Jump to content

PlanetSide 2

Recommended Posts

• admins
PlanetSide®2 is a free-to-play Massively Multiplayer first person shooter (MMOFPS) that delivers truly epic, massive combat on a scale never seen before. PlanetSide®2 is the highly anticipated, world's largest FPS experience to the PlayStation ®4 system.

>http://www.youtube.com/watch?v=oGtSpl-LbD0

10573384652.png

• 1 month later...
  • 3 months later...
  • 1 month later...
  • admins

Beta zajema 5GB podatkov, medtem ko bo polna verzija velika 13GB. Igrali bomo lahko še preden se prenese celotna igra:

For launch, our plan is for new players to be able to download the tutorial map first and have full access to that content while the remainder of the game is downloading. By the time players complete the tutorial requirements, the full game will be downloaded and they can join the massive war that rages 24/7 in PlanetSide 2.

PSN & Xbox LIVE: NowickySLO

NowickySLO.png

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • admins

Sem razočaran nad beto. Premalo se dogaja, ali pa jaz nisem nikjer našel masivnega bojišča, ki so ga obljubljali. Če pa lutaš na okoli, pa enostavno ni zabavno, ker je vse tako gromozansko.

Kakorkoli, imam en beta ključ odveč, tako da če ga kdo rabi naj kar pove.

EDIT: Koda je oddana.

Edited by matej1990

PSN & Xbox LIVE: NowickySLO

NowickySLO.png

Sem razočaran nad beto. Premalo se dogaja, ali pa jaz nisem nikjer našel masivnega bojišča, ki so ga obljubljali. Če pa lutaš na okoli, pa enostavno ni zabavno, ker je vse tako gromozansko.

Sprobal in se podpišem pod tvoje opazke. Prevelike ambicije pomoje, PREveliko 10minut lutal po mapi pa SAMO enga sovražnika našel. Pa da ne omenim kak je mapa skup spacana, vmes vidiš da ni lepo niti dodelana ena plast je dvignjena za 10cm višje in je vmes belina (Vem...beta...ampak vseeno je blo motoče ko to vidiš vsake 500m).

Enostavno ti rata dolgčas do te mere da bi raje šel gledat čez okno kak trava raste :D

mateiix.png

Na mapi za vsako področje lepo piše(Tortni graf) razmerje sil, morda je tista mala turtorial mapa bolj mala in manj populated.... Itak pa imaš instant action, kjer te spawna nekje v fight.

Najbolj je pa itak joinat v nek platoon/squad ali kako jim že rečejo v PS.

Sicer je brezglavo lutanje splošen "problem novincev" Planetside in ni Playstation specifičen. (V drugih FPS so mape tako manjhe, ter si vajen da te spawna v čist v akciji ali pa tečeš 50m v eno smer in si v središču. Vmes te še celo lepo spawnkampajo. Treba se je navadit vedet kam it ;) )

Je pa tudi res, da še ni v open biti niti v releasu, ter je playerbase nekoliko manjši.

Meni paše, da so od začetka US bete do sedaj porihtali kontrole letala, ter je sedaj manageable

• 1 month later...
  • 3 weeks later...