Bessie Posted December 6, 2013 Share Posted December 6, 2013 GT6 je na policah, mi pa nič ne prodajamo, ampak podarjamo! Tokrat bosta dva od komentatorjev dobila nagrado, en bo dobil GT6 t-shirt - majico, drugi pa GT6 hoodie - pulover s kapuco. Pravila: jih ni, vse kar moraš biti je, da si uporabnik KSi strani in/ali všečkaš KSi facebook, ter komentiraš GT6 v temi ali na KSi FB. Izbor bo narejen kot po navadi naključno in je odvisen od Konzijevega razpoloženja! Priporočilo: komentarji naj bodo čim bolj zanimivi! Nagrajenec bo naznanjen, ko si bo to prislužil! Pripomb glede izbora nagrajenca ne sprejemamo! KSi FTW! Link to comment
Bessie Posted December 9, 2013 Author Share Posted December 9, 2013 (edited) GT6 majico s kratkimi rokavi dobiiii! Miha Kos Čestitamo! Javi se na ZS, da se zmeniva glede dostave! KSi FTW! Edited December 16, 2013 by Bessie Link to comment
Bessie Posted December 16, 2013 Author Share Posted December 16, 2013 Ker se Miha kljub pozivom na FB ni javil smo izbrali naslenjega, ki dobi GT6 majico... ...tokrat je to... ...uporabnik spletnega foruma Konzole Slovenija... !!!Bartala!!! Javi se mi na ZS! KSi FTW! Danes podelimo še hoodie! Ostanite na liniji! Link to comment
Bessie Posted December 16, 2013 Author Share Posted December 16, 2013 (edited) Kolo se je zavrtelo, odvrtelo in izvrtelo srečneža, ki dobi GT6 hoodie! To je... Brum, Brum, Brummmmmmmm!!! FB frend... !!!David WizZaggy Syncopad!!! Javi se mi na ZS! S tem je 55. nagradna zaključena, ostanite na sledi in zvedeli boste kdaj in kaj bo za naslednjo nagradno! KSi FTW! Ker se nagrajenec ni javil bomo tokrat nagrado obdržali zase Edited December 23, 2013 by Bessie Link to comment
Recommended Posts