Skoči na vsebino

TAKTIKE


milan5

Priporočene objave

TAKTIKA ZAVOD311:

Squad A

AliVonBABA vozi tank, P-Robert-SLO je njegov gunner ,ki ima za popravljat in RPG /SMAW, v primeru soočenja z nasprotnim tankom, gunner zadaj skoči ven, prvo ustreli v tank in takoj začne popravlati naš tank. Gunner mora imeti nastavljeni dodatke kot mu pove driver!!! Gunner vedno gleda v nasprotno smer kot voznik!!! Tank gre na bazi B in C, Grekov in BenijevaSestra se spawnata v transport helič in skočita ven nad bazo B ter pomagata tanku. Grekov in BenijevaSestra naj imata mine, ki jih postavljata na taktične točke, da otežuje premikanje sovražnih oklepnih vozil. Po potrebi tista dva, ki nista v tanku pomagata squadu B. Če vam zavzamejo bazo najbljižje deploimentu, se vi dva vračata nazaj!!!

Squad B

Milan2287 pilotera transportni helikopter,mistress3riple se spawna v helič, bessie pa vzame quad bike in zavzame prvo bazo pri spawnu, nato pa gre naprej v pomoč ostalim na bazi B in C . Helič gre naprej proti bazi C, kjer izkočite še ostali, vendar če se vam približa sovražni transport heli ga probajte uničit. Milan2287, mistress3riple zavzameta C. Vi igrate predvsem medick in support kite in se gibate med C in B, če sovražnik drži eno v posesti, naj support ustane na vaši bazi (c ali B) ostali pojdite na sovražno bazo ( c ali B). Medicki nujno medick kit in defibe!!! Nujno se uživljat čim več, če se le da držite fibe dalj časa da uživite soborca na čim več %!! Dobro je tudi spawn na eni izmed streh!!! Vedno tako da jeza tistim zidom ki je obrnjen proti vaši bazi!!!

Squad C

Vi se spawnate v tovornjak in greste direktno proti bazi B ter jo zavzamete. Postavite tudi spawn na strehi. Vaša naloga je, da postavljate mine, sploh na območju B in C, lahko kakšna mina tudi v sami zgradbi, vendar se osredotočita na pot med stavbami. Mine polagajte v razmiku, da utežite potovanje sovražnih vozil. Glavna naloga vašega squada je, da hodite sovražniku za hrbet če ima on v posesti 2, 3 ali 4 baze, tako da razbremenite posamezne baze in s tem ko zavzamete bazo sovražniku za hrbtom se bo le ta pomaknil malo nazaj in razbremenil ostale baze, tako omogočite squadu A in B da zavzameta prvo in drugo bazo če je le to mogoče. Če imamo v posesti 3, 4 ali deloma 2 bazi se pomikajte skupaj s squodom B. Vedno naj bo postavljen spown!!

Urejano od milan5
dodajanje besedila

Milan2287.pngMilan2287.png

Link to comment
  • 4 tednov kasneje...

TAKTIKA : FLOOD ZONE

Squad A : mehanizacija

Squad A se spownate na patrijo, vozil jo bo ALIvonBABA, gunner bo P-Robert-SLO, ki ima pripravljen rpg in rpg/smaw, v primeru če se srečate z nasprotno patrijo izkoči zadaj ven, ustreli v nasprotnika in začne popravljati. Patrija gre proti bazi C. Patrija ostane na na avtocesti, medtem ko BenijevaSestra ter Grekov vzameta atv-ja in gresta direktno zavzet C. Ko zavzamete bazo naj patrija krije avtocesto ostali postavite mine po avtocesti in okoli baze C.

Squad B in Squad C: pešadija

Squad leader B Milan2287 vzame transportni heli, vanj se spownata še 1 member in 2 memberja iz squada C, ostala 2 člana iz squada B takoj na spawnu vzameta tovornjak in gresta direktno na A. Na stavbahiz heliča izskočita člana iz C squada, oba postavita spowne in nanj se spownate še ostali memberji iz C. Heli gre potem še proti A kjer izkočijo memberji iz B squada in prav tako postavita spawn. Ostali bodite po večini medicki da boste lahko oživljali in zdravili. Oba squada naj se v poteku igre držita čim bolj skupaj, ker je ta mapa zelo razgibana in dinamična, zato bomo igrali po taktiki, da se čim več folka usuje na eno bazo, tako da, če uspe squadu A držati bazo C, potem se vi premikate samo med A in B. Prioriteta nam je, da držimo bazi A in C!!

V primeru, da izgubimo obe zastavi, ki jih pokrivamo, se na spawnu vzame helič, ter memberji iz squada B in C letijo proti streham nad bazo B ter izskočijo ven in postavijo spawn. Squad C pa gre z LAV vozilom na bazo C in jo zavzame.

Milan2287.pngMilan2287.png

Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.