Jump to content

[uradna tema] Syphon filter: Dark Mirror

MaTiCeK

Recommended Posts

Kot sem porocal ze v temi Ali se sploh igrate PSP, sem danes koncno zacel igrati doticno igro za PSP. Prve evforicne vtise si lahko preberete tam, tukaj pa zelim odpreti temo, v kateri bi se o igri pogovarjali. Na plan s vprasanji!

Igra zahteva update na 2.6, da jo sploh lahko zazenete. Zame, ki sem itak bil na 2.01 to ni predstavljalo nobene ovire. MPH loader, mislim, da zadeve trenutno se ne pozene. Itak, pa je vse vec homebrewa na voljo tudi za 2.01+ tako, da ne vidim v tem velikega problema. Pirati ste pac prikrajsani za odlicno igro. :doh:

Nacin igre je podoben Splinter Cellu, stealth action shooter torej. Sprva se zdi privzet način komand rahlo neroden, a se ga kar hitro navadis. Igra te instanto potegne vase kot vsaka boljsa te sorte (se pravi MGS serija in SC, brez essentials za PSP in verzij za Ngage ter DS) in verjetno me ne bo spustila dokler se ne prizvecim skozi vso zgodbo.

Po par urnem igranju moram pohvaliti predvsem fino postavljene checkpointe, ki naredijo igranje zelo prijetno. Za razliko od ostalih storijalnih spilov, primer GTA in Pursuit Force. Predvsem slednji je morec.

Kot dodatni bomboncek igra podpira vecigralstvo tudi preko interneta. Probal se ga nisem, ko bom, vam sporocim.

Takole preigral sem storijalni del igre in moram rect, da mi je bil zelo vsec. Ostaja dejstvo, da je merjenje na gumbe hudo nerodno in vsem priporocam analogni nacin.

Storja je sprejemljiva, zelel bi si, da bi igra sla se dlje.

Online nacin mi ni vsec, probal sem zgolj enkrat, vendar je foljk toliko bolj sekal od mene, da sem zgolj umiral. Morda je bil kriv tudi ping, ampak vsekakor tudi moje neznanje.

Igro lahko zgolj priporocam, zdaj pa gremo na Coast to Coast :)