admins japanboy Posted June 15, 2015 admins Share Posted June 15, 2015 Igra bo izšla na PS3, Xbox 360, PS4, Xbox One, PC, MAX ter iOS in Android kompatibilnih napravah še letošnjo jesen. The Walking Dead: Michonne – A Telltale Games Mini-Series stars the iconic character from the comic book series haunted by her past and coping with unimaginable loss and regret. The story explores her untold journey during the time between issues #126 and #139. Through this Telltale Games mini-series of 3 episodes, players will discover what took Michonne away from Rick, Ezekiel, and the rest of her trusted group… and what brought her back. Povezovala se bo z uvodom v 2. sezono TWD igre. The Walking Dead: Michonne will also tie into the first episode of The Walking Dead: Season Two in order to play. Quote Link to comment
admins japanboy Posted June 15, 2015 Author admins Share Posted June 15, 2015 >https://www.youtube.com/watch?v=-qILhPZ-MZk Quote Link to comment
admins japanboy Posted December 4, 2015 Author admins Share Posted December 4, 2015 Še prvi napovednik za mini-serijo: Igra bo na voljo februarja prihodnje leto. 1 Quote Link to comment
admins matej1990 Posted December 5, 2015 admins Share Posted December 5, 2015 Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
admins matej1990 Posted February 10, 2016 admins Share Posted February 10, 2016 Že na debelo zacajhnano na koledarju: 23. februar - izid prve epizode! Navedek In this premiere episode, 'In Too Deep,' Michonne joins Pete and his crew on the sailing ship The Companion as they cruise the coast for survivors and supplies. When a desperate signal for help draws them to a scene of horrific massacre, Michonne and the crew are lead further to the floating survivors' colony of Monroe, which may just be harboring the person responsible for the carnage. PC/Mac - February 23rd Playstation Network (PS4/PS3) - February 23rd Xbox Live (Xbox One/Xbox 360) - February 23rd iOS - February 25th Android - February 25th 14.2. bo na Telltale YT strani preview igre: Druga epizoda (Give No Shelter) izide enkrat marca, tretja (What We Deserve) pa aprila! 1 Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
admins japanboy Posted February 10, 2016 Author admins Share Posted February 10, 2016 Končno! Preveč tempting je vse skup Quote Link to comment
admins matej1990 Posted February 10, 2016 admins Share Posted February 10, 2016 Oja! In to v času pričetka druge polovice TWD sezone na TV! Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
admins japanboy Posted February 10, 2016 Author admins Share Posted February 10, 2016 Mmm. Ja Edino kar cincam je, da bi prej prebral še stripe oz. volume. Trenutno sem pri volume#18 in še zaostajam, tako da bom pomojem prej še to prebral da pridem na tekoče. Ko enkrat začneš ne moreš nehat. Quote Link to comment
admins matej1990 Posted February 10, 2016 admins Share Posted February 10, 2016 Nikoli jih nisem bral, mogoče pa bi jih res lahko. Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
admins japanboy Posted February 10, 2016 Author admins Share Posted February 10, 2016 (edited) Jaz jih redno, ampak sem pri volume 18 pavziram. Zunaj je pa že v24, medtem ko naj bi tale igra zapolnila Spoiler njeno odsotnost v TWD 126-139 kar je volume 22-23 (vsak ima 6 številk stripov). Navedek Spoiler Specifically, Telltale stated that the mini-series “explores Michonne’s absence between issues #126 and #139 of the comic book,” bringing it relatively close to the current story arcs of the original comic book series, allowing players to “discover what took Michonne away from Rick, Ezekiel, and the rest of her trusted group…and what brought her back.” Ker toliko časa ni bilo nič sem se bal da se je kaj zataknilo in da iz igre ne bo nič. No na srečo se ni. Bom kar season pass vzel takoj ko bo na voljo. Edited February 10, 2016 by japanboy Quote Link to comment
admins matej1990 Posted February 10, 2016 admins Share Posted February 10, 2016 Jaz bom tudi 100% nabavil kar season pass. Itak vem kaj bom dobil, tako da ni skrbi. Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
josko Posted February 11, 2016 Share Posted February 11, 2016 jaz bom tudi season pass nabavil isto sem naredil pri igrah Life is strange Game of thrones tako dobiš vse epizode in z igro The walking dead sem bil zelo zadovoljen Quote sony is the best:rock: http://www.speedtest.net/my-result/3756792885 Link to comment
admins japanboy Posted February 15, 2016 Author admins Share Posted February 15, 2016 Prvih 6 minut v igri: Spoiler Žal video ne pokaže kaj težkega od izbir. 1 Quote Link to comment
admins matej1990 Posted February 15, 2016 admins Share Posted February 15, 2016 Zgleda da bodo osrednja dogajanja ravno na temo kako je izgubila svoje najbližje in iskanje notranjega miru. Nekaj malega na točno to temo je že bilo pokazanega v eni epizodi iz prejšnjih sezon TWD TV serije. Kar se tiče cene, pa bo verjetno tako kot druge njihove igre do sedaj: 5€/$ po epizodi oz. ob nakupu season passa, nek mali popust. Bil bi prijetno presenečen, če bi podarili tretjo epizodo. Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
