Jump to content

Recommended Posts

ko hocem it igrat cod 2 preko interneta me vrze iz srverja in nato mi napise da imam staro verzijo punkbusterja.

imam 1.3patch in xfire

kaj naj naredim?

prosim odgovorite mi!!!!!! :roll::roll::roll::roll::roll::puppy::puppy::puppy::puppy::puppy::puppy::puppy:

P.S v igri mi napise tole:waring: punkbuster reports PB server running old version C1.520 in nato me vrze v glavni meni in napise tole : server disconnected- aljac has been kicked via punkbuster (for 0 minutes)... RESTRICTION: service communication Failure: PnkBstrA.exe

ce kdo ve ga lepo prosim da mi napise kaj naj naredim: :?:?:sweat::sweat::tepen:

aljazzSLO.jpg
  • 1 month later...

Mal sem pozen s tem postom, ampak brezveze novo temo delat. No jaz mam isti problem kot Aljaž (verjetno ga je on že odpravil) in vas prosim za pomoč. Sem potegnu tist dol, k je Anduril link dal in vse updatu ročno. Pa nič ne pomaga še vedno mi vrže iz igre in napiše kar je Aljaž napisal v prvem postu. Prosim za pomoč.

Aljaž če si odpravil napako mi prosim poveš kaj naj naredim?

Edit: AJA, samo da veste, meni nič ne napiše v igri kot Aljažu, samo vrže ven in napiše communication error (tak kot pri Aljažu)

• 1 month later...
imam novi problem :no_no::x :annoyed: PunkBuster se mi je izključil.Zaj pa ko hočem tam pod multiplayer options dat punkbuster yes pa mi vedno štekne in me ven vrže,probo sem tudi z SAVE mode pa tud štekne.Je imel kdo enaki problem? :roll:
Isto naredi kot Aljaž, če ti noče vključiti yes v nastavitvah punkbusterja, CoD2 zbriši in še enkrat naloži.
  • 3 weeks later...

punkbuster je tudi pravi hudiček pr war rock-u...če do špila...

men je 4 acc brez razloga bannedal...!

pa še igrca za v sekret je!

cod1 rulz :beer:

-----------------------------------------------------------

Dandanes je težko biti budala,kunkurenca je pač prevelika :):)

-----------------------------------------------------------

• 2 months later...
Imam en problem.Ko se hočem na kak slo server povezat mi včasih napiše to in me vrže ven:

neimenovana.png

Ve kdo kak rešit problem? :annoyed:

Enaki problem :x

Sem že probal narediti kaj mi je svetoval iLichu ampak brez uspeha :annoyed:

Pa ko mi napiše Disconnected in me ven vrže v meniju napišem reconnect samo me pol spet in spet vrže ven :annoyed:

Vsakič ko se hočem z xfire povezat na kak slo server mi vedno to dvoje napiše :wasted:

Špilam pa na serverju Area 51.(ne prek xfire)

Hvala Bogu da mi CoD2 normalno dela :tepen:

Sharksy.png