Godlike Posted July 25, 2007 Share Posted July 25, 2007 Zanima me kje dobit igre za GBC? Pa po moznosti kaka spletna trgovina v tujini ker v slo sploh ne pricakujem da jih bodo imeli. David Quote <A HREF="http://www.mysearchfundsslovenija.com/banner.asp?friend=1915"> </A> Link to comment
DIRT Posted July 27, 2007 Share Posted July 27, 2007 poznam ameriško www.ebgames.com/search.asp?N=80+135 pa slovensko www.supercena.com/Rezultati_iskanja?sho ... rom=header in slovenski www.playgame.biz/index.php?pojdi=iskanj ... egorija=17 :china: Quote Link to comment
Godlike Posted July 27, 2007 Author Share Posted July 27, 2007 Hvala za odgovor, vendar to se zmeram ni to. Vecinoma so igre za GBA jaz pa rabim za GBC. Ali ima mogoce kdo doma kaksne igre za GBC ki bi mi jih prodal? David Quote <A HREF="http://www.mysearchfundsslovenija.com/banner.asp?friend=1915"> </A> Link to comment
Link Posted July 27, 2007 Share Posted July 27, 2007 Ebay je najboljša rešitev. Vsaj jaz jih kupujem tam. Quote Link to comment
č.u.k. Posted July 28, 2007 Share Posted July 28, 2007 Mogoče neumestna, a vseeno: GBC ima imo zelo malo dobrih iger. Wario Land 3, obe Zeldi, prebarvani Link's Awakening, konverzija izvirnega Super Mario Bros. in Pokemoni, tu pa se spisek v bistvu že konča :> Quote Link to comment
TheMan Posted July 28, 2007 Share Posted July 28, 2007 maio vs donkey kong, in pa vse GB igre Quote Link to comment
tuning Posted July 28, 2007 Share Posted July 28, 2007 Jest mam en spil Action Man:Search For Base X Only fot GameBoy Color. Ce te zanima ti jo dam ugodno.... Na ZS. LP,Sandi Quote PS, ce koga zanima nakup R4 naj me kontaktira na ZS ali EMAIL: tuning@volja.net ali www.taskmedia.si Link to comment
NoWii Posted August 30, 2007 Share Posted August 30, 2007 Jst ti tuk kako prodam.... Pa gospod ki kupuje preko ebay-a....a obstaja kaka nevem kaka verzija, jst sm neki gledu pa nism najdu dostave v slovenijo? al sm jst mal kiljav tes pa je da se nism nevemkako trudi Quote Link to comment
Bassivity Posted September 16, 2008 Share Posted September 16, 2008 Če bi mel kdo kakšne igre jih dam za simbolično ceno (tistih par ki jih je še v predalu)... Quote Link to comment
Junior Posted September 17, 2008 Share Posted September 17, 2008 Mogoče neumestna, a vseeno: GBC ima imo zelo malo dobrih iger. Wario Land 3, obe Zeldi, prebarvani Link's Awakening, konverzija izvirnega Super Mario Bros. in Pokemoni, tu pa se spisek v bistvu že konča :> Ne spoznam se dosti na to konzolico, samo meni se zdi, da je Toki Tori (najboljsa WiiWare igra) remake istoimenske GBC igre. Potem je tudi v originalu bila verjetno zelo dobra (vecina stopenj v remaku je istih, se mi zdi). Quote Link to comment
zyzyx Posted September 17, 2008 Share Posted September 17, 2008 V tem času sem že malo spremenil mnenje Samo od handheltov mi je še vedno najbolj legendaren original Game Boy. Malo zaradi spominov, najbolj pa zaradi nekaj res finih igric. Takrat je veliki N raztural na polno. Quote Link to comment
Recommended Posts