Guest megaman Posted July 8, 2007 Share Posted July 8, 2007 lp!!! prejsni teden mi je frend posodil eno igrco za psp ampak ne umd na cd-ju zdaj pa nevem kam dati to vsebino cdja na psp in v kasnem formatu.A mi tna kdo povedat? hvala!!!! Quote Link to comment
Guest megaman Posted July 8, 2007 Share Posted July 8, 2007 mislu sem v kateri format moram confentirat Quote Link to comment
TheMan Posted July 8, 2007 Share Posted July 8, 2007 če si grdi pirat, potem na tem forumu nisi dobrodošel Quote Link to comment
matjaz Posted July 8, 2007 Share Posted July 8, 2007 pliz a mi lahko kdo pove samo to Quote Link to comment
admins Anduril Posted July 8, 2007 admins Share Posted July 8, 2007 LOL matjaz, se dvakrat registriramo, da bi te samo na backup računu zbanali, ker sprašuješ po piratskih postopkih? Potem je pametno pogledati, s katerim računom si trenutno prijavljen, veš. :doh: megamana gre papa za stalno, ti dobiš pa en teden počitnic - da se boš medtem lahko spomnil novih načinov, kako zaobiti naša blazno komplicirana pravila, ki jih očitno rad redno kršiš. :wtf: Edit: uuu, pa še hoord je tvoj. No, se mi boš po banu lahko zjasnil, kateri račun želiš obdržati. Quote Link to comment
Recommended Posts