aljaz Posted July 28, 2007 Share Posted July 28, 2007 ko hocem it igrat cod 2 preko interneta me vrze iz srverja in nato mi napise da imam staro verzijo punkbusterja. imam 1.3patch in xfire kaj naj naredim? prosim odgovorite mi!!!!!! P.S v igri mi napise tole:waring: punkbuster reports PB server running old version C1.520 in nato me vrze v glavni meni in napise tole : server disconnected- aljac has been kicked via punkbuster (for 0 minutes)... RESTRICTION: service communication Failure: PnkBstrA.exe ce kdo ve ga lepo prosim da mi napise kaj naj naredim: Quote Link to comment
samus987 Posted July 28, 2007 Share Posted July 28, 2007 em pri enki vem da je včasih delalo če si v konzolo napisal pb_security 0 ^^ Quote Link to comment
aljaz Posted July 28, 2007 Author Share Posted July 28, 2007 ¸NE SM PROBU PA NE DELA Quote Link to comment
aljaz Posted July 28, 2007 Author Share Posted July 28, 2007 a kdo veeee??????? Quote Link to comment
2kwik4ya Posted July 28, 2007 Share Posted July 28, 2007 V glavnem meniju ali v podmenijuMultiplayer options vključi punkbuster. V eni vrstici piše punkbuster in zraven ora pisati "yes" EDIT: V podmeniju "Multiplayer options" piše v zadnji vrstici, pod tvojim "nick-om" punkbuster. Tam obkljukaj Quote Link to comment
aljaz Posted July 29, 2007 Author Share Posted July 29, 2007 sej mam yes. sam men napise da mam staro verzijo PB in nevem kako jo dobim! Quote Link to comment
admins Anduril Posted July 29, 2007 admins Share Posted July 29, 2007 Ja, ker je težko odpreti Google, napisati notri 'punkbuster' in odpreti COD2 PB stran: NOTICE: PunkBuster is designed to auto-update itself during gameplay. PBSetup is the easiest method of manually updating PunkBuster for most users (players and admins). PBSetup: http://www.evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.php Quote Link to comment
SlashSpeed Posted September 5, 2007 Share Posted September 5, 2007 Mal sem pozen s tem postom, ampak brezveze novo temo delat. No jaz mam isti problem kot Aljaž (verjetno ga je on že odpravil) in vas prosim za pomoč. Sem potegnu tist dol, k je Anduril link dal in vse updatu ročno. Pa nič ne pomaga še vedno mi vrže iz igre in napiše kar je Aljaž napisal v prvem postu. Prosim za pomoč. Aljaž če si odpravil napako mi prosim poveš kaj naj naredim? Edit: AJA, samo da veste, meni nič ne napiše v igri kot Aljažu, samo vrže ven in napiše communication error (tak kot pri Aljažu) Quote Link to comment
SlashSpeed Posted September 5, 2007 Share Posted September 5, 2007 Jao, zdj napiše že INVALID MEMORY IMAGE in vrže iz igre. Kaj se dogaja z mojim CoDom??? Quote Link to comment
aljaz Posted September 5, 2007 Author Share Posted September 5, 2007 ja jst se nism vec zajbavu s tem pa sm ga dol vrku pa princa nalozu Quote Link to comment
Mini.Shark Posted October 16, 2007 Share Posted October 16, 2007 imam novi problem :annoyed: PunkBuster se mi je izključil.Zaj pa ko hočem tam pod multiplayer options dat punkbuster yes pa mi vedno štekne in me ven vrže,probo sem tudi z SAVE mode pa tud štekne.Je imel kdo enaki problem? Quote Link to comment
TriGGer Posted October 16, 2007 Share Posted October 16, 2007 Probaj dobit kaki drugi config, al pa v skrajnem primeru vržeš igro dol, pa na novo inštaliraš Quote Link to comment
aljaz Posted October 16, 2007 Author Share Posted October 16, 2007 Men je tudi nekaj takega delal na prejšnu kompu, pa sm cod 2 zbrisal in nato na novo naložil in mi je pol delal. Quote Link to comment
SlashSpeed Posted October 17, 2007 Share Posted October 17, 2007 imam novi problem :annoyed: PunkBuster se mi je izključil.Zaj pa ko hočem tam pod multiplayer options dat punkbuster yes pa mi vedno štekne in me ven vrže,probo sem tudi z SAVE mode pa tud štekne.Je imel kdo enaki problem? Isto naredi kot Aljaž, če ti noče vključiti yes v nastavitvah punkbusterja, CoD2 zbriši in še enkrat naloži. Quote Link to comment
Mini.Shark Posted October 17, 2007 Share Posted October 17, 2007 Ok.Hvala vsem za info. Bom probo in poročam. Quote Link to comment
zeero41 Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 Jao, zdj napiše že INVALID MEMORY IMAGE in vrže iz igre. Kaj se dogaja z mojim CoDom??? Meni se tudi to dogaja......Ve kdo kako to rešit? :wtf: Quote Link to comment
zeero41 Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 kaj doben ne zna al kaj? Quote Link to comment
Mini.Shark Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 Jah probi na novo naložit cod. Quote Link to comment
SlashSpeed Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 Ja kao, da nisem probu Quote Link to comment
zan Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 punkbuster je tudi pravi hudiček pr war rock-u...če do špila... men je 4 acc brez razloga bannedal...! pa še igrca za v sekret je! cod1 rulz Quote ----------------------------------------------------------- Dandanes je težko biti budala,kunkurenca je pač prevelika :) ----------------------------------------------------------- Link to comment
freak Posted November 10, 2007 Share Posted November 10, 2007 ce je kdo spilu...cod4 je najbolš! Quote Link to comment
ALEX.M Posted February 4, 2008 Share Posted February 4, 2008 IMAM ENO VPRAŠANJA! TUDI MENI NAGAJA TA PUNK BUSTER!!! MENI NA PIŠE SERVER DISCONNECTED-MOJE IME PUNKBUSTER KICKED PLAYER!! PROSIM DA MI POVESTE V ČEM JE PROBLEM!!! Quote Link to comment
Mini.Shark Posted February 4, 2008 Share Posted February 4, 2008 Ko se povežeš na server odpri konzolo(tipka levo od 1) in napiši /cl_maxpackets 100.Men ta varijanta že dva problema rešla :thumbup: Quote Link to comment
Manbearpig Posted February 4, 2008 Share Posted February 4, 2008 Evo men skor na vsak srver napise to al pa server disconeted? helpp plz. Quote Moj psn id--> Jure00 Link to comment
Mini.Shark Posted February 4, 2008 Share Posted February 4, 2008 Imam en problem.Ko se hočem na kak slo server povezat mi včasih napiše to in me vrže ven: Ve kdo kak rešit problem? :annoyed: Enaki problem Sem že probal narediti kaj mi je svetoval iLichu ampak brez uspeha :annoyed: Pa ko mi napiše Disconnected in me ven vrže v meniju napišem reconnect samo me pol spet in spet vrže ven :annoyed: Vsakič ko se hočem z xfire povezat na kak slo server mi vedno to dvoje napiše Špilam pa na serverju Area 51.(ne prek xfire) Hvala Bogu da mi CoD2 normalno dela Quote Link to comment
Recommended Posts