GBwallace Posted April 2, 2006 Share Posted April 2, 2006 ker je vaš bil najljubši? men je pikaču ownal s svojo strelo Quote .___. (+,+) (/.:: ) "#" Link to comment
DrMiha Posted April 2, 2006 Share Posted April 2, 2006 Yoshi, who else Čeprav je bil idealn za spravljat folk ob živce Jigglypuff Quote Link to comment
RIDDICK Posted April 2, 2006 Share Posted April 2, 2006 Link (zelda) :bowdown: :bowdown: :bowdown: Quote Link to comment
bz0 Posted April 2, 2006 Share Posted April 2, 2006 Sheik (Zelda pa dol . Zakaj pa nej bi bil Jigglypuff idealen za spravit koga ob živce? Njega pa res ni težko nalomit. Quote Link to comment
samus987 Posted April 2, 2006 Share Posted April 2, 2006 Falco in link. S falcom sem še vsakogar nalomil tolko da ni res :bringiton: ---> falco ima nekako najboljše razmerje med speedom in powerjem drugače pa lahko v novem SSB pričakujemo like iz nove zelde torej twilight princess (že kdo pomislil na linkovo preobrazbo v wolf form kot se zelda preobrazi v sheika ? ) Quote Link to comment
GBwallace Posted April 2, 2006 Author Share Posted April 2, 2006 Sheik (Zelda pa dol .Zakaj pa nej bi bil Jigglypuff idealen za spravit koga ob živce? Njega pa res ni težko nalomit. kaj da ne, z njim si uspaval ostale Quote .___. (+,+) (/.:: ) "#" Link to comment
bz0 Posted April 7, 2006 Share Posted April 7, 2006 kaj da ne, z njim si uspaval ostale In kaj potem? Preden Jigglypuff odpoje do konca se že zbudiš in ga komot udariš med tem ko on še poje, tako da je ta napad bolj kot ne neuporaben. Falco in link. S falcom sem še vsakogar nalomil tolko da ni res :bringiton: ---> falco ima nekako najboljše razmerje med speedom in powerjem V resnici je fox na "lestvici moči" uvrščen kar precej višje od Falcota, ravno tako kot je Marth pred Royem, čeprav se oba na prvi pogled zdita boljša. Pri Falcotu in Foxu je se mi zdi fora v njihovem -->B napadu in seveda še drugih majhnih razlikah. Quote Link to comment
samus987 Posted April 7, 2006 Share Posted April 7, 2006 falco mi je vedno deloval da ima močnejše kicke + tudi blaster je močnejši. poleg tega je fox veliko prehiter za upravljanje. drugače pa je prav tako dober napat dol+B da zrukaš opponenta in ga pošlješ v luft in samo skuriš še s flamin birdom al kaj je že Quote Link to comment
Alpha Posted August 12, 2006 Share Posted August 12, 2006 falco rulez z njim premlatim vse btw:samus987 a si ti tudi na www.irts.si?? Quote First Rule:::::I Rule Link to comment
Davodax Posted August 12, 2006 Share Posted August 12, 2006 Link, Link, Link,... v odraslajšem stanju je zakon. drgač ko pa je fačak pa ni tak kul. Quote Link to comment
_tweety Posted August 12, 2006 Share Posted August 12, 2006 Pikachu - preprosti razlog: ker mi je najbolj kjut. Quote Dogs are not our whole life, but they make our lives whole. Link to comment
Davodax Posted August 12, 2006 Share Posted August 12, 2006 ahhhhh,....ženske . Kdo pa je sploh po funkcjunalnosti d'best? Quote Link to comment
_tweety Posted August 13, 2006 Share Posted August 13, 2006 Pikachu. Ker je tečen z unimi pika-powerji :razzy: Quote Dogs are not our whole life, but they make our lives whole. Link to comment
Alpha Posted August 14, 2006 Share Posted August 14, 2006 ljudje dajte kaki video od smasha gor posnemajte vaš play in ga dajte gor jas bom tudi lp Quote First Rule:::::I Rule Link to comment
DrMiha Posted August 14, 2006 Share Posted August 14, 2006 vedno sem uporabljal Joškota Quote Link to comment
samus987 Posted August 14, 2006 Share Posted August 14, 2006 vedno sem uporabljal Joškota joško joshy ? Quote Link to comment
vedernjak Posted February 14, 2009 Share Posted February 14, 2009 jaz pa vedno uporabla kirby ali pa dr.mario pa tu pa tam uporabljam tudi bowserja Quote Link to comment
SlashSpeed Posted February 14, 2009 Share Posted February 14, 2009 Uuuu tole pa je že stara tema. Cela tri leta Drugače pa jaz še vedno špilam SSBM na mojem dobrem starem GameCubu. Najljubši karakter mi je pa Cpt. Falcon. Falcon kick own Quote Link to comment
kirby Posted February 14, 2009 Share Posted February 14, 2009 All hail Kirby! :bowdown: Quote Link to comment
Recommended Posts