Skoči na vsebino

Ekskluzivno:Call of Duty: Ghosts Invasion DLC Pack (PSN in PC, 3. julij) [PRESS]


Priporočene objave

call-of-duty-ghosts-logo-png-picture-vtfdunqt.jpg

 

Call of Duty Ghosts Invasion DLC Pack
3. julija prihaja na PlayStation Network in Windows PC


[PRBREAK][/PRBREAK]
Igralci Call of Duty: Ghosts na PlayStation 4, PlayStation 3 in Windows PC, bodo lahko preizkusili Invasion - igrin tretji epski DLC paket - 3. julija. Invasion nudi igralcem štiri nove večigralske mape, vsaka z edinstvenimi "field order" nalogami, ter "Awakening" (Prebujenje), tretje poglavje igrine štiridelne zgodbe Extinction (Izumrtje).

 



Štiri nove večigralske mape Invasiona so:

  • Departed: Postavljena v podeželsko Mehiško mestece med praznikom Dneva mrtvih (Dia de los Muertos / Day of the Dead). Igralci, ki bodo dokončali mapin "field order" bodo odklenili Death Mariachi killstreak. Oborožen z dvema pištolama, Death Mariachi poravna račune, z vsakim ubojem spremeni nasprotne igralce v dodatne člane ekipe, kot začasne soigralce.


 

  • Pharaoh: V zapuščenem arheološkem najdišču antične Egipčanske palače, bodo igralci morali paziti na padajoče spomenike in urne polne mesojedih scarabov, kot tudi druga presenečenja, na tej večnadstropni mapi. Igralce, ki bodo odklenili "field order" te mape, bo velikodušno nagradil Anubis, pol-šakal/pol-človek, varuh mrtvih.


 

  • Mutiny: Odročen Karibski otok, skriva strašljivo piratsko skrivališče, z opuščenimi trgovskimi postajami in zaporniškimi celicami, kjer je hitrost ključnega pomena, ko igralci krmarijo po ozkih in prepletajočih se poteh. Igralci, ki odklenejo "field order" te mape, bodo dobili dva spremljevalca, piratska duha, ki bosta z veseljem poslala sovražne igralce dol v klet Daveyja Jonesa.


 

  • Favela: Prenovljena verzija popularne mape iz Call of Duty: Modern Warfare 2. To revno Brazilsko barakarsko naselje je doživelo veliko sprememb od prvotnega izida. Zgradbe, ki so bile v izgradnji, so sedaj končane, medtem ko so druge nepopravljivo uničene. Igralci morajo paziti, da ne padejo v globino, ko prehajajo iz ene stavbe v drugo, ter na sovražne ostrostrelce, ki izkoriščajo prostran razgled na tej mapi. Igralci, ki končajo "field order" na tej mapi, lahko pokličejo zračno podporo in bližnje bojne ladje Y-8.


 

Call of Duty: Ghosts Invasion DLC Pack, je naslednje poglavje v igrini zgodbi v načinu Extinction, z naslovom "Episode 3: Awakening". V Awakening, se ekipa spusti v nevarno podzemlje nezemljanov, da bi napadla podzemno bazo Prednikov (Ancestors), skrivnostnenežev, ki stojijo za invazijo Cryptidov. Oboroženi z naborom novih visokotehnoloških orožij in naprav, mora ekipa prebiti številne obrambne pregrade, da pridejo do Ladje (Ark) in ukradejo "The Cortex", ključa do skrivnosti psihičnih moči Prednikov. Končna bitka se približuje in usoda Zemlje ter prihodnost človeške rase visita na nitki.

 

dlc3-extinction-img.jpg

 

 

Call of Duty: Ghost Invasion bo na voljo za nakup samostojno po ceni 14,49EUR, ali kot del Call of Duty: Ghosts DLC Season Pass po ceni 49,99EUR.


View full article

Urejano od VIPER

:princesspeach: Sing while you can! :zelda:

Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.