Skoči na vsebino

Prihodnost konzol?? rpžnata ali črna?


Priporočene objave

Nekak imam občutek, da je to to. Grafično so igre prišle (upam da se motim) skoraj na maks realnosti. In danes nam prodajajo igre z hudo grafično podobo a z zanič igralno izkušnjo. Močno upam da se bojo zamislili ustvarjalci iger in začel delat igre, hmm kakovostne igre...

Da ne bojo samo grafično nadgrajevali "slabe igre".

Namreč sem se odločil, da se usedem nazaj in samo opazujem nadlne spopade konzol. Kajti poln kufer imam obljub in bla bla bla...

Se spomnim ko sem si še lastil xboxa in z največjim veseljem sem si šel iskat Too human...

Link to comment
  • N7

ah kje pa... nič se bat. strinjam se, da se tehnologija izkorišča za prikrivanje bednih in nedodelanih scenarijev ampak to velja za večino. se mi zdi, da tudi v preteklosti ni bilo nič bolje. tehnologija je pa v razmahu, ki ga ni mogoče ustavit. občutek napredka je manjši zgolj zaradi omejene uporabniške izkušnje (konzolo nabijaš s treh metrov in ti večina grafičnih bonbončkov mimogrede uide). zato se pa po mojem mnenju forsira new-age I/O vmesnik ala Kinect, ker je tehnologija zrela in niti ne več v tako ohlapnih povojih. razvoj sam, zlasti s tehnične strani me sploh ne skrbi. pričakujemo pa lahko nove vmesnike, ki nam bodo revolucionizirali doživetje. ko z leti časa za igre nekako zmanjka, nisi več tako občutljiv na mimobežne fiaske in toliko bolj ceniš res dobre title. ostalo je pa že, vsaj z mojega zornega kota, kot sem omenil - (mlajša) zgodovina, ki se ponavlja.

ozi_SLO.png

Link to comment

uf kje pa... vedno pride igra vn ki, da tudi novejšim grafičnam karticam dobr izziv. Kar se tiče grafike pa sicer še v življenju nism vidu igre ki bi imela res fenomenalno grafiko in bi bla slaba. Velikokrat folk to reče brez konkretnih primerov ki jih js osebno ne najdem. Ko ima igra dobro grafiko ima posledično tudi dobro fiziko in dobr AI navadno. Crysis ki ima odlično grafiko je fantastična igra in crysis 3(če jim seveda uspe premagat hekerje) ima potencial da postane najboljši fps te generacije. Vsaj zame, vsak ima svoj okus.

Kar se tiče meje, te še nismo dosegli in še raste. Kot sm že večkrat reku z novim procesorjem in grafično pride boljši AI, boljše animacije, boljši gameplay,... Z novo generacijo rockstar north ne bo imel problema naredit še 3x večji svet z ogromno detajli, morda celo možnost vstopa v vsako stavbo kar bi realnost še izboljšalo. Call of duty bo morda za spremembo celo dober saj bodo lahko imeli večje mape in več igralcev. Upam da nove konzole tud popravijo online ki sedaj še ni na nivoju PCja. Skratka ogromno novih stvari se lahko doda, novih mehanik za katere morda še sploh slišali nismo. Razlika se bo videla predvsem v open-world igrah. Morda bomo končno dobili realne crashe v racing igrah ampak dvomim da se jim bo dalo trudit. Upam da se bodo nasprotniki v igrah premikali manj leseno.

Gapi x3.jpg

Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.