RIDDICK Posted March 31, 2006 Share Posted March 31, 2006 Zanimam me če poznate kake dobre igre za xbox ki podpirajo Cooperative play na enem TV-ju ? Jaz mam do zdaj Splinter cell 3 Chaos Theory, Lord of The Rings The Return of the King, Time Splitters 2, Sniper Elite, Star Wars Episode III REvenge of the Sith, mel sem pa tudi Halo2. No naj se odvijajo debate o Co-Op igrah, in prosim naštejte še katere Co-Op igre imate. Splinter Cell in co-op :bowdown: :ihih: :bowdown: Quote Link to comment
afi666 Posted March 31, 2006 Share Posted March 31, 2006 RTCW! Quote Z menoj ni zobe češnjat! X360 gt: afireinside9x74 Link to comment
kekken3 Posted March 31, 2006 Share Posted March 31, 2006 Mortal Kombat: Shaolin Monks je kul v dveh. Final Fight: Streetwise jima tudi način za 2, ki sicer ni glavni del igre, je pa kar smeh. Drugače pa, ni ga novega naslova, ki bi posekal razturancijo starih dobrih sidescrolling pretepačin, ki se jih da igrati na Xboxovemu emulatorju CPS1/2 in Mame (FBAXXX + MAMEx). Dinal Fighti, Cadillacs and dinosaurs, King of Dragons, Captain Commnado, Punisher, Alien vs Predators, milijarda drugih. Ahaha, se spominim celo, ko smo nekoč King of Dragons igrali po netu kooperativno jaz, Jabawack in Ke_Kit. Ahahaha, to je bilo smeh, za dol past. Aja, Stubbs The Zombie je po opisih kar obetal vsaj za multi, a ko smo ga sprobali, je bil OOOGABEN. Stay away. Quote Link to comment
liverpool Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 Men je bil coop najbol v Time Splittersih - v trojki seveda! Quote Link to comment
Recommended Posts