Jump to content

Brain Training


MaHe

Recommended Posts

Prva igra, ki bo udarila med nas bo Brain Age, po mojem skromnem mnenju fenomenalna. Angleški demo je že na voljo. Tisti, ki ga imate možnost preizkusiti, ga dajte, ker je tega resnično vreden.

Download:

http://www.christopherwu.net/files/nds/ ... e_demo.zip

P.S.: Pogojno deluje pod emulatorjem iDeaS, najdete ga tukaj:

http://spazioinwind.libero.it/linoma/ideas.html

[__<(^.^<)_____ascii_userbar_user_]

Link to comment
  • 3 weeks later...
  • admins

Meni se zdi Brain Training dbest.

Ja, voice recognition je čisto v pi***, vse ostalo je pa totalno zabavno in me vsak dan vleče, da malce potreniram in odklepam nove treninge. Tistih nalog z mikrofonom se pa pač vsakič rešim tako, da mu rečem, da sem v prostoru kjer ne morem govorit - in ni več problema. Vse ostale naloge so povsem kul (no, vse kar jih imam, ene 2 ali 3 mi še manjkajo) in prav z veseljem vsak dan zagonim ene pol urce s tem špilom.

To ni "špil", s katerim bi vsak dan zagonil par ur - je pa zadeva, s katero se vidim, da jo bom še čez pol leta z veseljem vsake toliko zagnal in malce razgibal možgančke.

Edit: glede Bruceovih pribomb na mn3njalu - ja, valda je dobro znanje angleščine predpogoj za ta špil, to je za pričakovati, ker je pač matematičnih nalog bore malo, ampak to težko šteješ špilu v minus, kvečjemu kvantiteti slovenskega prebivalstva. :) Text recognition mi je delal probleme prvi dan, ko pa enkrat dojameš, kako moraš narisati sedmico, štirico in petico - in se na to navadiš - vsaj zame ni bilo več problemov. Ja, valda ga v hitrostnem računanju vsake toliko še malce prekolnem, ko kakšno številko na hitro spacam in mi zazna naroben odgovor, a me to vsekakor ne moti tako, da bi zaradi tega obupal nad špilom.

Link to comment
  • 4 months later...
a mi lahko kdo razloži kako se igra sudoku??

please

Pravila in navodila

Igro rešiš tako, da izpolniš tabelo kjer bo:

vsaka vodoravna vrstica,

vsak stolpec in

vsak 3 x 3 kvadrant

vseboval številke od 1 do 9.

Kar pomeni, da je potrebno vpisati števila: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9. Vsaka številka se v določeni vrsti / stoplcu / kvadratu pojavi le enkrat! Danih številk v tabeli ni možno niti spremeniti niti premakniti. Igro rešuješ glede na dana števila. Igra ima le eno možno rešitev.

Navodila

Vrstica ima 9 polj. Pravilno izpolnjena vrstica mora vsebovati vsako izmed devetih številk. Številke v vrstici se ne smejo ponoviti, vsaka se pojavi le 1x. V tabeli je devet vrstic, za katera velja zgornje pravilo!

Stolpec ima 9 polj. Pravilno izpolnjen stolpec mora vsebovati vsako izmed devetih številk. Številke v stolpcu se ne smejo ponoviti, vsaka se pojavi le 1x. V tabeli je devet stolpcev, za katera velja zgornje pravilo!

3 x 3 kvadrat ima 9 polj. Pravilno izpolnjen kvadrat mora vsebovati vsako izmed devetih številk. Številke v kvadratu se ne smejo ponoviti, vsaka se pojavi le 1x. V tabeli je devet kvadratov, za katera velja zgornje pravilo!

Link to comment
V kolikor bomo ugotovili, da igre niste rešili sami, da jo je namesto vas eno izmed programskih orodij, si pridružujemo pravico umika rezultata iz lestvice rezultatov. Namen te igre je, da se igralci dokažejo pri reševanju SuDoKa s svojo logiko in razmišljanjem!
Ti kopiraš z drugih strani, ne da bi dobro pogledal, kaj si sploh citiral, a? :tepen:

[__<(^.^<)_____ascii_userbar_user_]

Link to comment
Meni se zdi Brain Training dbest.

Ja, voice recognition je čisto v pi***

Hehe...mojemu bratu tudi ne prepozna glasu...očitno tudi tebi ne in maybe še marsikomu drugemu...vendar jaz lahko povem v BA kar koli in lepo prepozna...nevem res normalno povem in prepozna....Drugače je pa špil tak tak...ni da bi igral redno vendar na čase se gremo kdo hitreje zračuna 20 računov....no moj rekord za 20računov je 22sekund....no še vi amlo povejte vaše rekorde...

followmeontwitter.png
Link to comment
  • 9 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Using this site means, you're accepting our Terms of Use and Privacy Policy policy.