Skoči na vsebino

Dimension Empires (igra slovenskih programerov)


Priporočene objave

Vsi poznamo igre kot so Civilization, warcraft, age of empires in podobne strategije... Kaj če bi lahko igrali takšne igre v resničnem okolju? Da si zgradimo grad tam kjer živimo in napadamo sovražnike, ki so eno hišo oddaljeni od nas?

Dimension Empires ponuja ravno to! Je kot prostor v namišljeni dimenziji ampak v resničnem okolju. Na svojem teritoriju organiziraš svoje ljudi, ki bodo branili tvoje ozemlje, osvajali nova ozemlja in napadali sovražnikovo. Na tak način postajaš močnejši in gradiš svoj imperij, ki ti bi ga v resničnem svetu zavidali.

Najboljši igralci bodo nagrajeni z X-mini capsule speakers (http://thegloss.com/files/2008/01/x-mini-capsule.jpg).

Lestvico najboljših igralcev lahko spremljate na www.dimensionempires.com

https://play.google.com/store/apps/details?id=si.amplio.de#?t=W251bGwsMSwxLDIxMiwic2kuYW1wbGlvLmRlIl0.

Link to comment
  • vrhovni

Jaz sem pa čisto noter pado! :cheerful:

Včeraj sem na dolgo in široko preizkusil igro in se enostavno navdušil nad konceptom. Igra je še v res grobem stadiju in je zato še vedno označena kot beta. Ampak ima velik potencial.

Danes sem razvijalcem poslal dolg feedback e-mail z raznimi bugi in poročilom glede potrebnih izboljšav s predlogi. Odgovorili so hitro in bili zelo zadovoljni.

Trenutno se bije bitka za glavne nagrade, ki jih je že omenil BuffaloSLO! :rock:

Aja, zaupali so mi, da bo konec tedna že izšla posodobitev s prvimi odstranjenimi hrošči. :applause:

PSN & Xbox LIVE: NowickySLO

NowickySLO.png

Link to comment
  • vrhovni

Delam na tem. :D Ti si iz LJ? Tam sem videl da ima en tudi velik imperij. Aja, pa kako veš da sem iz MB?

Sej sem glih danes pisal razvijalcem, da je prelahko oz. premalo zbalansiran gameplay in da je potrebno nekaj narediti v tej smeri. So mi pa odgovorili in baje že delajo na tem.

Predvsem morajo usmeriti pozornost, da te premamijo oz. motivirajo s hojo. Zdaj ko imam že toliko denarja in toliko campov in vsega, raje počakam par ur, da se nabere in potem kupim raje settlerje, ki opravijo hojo namesto mene. :drunk: Fora pa je, da igram samo 3 dni... tako da v 1 tednu računam da imam dobesedno cel MB osvojen. :tepen: Dosti dela še čaka razvijalce. No, pa sej lepo piše, da je igra še v beti.

Trenutno mi je padla motivacija, ker sem vse nasprotnike v MB že praktično premagal. Ostali so samo še boti, pa še teh je vedno manj. :?

Usmilil sem se enega igralca, ki je pred kratkim začel igrat. Ampak je prebrisan tip... ima nekje skrit grad, pa ne vem kje, ker je očitno skrit izven MB. Mislim da je to eden izmed teh, ki sem jih že uničil, pa so se vrnili. Ma, naj uživa v igri, dokler me ne napade, ga tudi jaz ne bom nazaj. V dobrobit razvoja igre. :cheerful:

PSN & Xbox LIVE: NowickySLO

NowickySLO.png

Link to comment

ne nisem iz lj, sem iz Benedikta. vem pa, da si iz mb, ker sem malo pregledal situacijo v MB, pa vidim da si matej1990 (ti :) ), že lasti pol maribora.

Drugače pa sem brat od razvijalca igre in res je, delajo že na tem, da se odpravi čimveč bugov in da igra postane bolj zanimiva in upajmo, da tudi bolj popularna.

Moj psn account: BuffaloSLO

lp, pa pridem kaj v mb, ko bom dovolj močn ;))))

Link to comment
  • Pred 1 mesecem ...
  • vrhovni
Vladar prve dimenzije znan! Kdo bo cesar v drugi?

Uspešno smo pripeljali prvo dimenzijo do konca! Zadnji dan v Dimension Empires je bil res rekorden, trikrat več osvojenega ozemlja v enem dnevu kot dosedanji rekord, prav tako trikrat več novih ljudi v enem dnevu kot dosedanji rekord. Prava vojna pa se je odvijala prejšnji vikend, ko se je v štirih dneh zvrstilo 3500 bitk!

Absolutni vladar prve dimenzije je matej1990 s osvojenimi 127 km2 in 18399 naseljenci. Sledijo mu el.dare.10 (114 km2, 11454 naseljencev), BuffaloSLO (95 km2, 16897 naseljencev) in še enega smo dodali, ker je tako blizu – obioblak (81 km2 in 11193 naseljencev). Vsi štirje dobijo svoj X-mini! O podrobnostih bodo obveščeni po e-pošti.

Še danes pa se bo odprla nova dimenzija… Konkurenca bo večja, saj bomo igro odprli še za nekaj drugih držav. Pravila bodo tudi malo drugačna, zmagovalec bo se moral bojevati, braniti in osvajati posebne misije!

Hehehe, bravo matej1990! Pa še dva KSi uporabnika med štirimi najboljšimi, woot woot! :hihi

Link to comment
  • vrhovni

Hvala! :cheerful:

Cel zadnji teden je bil napet, ampak zadnji dan je bil pa res zaje*an! :censored:

Odbijanje napadov zvečer! *kreh kreh* BuffaloSLO :cough::kratos: in el.dare.10. Še sreča da sem imel finančni zalogaj! :tepen: Zvečer mi je celo uspelo vrniti napad el.dare.10, do tebe BuffaloSLO, pa sem se samo sprehodil, napadal pa potem nisem.

Pa seveda kup settlerjev, ki sem jih moral postaviti, da sem se prebil na lestvico prvih v zadnjem dnevu.

Čestitke tudi tebi BuffaloSLO! :applause:

Phantom se je tudi uvrstil visoko in je na KSi forumu.

Končna lestvica:

post-803-1447710257_thumb.jpg

post-803-144771025705_thumb.jpg

PSN & Xbox LIVE: NowickySLO

NowickySLO.png

Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.