Einznummer Posted August 24, 2014 Share Posted August 24, 2014 Zdravo. mi zna kdo iz izkušenj povedati, če so PS4 igre, ki jih prodaja nemški Amazon, samo v nemščini ali tudi v angleščini? Gledam bundle s Killzone, infamous2nd son in knack. Piše sicer, da so v nemščini, ampak to je lahko malo zavajajoče … Lepa hvala. Quote Link to comment
Clicky Posted August 24, 2014 Share Posted August 24, 2014 Infamous nemški ti direkt lh povem da je v angleščini, moj je z mullerja. Moja direkt ideja je d greš u muller pogleat če majo te špile in pogleaš uzad na škatlci če piše d je dojče šprahe. ampk mislm d sm nek brau d je jezik odvisn od kerga maš nastauln na PS4. Nism zih, ampk mam to v spominu. Quote Link to comment
Einznummer Posted August 24, 2014 Author Share Posted August 24, 2014 Fora je, da na škatlici lahko piše, da je (samo) v nemščini, pa je v bistvu multilingual. Ker PS4 špili nimajo navedenih vseh jezikov. Ja, naj bi se orientiral na jezik konzole, samo če pa je na disku od špila zarad prostora lahko samo en jezik, se lahko gladko jebem. Nikjer na netu pa ne najdem odgovorov na to. Quote Link to comment
miham Posted August 25, 2014 Share Posted August 25, 2014 Vse igre za Ps4, kupljene v evropi, so multi-language, izjema je Wolfenstein zaradi cenzure. Quote Link to comment
raveer Posted August 25, 2014 Share Posted August 25, 2014 Kul baza za taksne stvari se nahaja na: http://ogdb.eu/ Quote (: Link to comment
kratos74 Posted August 25, 2014 Share Posted August 25, 2014 jaz imam raje nemščino,ker jo obvladam perfekt,ponavadi so tudi igre,naročene iz hongkonga,vse pa je bolj ali manj odvisno od tega ali imate sistem na nemškem jeziku ali v angleščini,le redko katero igro imam,ki je ne morem igrati v nemščini Quote Link to comment
admins matej1990 Posted August 26, 2014 admins Share Posted August 26, 2014 Kul baza za taksne stvari se nahaja na: http://ogdb.eu/ Dobra najdba! Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
Recommended Posts