Jump to content

Kam po Wii robo - remote, igra, kabel


-SkA-

Recommended Posts

Lep pozdrav,

prebrskal sem forum in si pogledal online trgovine z Wii robo in se ne morem odločiti kje kupiti par dodatkov za Wii. Cene na UK online trgovinah zgledajo res najugodnejše, vendar pri ChoicesUK nimajo trenutno ničesar na zalogi, Sendit pa le delno - seveda od tega, kar bi želel kupiti. Poleg tega bi moral še čakati, da zadevo dobim po pošti, tako da me to v tem trenutku rahlo odbija.

Ker imam danes še dopust, bi se lahko zapeljal v avstrijo (ali morda Italijo?) v kako bljižno trgovino in nakup opravil tam, vendar nisem prepričan v ugodnost nakupa v primerjavi z UK online trgovinami.

Na Mediamarkt.at sem našel dodatni remote za 40 EU, RGB kabel pa nekje celo po 30 EU (kar je isto, kot če se odpeljem v bljižni Big bang). Cene iger v Mediamarkt ali Toys'r'us ne najdem, če pa pogledam cene v UK Toys'r'Us so pribljižno take kot v Big Bangu (drago). Zatorej se močno sprašujem, če sploh ima smisel da se danes odpeljem v Avstrijo.

Je bil kdo pred kratkim v kakšni bljižni trgovini čez mejo in mi lahko pove kake so cene tam (iger - Zelda, Sonic, wiimote, RGB kabel?), da se ne vozim brezveze gor in dol?

Link to comment

Se pridružujem Andy-jevemu postu. Sam imam še kar dobre izkušnje z naročanjem iz UK, z najkrajšim dostavnim časom tudi 3 dni (če je zadeva na zalogi, če ne, pa večinoma dobijo v roku dneva, dveh, saj več ni takega navala, kot je bil po lansirnem dnevu - da ne govorimo o poštninah, ki so nižje, kot če naročiš kaj pri nas.)

Čisto konkretno o trgovinah: osebno sem trenutno bolj zadovoljen z gameplay.co.uk, kot pa z choicesuk, tako, da si kar oglej še njihovo ponudbo, če želiš.

Link to comment

Očitno Nunchakov primankjuje povsod - v Münchnu v Saturnu in Müllerju jih niso imeli. Iger pa kar nekaj vendar na žalost vse ponemščene :(

EDIT: Ponemščene so bile naslovnice, igre same pa so sicer imele na izbiro 5 jezikov.

Dogs are not our whole life, but they make our lives whole.

Link to comment
eno vprašanje - a se da konzolo wii kje dobit tudi na obroke? da ti trgajo mesečno z računa. Tnx za odgovor!

Možno da v BigBangu ali BOF-u, vendar tam Wii stane 280EUR. V Mullerju ga bodo, ko ga dobijo (menda kmalu), prodajali po normalni EU ceni, to je 250EUR. Za 250 EUR ga dobiš tudi v Avstriji.

wii_forum2.jpg
Link to comment

first party špili so od nintenda, third party pa od ostalih studiev -> capcom, konami, sega itd... super mario sunshine je na primer first party špil za gc, resident evil 4 pa third party špil za gc... kar pa ne pomeni nujno da je samo first party špil ekskluziva za sistem, primer: resident evil zero - capcom za gc...

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Using this site means, you're accepting our Terms of Use and Privacy Policy policy.