MaHe Posted March 30, 2006 Share Posted March 30, 2006 Prva igra, ki bo udarila med nas bo Brain Age, po mojem skromnem mnenju fenomenalna. Angleški demo je že na voljo. Tisti, ki ga imate možnost preizkusiti, ga dajte, ker je tega resnično vreden. Download: http://www.christopherwu.net/files/nds/ ... e_demo.zip P.S.: Pogojno deluje pod emulatorjem iDeaS, najdete ga tukaj: http://spazioinwind.libero.it/linoma/ideas.html Quote [__<(^.^<)_____ascii_userbar_user_] Link to comment
Oscilious Posted March 30, 2006 Share Posted March 30, 2006 Igral sem samo japanski demo in bilo je........zanimivo. Všeč mi je obračanje DS-a. p.s. MaHe, kdaj bo homebrew vedež za DS? Quote Link to comment
MaHe Posted March 30, 2006 Author Share Posted March 30, 2006 Pišem, pa je vsak dan kaj novega Pa še strašna lenoba sem Quote [__<(^.^<)_____ascii_userbar_user_] Link to comment
DrMiha Posted April 15, 2006 Share Posted April 15, 2006 Gamespot - 7.2 By Jeff Gertsmann Quote Link to comment
Link Posted April 15, 2006 Share Posted April 15, 2006 Igra je za moje pojme podpovprečna Par vtisov si lahko preberete na mn3njalu Quote Link to comment
admins Anduril Posted April 15, 2006 admins Share Posted April 15, 2006 Meni se zdi Brain Training dbest. Ja, voice recognition je čisto v pi***, vse ostalo je pa totalno zabavno in me vsak dan vleče, da malce potreniram in odklepam nove treninge. Tistih nalog z mikrofonom se pa pač vsakič rešim tako, da mu rečem, da sem v prostoru kjer ne morem govorit - in ni več problema. Vse ostale naloge so povsem kul (no, vse kar jih imam, ene 2 ali 3 mi še manjkajo) in prav z veseljem vsak dan zagonim ene pol urce s tem špilom. To ni "špil", s katerim bi vsak dan zagonil par ur - je pa zadeva, s katero se vidim, da jo bom še čez pol leta z veseljem vsake toliko zagnal in malce razgibal možgančke. Edit: glede Bruceovih pribomb na mn3njalu - ja, valda je dobro znanje angleščine predpogoj za ta špil, to je za pričakovati, ker je pač matematičnih nalog bore malo, ampak to težko šteješ špilu v minus, kvečjemu kvantiteti slovenskega prebivalstva. Text recognition mi je delal probleme prvi dan, ko pa enkrat dojameš, kako moraš narisati sedmico, štirico in petico - in se na to navadiš - vsaj zame ni bilo več problemov. Ja, valda ga v hitrostnem računanju vsake toliko še malce prekolnem, ko kakšno številko na hitro spacam in mi zazna naroben odgovor, a me to vsekakor ne moti tako, da bi zaradi tega obupal nad špilom. Quote Link to comment
Davodax Posted September 9, 2006 Share Posted September 9, 2006 a mi lahko kdo razloži kako se igra sudoku?? please Quote Link to comment
Cloud Posted September 9, 2006 Share Posted September 9, 2006 a mi lahko kdo razloži kako se igra sudoku?? please Pravila in navodila Igro rešiš tako, da izpolniš tabelo kjer bo: vsaka vodoravna vrstica, vsak stolpec in vsak 3 x 3 kvadrant vseboval številke od 1 do 9. Kar pomeni, da je potrebno vpisati števila: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9. Vsaka številka se v določeni vrsti / stoplcu / kvadratu pojavi le enkrat! Danih številk v tabeli ni možno niti spremeniti niti premakniti. Igro rešuješ glede na dana števila. Igra ima le eno možno rešitev. Navodila Vrstica ima 9 polj. Pravilno izpolnjena vrstica mora vsebovati vsako izmed devetih številk. Številke v vrstici se ne smejo ponoviti, vsaka se pojavi le 1x. V tabeli je devet vrstic, za katera velja zgornje pravilo! Stolpec ima 9 polj. Pravilno izpolnjen stolpec mora vsebovati vsako izmed devetih številk. Številke v stolpcu se ne smejo ponoviti, vsaka se pojavi le 1x. V tabeli je devet stolpcev, za katera velja zgornje pravilo! 3 x 3 kvadrat ima 9 polj. Pravilno izpolnjen kvadrat mora vsebovati vsako izmed devetih številk. Številke v kvadratu se ne smejo ponoviti, vsaka se pojavi le 1x. V tabeli je devet kvadratov, za katera velja zgornje pravilo! Quote Link to comment
MaHe Posted September 9, 2006 Author Share Posted September 9, 2006 V kolikor bomo ugotovili, da igre niste rešili sami, da jo je namesto vas eno izmed programskih orodij, si pridružujemo pravico umika rezultata iz lestvice rezultatov. Namen te igre je, da se igralci dokažejo pri reševanju SuDoKa s svojo logiko in razmišljanjem!Ti kopiraš z drugih strani, ne da bi dobro pogledal, kaj si sploh citiral, a? Quote [__<(^.^<)_____ascii_userbar_user_] Link to comment
RIDDICK Posted September 17, 2006 Share Posted September 17, 2006 Meni se zdi Brain Training dbest.Ja, voice recognition je čisto v pi*** Hehe...mojemu bratu tudi ne prepozna glasu...očitno tudi tebi ne in maybe še marsikomu drugemu...vendar jaz lahko povem v BA kar koli in lepo prepozna...nevem res normalno povem in prepozna....Drugače je pa špil tak tak...ni da bi igral redno vendar na čase se gremo kdo hitreje zračuna 20 računov....no moj rekord za 20računov je 22sekund....no še vi amlo povejte vaše rekorde... Quote Link to comment
Davodax Posted July 15, 2007 Share Posted July 15, 2007 20 računov 19 sekund...22 let pa sem največ dosegel...ampak zdaj tako ali tako bolj igram Brain Trainig 2. Ki je kar boljši, pa tudi več iger je :crossfingers: še posebaj všeč mi je igranje klavirja, čeprav so zasrali pri ocenjevanju le-te Quote Link to comment
_tweety Posted July 15, 2007 Share Posted July 15, 2007 20 računov v 14 sekundah Quote Dogs are not our whole life, but they make our lives whole. Link to comment
Davodax Posted July 15, 2007 Share Posted July 15, 2007 Damit, kako ti je to uspelo? verjetno ti je parkrat kar štelo kot pravilen odgovor, preden si sploh napisala prav številko... A BBA si igrala kaj? :crossfingers: Quote Link to comment
Recommended Posts