ostale in možnost nakupa kak teden prej kot drugi, potem so še malenkosti kot so zastonj različne teme in avatarji ter beta testiranja, aja pa trial igranje, igro lahko igraš odklenjeno eno uro in če ti je kul jo kupiš in nadaljuješ tam kjer si končal, potem imaš še shranjevanej v oblaku 1G za PS3 in 1 za Vito. En plus ti velja za oba sistema.

"Slaba" lastnost je, da skoraj nehaš kupovat igre na BR, ker ti komajda znese, če sploh, preigrat vse kar pride na plus, praktično odpade potreba po kupovanju iger.

Več si poglej tukaj, Uk ponundba je skoraj enaka Slo, minus servis za muzko in filme.

BessieSABU.png

Link to comment
  • Pred 1 mesecem ...

Prvič imam PS3 sposojen od enega kolega, druo pa Xbox od drugega. Pri Xboxu vidim vse igre na disku, le zagnati jih moram z DVD-ja. Pri PS zaenkrat tega nisem opazil je pa res, da se nisem nič igral z nastavitvami, niti si nisem posebej ustvaril profila in accounta kot pri Xboxu. Pa me zanima ali je to pri PS3 enako? Se igra lahko s ploščka prenese na disk in jo konzola potem po zagonu žene iz diska ali jo vedno poganja iz ploščka?

P.S.: Obe sta mi kar vredu konzoli in se ne morem odločit katero nabavit :)

P.S.2: Zanimivo mi je še v eni izmed online trgovin zakaj bi bila konzola PS3 250Gb Slim 50 funtov dražja od konzole PS 3 320Gb Slim... 50 funtov je ogromna razlika in cenejša ima celo 70Gb diska več...

Hvala za pomoč in lp

Link to comment
Pri Playstation moraš vedno zagnat igro iz ploščka, ne da se je inštalirat na disk... Jah odločitev je tvoja, malo poglej katere eksluzive pridejo za kateri sistem pa se boš lažje odločil.

Filme pa je možno v celoti naložiti na disk? Saj drugače ne vidim smisla v diskih 500gb in 1tb...

Ali pa se samo ne razumem v to kot začetnik :)

llp

Link to comment
Filme pa je možno v celoti naložiti na disk? Saj drugače ne vidim smisla v diskih 500gb in 1tb...

Ali pa se samo ne razumem v to kot začetnik :)

llp

Filme se da naložit na disk, ampak le z določenim kodekom oz. formatom.Tudi igre se da naložit na disk, samo boš moral iti malo "underground" .;)

______PS1 2MB_____PS2 120GB_____PS3 500GB______

Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.