Skoči na vsebino

Ekskluzivno:Immortal Gravewalker in Middle-earth: Shadow of Mordor [PRESS]


Priporočene objave

Middle-Earth-Shadow-Of-Mordor-2014-Game.jpg

 

Warner Bros. Interactive Entertainment (WBIE) in Monolith Productions sta pokazala novo prikolico za Middle-Earth: [PRBREAK][/PRBREAK]Shadow of Mordor, E3 CG Trailer: Gravewalker. Prikolica predstavi Taliona, ki je na svoji poti maščevanja, skupaj z nesmrtnim Wraith Spiritom, ki je na Taliona navezan z neuničljivim urokom. Kot Talion, se želi tudi ta prikazen maščevati Sauronu in njegovi zlobni vojski.

 

Vsi, ki se bodo registrirali na https://www.shadowofmordor.com/register/, bodo lahko videli ekskluzivne nove rune.

 

WBID - Orc Hunter Rune (Runa Lovca na Orke)

  • Talion lahko premaga Sauronove poveljnike s povečanjem strahu pri svojih prikritih ubojih.

 
Palantir - Gravewalker Rune (Runa Mrtvohodca)
Ko se registrirate na WBID, dobite to runo ko ob zagonu vstopite v Palantir.
  • Talion seje strah med Sauronovo vojsko, ko so njegovi poveljniki premagani.

 


Middle-Earth: Shadow of Mordor prinaša dinamično igralno okolje, kjer gralec orkestrira svoj osebni načrt maščevanja, ko izrabljajo Mordor po svoji volji. Igra se začne na noč Sauronove vrnitve v Mordor, ko njegovi Črni Poveljniki (Black Captains) brutalno usmrtijo Rangerje Črnih Vrat (Black Gate). Igralci prevzamejo vlogo Taliona, rangerja, ki je izgubil družino in vsega kar mu je bilo drago, in ga v življenje vrne skrivnostni Duh maščevanja (Spirit of Vengeance). S temeljem na igralčevih potezah, igrin sistem Nemesis poskrbi, da je srečanje z vsakim sovražnikom različno in se lahko razvije do te mere, da postaneta osebna sovražnika skozi celotno igro. Ko se zgodba Talionovega maščevalnega pohoda razvija, igralci odkrivajo skrivnost Duha ki ga sili naprej, odkrivajo izvor Prstana Moči (Ring of Power) in se zoperstavijo največjemu sovražniku.

 

Middle-Earth: Shadow of Mordor je na voljo za prednaročilo na http://www.shadowofmordor.com/ in bo naprodaj po celem Svetu, 7. oktobra 2014, za PlayStation 4, XBOX ONE, PlayStation 3, XBOX 360 in PC.

 

Aplikacija Palantir app, na voljo na Apple Store tu, se bo sinhronizirala z igrinimi sredstvi in končno igro, in razkrila dodatne sloje informacij, vpogledov in vsebin oboževalcev, ter ustvarila edinstveno dodatno izkušnjo. Vklopite Palantirjevo sinhronizacijo, medtem ko se predvaja CG prikolica, da jo preizkusite.

 

Za najnovejše informacije, Lajkajte, Middle-Earth: Shadow of Mordor na http://www.facebook.com/shadowmiddleearth in sledite igri na https://twitter.com/middleearthgame.

 


View full article

:princesspeach: Sing while you can! :zelda:

Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.