xardas Posted July 14, 2007 Share Posted July 14, 2007 se da ta volan priklopit na xbox 360 ker če ja ga bom zagotovo drug mesec kupil mel bi pa zaradi tega ker še ma sklopko pa 6-stopenski menjalnik Quote Link to comment
xardas Posted August 4, 2007 Author Share Posted August 4, 2007 bi mogoče šlo priklopit pa usposobit volan če bi imel ta vmesnik http://www.konzole-slovenija.com/modules/wfsection/article.php?articleid=99 Quote Link to comment
xardas Posted August 5, 2007 Author Share Posted August 5, 2007 a res dobedn neve Quote Link to comment
Skeltah Posted August 5, 2007 Share Posted August 5, 2007 najbolš da kupš to zadevo pa probaš druge ni Quote Link to comment
xardas Posted August 5, 2007 Author Share Posted August 5, 2007 kva pa če pol nebo delalo ???? Quote Link to comment
kratos... Posted August 5, 2007 Share Posted August 5, 2007 ga mas pa za komp , al ga pa vrnes . Quote Link to comment
xardas Posted August 7, 2007 Author Share Posted August 7, 2007 samo problem je jaz bi kupo toti konektor pa volan skup se drugač jaz neje rabim miške pa tipkovnice na xboxi to pomeni če nebi delalo bi vrgo 100€ vkrej Quote Link to comment
moznar Posted August 7, 2007 Share Posted August 7, 2007 G25 ti z nobenim vmesnikom ne bo delal na xboxu. Raje si kupi volan od microsofta za 120 evrov in z njem boš lahko igral tudi na računalniku. Sam za to rabš un vmesnik. Se mi zdi. Preber si v jokerju ene par mesecev nazaj je pisalo o teh dodatkih. Drgač pa teb se iz avijona vid da si štajerc lol ker naglas, da človeku nč ni jasn. Quote I say if we want to make any real progress, we ditch the cripple. Link to comment
xardas Posted August 7, 2007 Author Share Posted August 7, 2007 Drgač pa teb se iz avijona vid da si štajerc lol ker naglas, da človeku nč ni jasn. točno tko a drugač lahko tud mal po prekmursko eh jebiga štajerci smo štajerci ke češ Quote Link to comment
Recommended Posts