kratos... Posted July 12, 2007 Share Posted July 12, 2007 torej teme o tej igri se ni , to se mi zdi nespostljvo do tako dobre igre ! men osebno je ta igra full dobra , 1x sm jo spilov ampak bol mal pa se na nekem kompu , ma gdo od vas to igrco dejte napisat ksna je mal bol podrobno slabe in dobre lastnosti Quote Link to comment
Xsiluro360 Posted July 12, 2007 Share Posted July 12, 2007 Osebno mi ne potegne, mislim, da je na XBLA celo demo. Quote Link to comment
Skeltah Posted July 13, 2007 Share Posted July 13, 2007 špil rata enoličen po parih urah Quote Link to comment
kratos... Posted July 14, 2007 Author Share Posted July 14, 2007 ta spil morm kupt ker se mi zdi ful dober, in je free run po dzungli in taki spili so men odlicni ! Quote Link to comment
pURan Posted July 14, 2007 Share Posted July 14, 2007 Men je sam main char navaden hlod po nacinu premikanja. Patch popravi nekaj zadev ,sam...zal ne retardiranega premikanja Quote (zenski glas) EA games...(flashy logotip) *whisp* fuck up everything...(ziip) Link to comment
kratos... Posted July 27, 2007 Author Share Posted July 27, 2007 Men je sam main char navaden hlod po nacinu premikanja. Patch popravi nekaj zadev ,sam...zal ne retardiranega premikanja ja res se mal retardirano premika ampak igra je pa se vseeno zakon , ful je realna , ce ustrelite z bazuko v stolp ga prelomi na 2 dela , lesene stvari plavajo na vodi , pri velik igrcah kar potonejo drgac je pa spil zakon , ocenu bi mu dal 8/10 ! Quote Link to comment
xardas Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 ve kdo kje bi lahko v sloveniji kupo špil Quote Link to comment
Igi24 Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 Zadnjič sem gledal na igabiba , so imeli ta špil. Quote Link to comment
kratos... Posted August 3, 2007 Author Share Posted August 3, 2007 Zadnjič sem gledal na igabiba , so imeli ta špil. sem ga jaz kupu pa ga nimajo vec :ihih: Quote Link to comment
Recommended Posts