Guest doza Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 Zdravo Imam nov PSP verzija 2.71, vendar je v njem plošča z oznako TA-082!! Prosim če mi svetujet kaj je najboljše nardit! Lp Quote Link to comment
bonty Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 V bistvu sedaj kar jaz vem nič ne moreš.... išči novice po kakšnih drugih forumih(psphacks, psp-vault,itd.) Quote PSP Portal za vse ljubitelje!! Vroči TUTORIALI!! http://www.pspslo.tk VABLJENI VSI!! Link to comment
MaHe Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 Na maxconsole je par vodičev na to temo. Treba je le flashati BIOS sam, pa gre. Trenutno se mi ne ljubi iskat. Quote [__<(^.^<)_____ascii_userbar_user_] Link to comment
Mini.Shark Posted July 20, 2007 Share Posted July 20, 2007 Bom kar tukaj vprašal. Se splača kupit psp z problemo+10iger+garancija za 70€? Problem je da ko je špilo se je samo ugasnil,zaj pa ne dela. Zaj pa ga jaz nerazumem zakaj pa te neda na garancijo? A popravilo tega veliko stane? Hvala! Quote Link to comment
PaNdEcK Posted July 22, 2007 Share Posted July 22, 2007 Ja garancijo bi lahko uveljavil. Vendar ga vseeno vprašaj če je naredil kakšne fizične posege v konzolo. Ker v takšnem primeru ne odobrijo garamcije. PS: Če boš pa lahko uveljavil garancijo, pa da špili niso preveč slabi (pa da delajo) pol se ti splača ja. Splača se ti pa že zarad imena. PSP = zakon Quote Link to comment
Recommended Posts