josko Posted February 16, 2016 Share Posted February 16, 2016 fantje no ali ljubši desci,če dodam povzetek iz serije ene kako reče nekdo Gamer dude nočem pa nobenega s tem užaliti konkretno me zanima če se ve kakšna bo kaj cena za season pass? Quote sony is the best:rock: http://www.speedtest.net/my-result/3756792885 Link to comment
admins matej1990 Posted February 16, 2016 admins Share Posted February 16, 2016 Kot kaže bo 15€ - 5€ po epizodi. Iz Telltale foruma: Navedek How much will the "Michonne" mini series cost? All three episodes in the miniseries will be available for purchase at the cost of $14.99 USD or equivalent when the first episode debuts, including access to the second and third episodes as they become available. Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
josko Posted February 16, 2016 Share Posted February 16, 2016 no nekaj sem zasledil vseeno pa raje vprašam tukajle in komaj čakam da izide season pass bom nabavil v vsakem primeru Quote sony is the best:rock: http://www.speedtest.net/my-result/3756792885 Link to comment
admins japanboy Posted February 22, 2016 Author admins Share Posted February 22, 2016 Napovednik za epizodo 1: 1 Quote Link to comment
DrMiha Posted February 22, 2016 Share Posted February 22, 2016 To bo fajn igrat, ko bo še EP2 te sezone prišel, da se ne čaka predolgo Quote Link to comment
josko Posted February 22, 2016 Share Posted February 22, 2016 jaz že komaj čakam na izid mi je ena naljlubših iger za katero ceno denarja ni omembe vredna samo da se igra Quote sony is the best:rock: http://www.speedtest.net/my-result/3756792885 Link to comment
admins matej1990 Posted February 23, 2016 admins Share Posted February 23, 2016 Jaz sem že nabavil in danes ko pridem domov preigram. Sem videl, da je eden iz friend liste danes zgodaj zjutraj že preigral prvo epizodo v uri in pol. Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
admins matej1990 Posted February 23, 2016 admins Share Posted February 23, 2016 pred 12 urami, DrMiha pravi: To bo fajn igrat, ko bo še EP2 te sezone prišel, da se ne čaka predolgo Verjetno se ti potem splača počakati do Ep3. Mogoče bo do takrat že vmes znižana. Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
admins japanboy Posted February 23, 2016 Author admins Share Posted February 23, 2016 Glede na čas ki ga bom imel mislim da se zna zgodit da bom pocakal ko bo zadnja epizoda zunaj in ko bo cena padla. Je pa to definitivno must have špil. Quote Link to comment
josko Posted February 23, 2016 Share Posted February 23, 2016 se strinjam z japanboyem špil je definitivno mora biti v zbirki igranja sploh prvi dve sezoni sta bili odlični in pričakujem da bo tale epizoda oz celotna serija še boljša danes sem vzel bunddle ki je bil na ps storu in je že nameščen seveda pa so še prej ostale igre za dokončati vendar ko sem plačal bunddle občutek izjemen in zdaj samo še čakanje da odigram ko pride na vrsto Quote sony is the best:rock: http://www.speedtest.net/my-result/3756792885 Link to comment
admins matej1990 Posted February 23, 2016 admins Share Posted February 23, 2016 No, sem ravno preigral prvi del. Kaj naj rečem, klasična Telltale The Waking Dead igra. Nič novega, ampak točno veš kaj dobiš. Zgodba ni nič posebnega. Klasična predstavitev posameznih likov v igri in zaplet zgodbe. Dobiš nek obris kdo je dober in kdo slab, ampak tako kot ponavadi nisi nikoli 100% prepričan če je res vse tako kot trenutno zgleda. Kar so razvijalci zelo dobro zajeli je njen karakter. Prikazana je kot pravi ženski badass lik, tako kot v TV seriji in predvidevam da tudi v stripih. No, vseeno pa ni vsemogočna. Spopada se namreč svojo preteklostjo, ki jo ves čas lovi in ji zamegljuje resničnost. Gameplay je točno takšen kot smo ga vajeni že iz TWD S1 in S2. Veliko je klikanja gumbov in sukanja gobic, še posebej ko je akcija, kjer je pomembna hitra odzivnost (QTE eventi). Še vedno gre za klasično izbiranje dialogov, ki nam kao izoblikujejo zgodbo glede na naše odločitve. In ostala je tudi point and click mehanika s hojo. Kar pri Telltale Games obvladajo je stopnjevanje napetosti. Čeprav sama odločitev ni videti pomembna, jo znajo zelo dobro zapakirati in predstaviti, kot da vseeno je. Tako vizualno (zamegljen vid, dialog ima samo 2 izbiri in časa je precej več kot pri drugih odločitvah), kakor tudi glasbeno. Prav čutiš napetost ob igranju. Kar igri najbolj zamerim je predpotopni engine, ki je sedaj že prav sramotni. Pojavljajo se klasične težave: cukanje, zatikanje, lesene animacije in loadanje ki ga glede na nizko hardware zahtevnost igre ne bi smelo biti. Grafični videz je daleč od tega kar bi lahko oz. moral biti. Engine je popolnoma enak, kot je bil ob prvi Telltale igri na PS4. Izboljšav ni. Mislim da je že skrajni čas za kakšno nadgradnjo, ker se res že čuti zastarelost pogona na vsakem koraku igranja. TWD Michonne je TWD igra kakršno smo vajeni. Tudi čas igranja je enak, kot pri ostalih TWD epizodah (1h 30min). Kljub vsem težavam pogona, je meni ta stil igre z zgodbo in malo igranja, še vseeno eden boljših. Očitno nisem edini, saj jih Telltale dela kot po tekočem traku, le na drugo tematiko. Pravimo da "ne menjaj kar deluje" in pri TT se tega načela držijo kot pijanec plota. Mogoče celo malo bolj kot pijanec. Celoten gameplay prve epizode, skupaj z rezultati odločitev in teaserjem za drugo epizodo: 2 Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
Recommended Posts