Guest rajko73 Posted July 9, 2007 Share Posted July 9, 2007 rabim bi slovenska navodila...prosim, če kdo ima da mi posodi:) rajko73@volja.net Quote Link to comment
jost Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 rabim bi slovenska navodila...prosim, če kdo ima da mi posodi:) rajko73@volja.net imam slovenska nawodila sicer si jih pa dubil ko si klpil PSP ! zraven si dubil knižeco v njej so pa slovenska hrvaška angleška ... navodila Quote Link to comment
raveer Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 Na http://si.eu.playstation.com najdes slovenski quick start guide v pdfju. Online navodila pa obljubljajo v kratkem ze kak mesec. Quote (: Link to comment
_tweety Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 imam slovenska nawodila sicer si jih pa dubil ko si klpil PSP ! zraven si dubil knižeco v njej so pa slovenska hrvaška angleška ... navodila Če kupiš kje v tujini najbrž ne dobiš zraven tudi slovenskih navodil... Quote Dogs are not our whole life, but they make our lives whole. Link to comment
Recommended Posts