Skoči na vsebino

Xbox One slušalke


Gost

Priporočene objave

Nameravam hitro kupiti slušalke za XB1 v rangu 100€ +-. Ni mi ravno važno da si wireless a v tem cenovnem jih tudi ne pričakujem da bi jih dobil.

Gledal sem Turtle Beach XO Four sem našel en dober deal za cca 80€ z XBOX Headset stereo adapterjem.

Ampak tukaj pa mi potem ni jasno. Nekatere strani pravijo da se preko stereo adapterja na kontrolerju prenaša samo chat. Eno YouTube videi pravijo da gre čez gamesound in chat uradna stran pravi da gre vse.... WTF ?

Chat mi ni pomemben tako da mi je vseeno rabim samo gamesound ker čakam moj preorder Alien Isolation Ripley Edition :D

Ima kdo doma že urejeno to? Kako je z zvokom/slušalkam na XB1?

Help ?

Link to comment
  • vrhovni

Sicer si ne lastim konzole, vem pa da kontroler prenaša game in chat sound (MS se je veliko hvalil s kvaliteto tega zvoka). Tako da preko adapterja gresta lahko oba zvoka (odvisno kako si nastaviš na konzoli).

Mislim da bi moralo delovati tudi tako da kupiš samo tale adapter in nato priključiš nanj poljubne slušalke, ampak nisem siguren. :?

Sicer pa tele uradne slušalke tudi izgledajo kar dobro: Xbox One Stereo Headset

PSN & Xbox LIVE: NowickySLO

NowickySLO.png

Link to comment

No ja, kupil bom slušlke tem adapterjem i bom videl kako bo. V najslabšem primeru bom pač imel nove slušalke za PC :D V Goblinu pravijo da gre čez samo game chat.:/

YouTube videi trdijo drugače. Pa da vidimo kdo bo imel prav.

To be continued.

Link to comment
  • vrhovni

Kolikor vem ima Goblin narobe. Namreč kako lahko slušalke komunicirajo s konzolo (za game sound), če pa nimajo priloženega dongla/audio postaje? Če pa bi delovale na enaki tehnologiji kot kontroler, potem bi bile popolnoma brezžične in bi bil priložen adapter odveč. Adapter samo zaradi dodatnih audio settings gumbov pa tudi ni logičen... :roll:

Poročaj ko jih dobiš. ;)

PSN & Xbox LIVE: NowickySLO

NowickySLO.png

Link to comment
  • 2 tednov kasneje...

Danes sem končno dočakal slušalke in jih stestiral na XO. Zadeva deluje brezhibno. Slušalke s Stereo adapterjem (ki pride zraven slušalk) sem priklopil na kontroler, vzel ven baterije ga preko USB priklopil na konzolo in poupdejtal. Nakar sem vstavil nazaj baterije in vse dela tipi topi. Zvok se prenaša in preko TV in slušalk če daš TV na tiho nima vplia na glasnost slušalk.

Res da nisem ne vem kak audiofil a zvok je meni odličen, prav tako nisem zasledil nobenega zatikanja ali kakršnihkoli težav s prenosom zvoka, glede na to da je to WiFi praktično. Zvok okolice odlično izolira in praktično ne slišiš nič, tako da sem moral medtem, ko sem igral Alien Isolation vsake tok časa slušalke dol vzet, ker me je kar malo paranoja grabla.. al pa je kriva igrica in njena muzika, ki me spravlja ob živce :D Kar bi znalo motiti koga ki igra dosti multiplayer ali rad chat-a je to da ti tako dobro izolira okolico da sebe skoraj ne slišiš -ko govoriš v mikrofon je občutek tak kot da imaš pokrita ušesa z roko. Ampak jaz to ne igram zato zame to ni issue.

Za ta cenovni razred so slušalke top in jih lahko samo priporočam. Če pa boste želeli uporabljati kakršnekoli druge, pa vse kar rabite je ta stereo adapter za XO, ki ločeno stane tam cca 25€. Baje dela z vsemi slušalkami - tako sem prebral, stestiral pa sem samo z XO Four in SkullCandy, ki oba delujeta OK.

Mislil sem tudi, da bo zaradi tega, ker so preko priklopljene slušalke dramatično večja poraba baterij na kontrolerju, a tega sploh ni opaziti.

Link to comment
  • Pred 2 meseci ...

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.