Jump to content

Ekskluzivno:Ninja gaiden sigma plus (PS Vita)

X1zUs1X

Recommended Posts

Že skoraj leto dni je minilo, ko sem preigral to igro (na viti). Sama igra pa je stara že približno 9 let, saj je bila prvič izdana že na prvem xbox-u. Od takrat pa je igra doživela že nekaj predelav.[PRBREAK][/PRBREAK]

ccs-101-144776317546_thumb.jpg

Zgodba je v osnovi ostala ista, dodani pa so razni bonbončki, kot so dodatne sobe z drugim likom, kakšne oblekice, kontrole na dotik (skoraj zanemarljive)...

ccs-101-144776317557_thumb.jpg

Maščevanje teče po tvoji krvi, saj so ti pobili vso vas in ukradli znameniti meč. Tako se podaš na seklaški pohod...
Tip igre je moj najslajši-sekljačina. Moram pa takoj povedat, da me je zmotil rahlo prehiter boj, za kaki 2 stotinki. Za pohvalit pa je globina ige, neverjetne kombinacije udarcev, različne možnosti uporabe ogromno orožji, pomembna pa je tudi uporaba blokade... Brezglavo pritiskanje gumbov vas ne pripelje daleč (vsaj ne na težjih stopnjah)...
Kontrole so že standardne, leva gobica premika lik, desna pogled, ter gumbi za akcijo-udarec na blizu, met surikena (raznih bomb, strel loka...), uporaba nimpe (nekakšna super moč, ki jo izpopolniš s dotiki na ekran), blokada.

ccs-101-144776317533_thumb.jpg

Igra je visualno lepo predelana za vito, kontrole so prav tako lepo prilagojene, nakup igre toplo priporočam.

ccs-101-144776317554_thumb.jpg

ccs-101-144776317537_thumb.jpg

ccs-101-144776317526_thumb.jpg

vir info: lastna izkušnja
vir slik: internet

View full article

Edited by Bessie
  • Upvote (+1) 3

Kot sem omenil, je spil sicer fenomenalno prenesen na vito. Ni bilo moteče 30fps-jev, ampak hitrost boja, sej sem istočasno igral God of war, ki pa te razvaja s počasnejšimi kombinacijami... Mislim , da je opazno 30 fps-jev bolj na okolico (slikice v ozadju), sej je ta rahlo medla, boj pa na ta račun ostaja hiter-prehiter zame.

Res je napovedan je Sigma 2 za vito, verjetno ravno zato, ker je bila 1-ka dokaj dobro prodana-sprejeta med oboževalci.

• Upvote (+1) 1
  • 2 weeks later...