Jump to content

amiibo figurice


Roxy Boy

Recommended Posts

Ok, ker je amiibo situacija po tujini kar precej zanimiva (omejene zaloge ter hitra razprodaja) me zanima kakšno je kej stanje pri nas. Zbirate kej NFC? Na voljo so pri nas, ker sem jih videl v Mullerju, ampak ne vem če se kej prodajajo, če ne druga zaradi preprodaje naprej :P Figurice kot so Rosalina, Lucario, Shulk, Villager dosegajo presenetljivo visoke vrednosti na e-bayu ter amazonu :) Figure drugače stanejo okoli 12-15$, na internetu pa dosegajo vrednosti do 80$. Naslednji val figur ki pride je četrti in pričakuje se da nas bo zadel spomladi, figurice, ki prihajajo z njim pa so Robin, Lucina, Wario, Pac-man, Ness in Charizard :) Koliko in katere figure so izdali lahko preverite tukaj: http://nintendo.wikia.com/wiki/List_of_Amiibo_figures kjer vam prav tako piše njihova kompatibilnost z igrami :)

Link to comment

Cene mislim da imajo različne, sem jih videl za 12 pa tudi za 15 evrov. Men osebno se tudi zaenkrat še ne svita kaj čist točno naj bi potem počel s tistimi figuricami poleg tega da odklepaš različne fore v različnih igrah, če se veliki N odloči in naredi eno amiibo eksluzivno igro (ala skylanders) mislim da bi se povpraševanje po teh figurah povečalo, s tem ko pa izdajajo ekskluzivne figure omejene izdaje pa mislim da bi tekom let bilo pametno si umislit kakšno :P

Link to comment

Danes sem bil v Mulerju v Kranju in so vsi po 15€. Na žalost se mi ni uspelo zapomniti katere imajo na voljo.

Se pa spomnem zanimiv komentar iz reddita, ko jih je nekdo gledal kot kos DLCja saj v nekaterih igrah, ko jih skeniraš dobiš virtualne obleke in podobno, ki bi jih lahko normalno prodajali kot pri kateri koli drugi igri (kot DLC). S tem da imas seveda še neko fizično figuro, ki jo lahko postaviš na polico.

We don't stop playing because we get old, we get old because we stop playing.

XenoLair

XenoLair

Link to comment
  • 3 months later...
  • admins

Ponaredki Amiibo figuric!

A range of counterfeit Amiibo toys have appeared on sale and - at first glance at least - look pretty similar to the real things.

But these figures don't have the NFC chip found in Nintendo's official Amiibo toys. And, unsurprisingly, they're also of a lower overall quality.

post-803-144771098051_thumb.jpg Samus ima podaljšan vrat.

post-803-144771098066_thumb.jpg Linkov čuden izraz na obrazu.

Več

PSN & Xbox LIVE: NowickySLO

NowickySLO.png

Link to comment
  • 2 weeks later...
  • admins

Iz Francije poročajo o neprijetni dogodivščini v zvezi z amiibo figurico Yarn Yoshijem.

Rumours are coming in from Twitter and NeoGAF that a portion of the Yarn Yoshi amiibo figures have been destroyed by an individual or group.

Francija bo očitno ostala brez prednaročil.

“Yarn Yoshi pre-orders cancellations are only coming from France at the moment and they were first reported on @infoamiibo. Auchan (a major retailer) said on twitter Nintendo France destroyed bundles and amiibo, and the same goes for Boulanger (another major french retailer) who told us exactly the same thing.”

Le kdo je bil lahko tak, če je bilo temu seveda tako, da je poškodoval Yoshija. :(:yoshi:

10573384652.png

Link to comment
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • Ozi unpinned this topic

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Using this site means, you're accepting our Terms of Use and Privacy Policy policy.