Ankh Posted March 30, 2006 Share Posted March 30, 2006 Sem opazil da ima mimovrste paket za 71k: http://www.mimovrste.com/katalog/produc ... 1390070323 Se splača vzeti Gigapack ali posamezno kartico in psp? Quote Link to comment
mumbo Posted March 30, 2006 Share Posted March 30, 2006 Tip od katerega sem jaz kupil svoj psp sedaj prodaja tudi gigapacke za 40.000 sit. Najdeš ga na bolhi. Tisti psp, ki sem ga kupil je bil zapakiran, nov. Rekel je, da jih nabavlja iz Nemčije. Je kar velika razlika teh 31.000 sit! Je pa res, da nimaš garancije in računa. Quote Link to comment
Ankh Posted March 30, 2006 Author Share Posted March 30, 2006 Torej so s tovornjaka? Quote Link to comment
mumbo Posted March 30, 2006 Share Posted March 30, 2006 Ne vem, če so s tovornjaka padli. Moj ni bil tedaj nič razbit od padca. Tipa ne poznam in mu delam reklame, ampak pač sem ti povedal, ker se da pršparat 31.000 sit. Jaz sem ga tedaj vprašal od kje je psp, pa je rekel, da jih nabavlja iz Nemčije. Čeprav potem v škatli med jeziki v navodilih ni bilo nemščine, bla pa je med drugim slovenščina. Vprašal sem ga tudi, kako je z garancijo, je rekel, da če bo kaj narobe, naj ga pokličem in mi bo psp zamenjal.. Sicer pa, če te zanima, ga pozovi in vprašaj... Potem pa nam sporoči, kdo je njegov dobavitelj. Quote Link to comment
lukidd Posted June 16, 2006 Share Posted June 16, 2006 giga pack, ne posebej, ker v GP dobiš še stojalo, USB kabel... Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
Recommended Posts