xardas Posted July 10, 2007 Share Posted July 10, 2007 Doma mam 2 leti star samsungov TV zanima me kakšna bo slika iz xboxa na tv bo kaj popačena al pa meglena se da text v igrah normalno prebrat al ne in koliko vas ima doma navadn tv in ne lcd al pa plazmo Quote Link to comment
shoelace Posted July 10, 2007 Share Posted July 10, 2007 Na 55cm TVju sem igral dobro leto in ti lahko rečem, da užival boš v vsakem primeru. Vendar nikol ne it gledat k kakšnemu kolegu kak zgleda zadeva v HD, razen če imaš pripravljen denar za nakup kakšnega LCDja. Ker ko enkrat vidiš zadevo v HD, you can never go back So pa problemi baje pri nekaterih špilih ala Dead Rising z textom ampak sam na 55cm TVju nisem imel nikakršnih problemov (nimam dioptrije in nisem slabovidn kot ostali maybe? ). Pa LCD dobiš že za slabih 150k. Pri kvaliteti ti ni treba pretiravat, ker danes ko gledam, so razlike res popolnoma minimalne med modeli 2006 različnih proizvajalcev (seveda podobnega cenovnega razreda). Dimenzije pa vsekakor izbiraj ali 82 ali več cm diagonale. Quote xFire: spankrock Link to comment
mzidy Posted July 10, 2007 Share Posted July 10, 2007 Bi se kar strinjal z napisanim, tudi sam sem igral na 55cm diagonale 3 mesece, ampak z razdalje nisem najbolje razbral vsega texta. Je pa vsekakor tako lepa slika, da se ti splača nakup x360 ne glede na to, da nimaš HDTVja (vsaj zaenkrat še ne). Quote http://img58.imageshack.us/img58/8412/x ... meraa6.png Link to comment
xardas Posted July 10, 2007 Author Share Posted July 10, 2007 doma mam diagonalo 72 vstran sn pa nekje 2 do 2,5 metra bo to vredi Quote Link to comment
mzidy Posted July 10, 2007 Share Posted July 10, 2007 Vsekakor bo vredu. Doma imamo tudi še eno TV in sicer glih Samsunga 72cm ekran in na njem je lepo špilat Quote http://img58.imageshack.us/img58/8412/x ... meraa6.png Link to comment
xardas Posted July 10, 2007 Author Share Posted July 10, 2007 super sn že mislo da bom mel celo sliko spopačeno sej jaz bi si že zdavno kupo lcd al pa plazmo samo sem zapravo 4500€ za restevracijo mercedesa 123 jebiga treba bo začet šparat že spet no v glavnem v čitrteg pa po xbox 360 pa forzo 2 Quote Link to comment
shoelace Posted July 10, 2007 Share Posted July 10, 2007 Sej ne, da se skušam delat pametnega in ti karkol tečnarit, sam vsaj besede pravilno napiš, če že vejice in male/velike začetnce ne obvladaš. :doh: :ihih: Najprej sem razumel, da si peljal svojga mercedesa v restavracijo na večerjo za 4500€, ne pa, da si ga dal restavrirat. Quote xFire: spankrock Link to comment
xardas Posted July 10, 2007 Author Share Posted July 10, 2007 Sej nisn ga dal restavrirat , pač pokupo sn dela doma vse zrihto tak vem kaj sn delo al pa tudi ne Quote Link to comment
Recommended Posts