kekken3 Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 Ne morem verjet. In celo dvojka je že... :bowdown: Quote Link to comment
DIRT Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 ja enka mi je bila zelo zanč tko da najbrž tud dvojka ni dobra Quote Link to comment
Cloud Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 Če je igra tak dobra kot serija............je povsem zanič. Nvm kaj nekateri vidijo v tej seriji. Poteka nekako takole. Pi*da ti mate*na, kam si dal pokrov?!!! J*bi se majmun..... and so on. Sicer pa kakor za koga. Mene ne privlačijo motorji mogoče zato moja ocena ni čist objektivna. Sam sicer igre nisem špilal, tako da nemorem dati nekega mnenja. Quote Link to comment
PaNdEcK Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 Saj ta igra ni tak nova. Je iz leta 2005 namreč. Drugače pa mi igra ni ravno zanimiva. Prebral sem nekaj review-jev, ter pogledal nekaj screenshot-ov...ter ugotovil naslednje: grafično ni ravno najmočnejša igra, pa tudi igralni del se mi ne zdi ''udaren''. Za mene igra ni nič posebnega, čeprav sem včasih gledal American Chopper na Discovery-ju. Seveda je pa to stvar okusa. PS: pa mislim, da je igra samo za NTSC regijo ..? Ali pač Quote Link to comment
admins Anduril Posted August 1, 2007 admins Share Posted August 1, 2007 ja enka mi je bila zelo zanč tko da najbrž tud dvojka ni dobra Wot the .. ? Zakaj si nenadoma spremenil iz nekaj v smislu 'čisto v redu' v 'zelo zanč'? Peer pressure? :doh: Serija je smešna, vsaj meni, pa nisem ravno nek moto (ali avto, for that matter) freak. Ne predstavljam si pa, kaj sploh delaš v špilu? Quote Link to comment
policaj Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 žal povem iz svojih ust, ma matr banal bi vse, zadne cajte sm neki, to je zanič, 1ka je zanič, ono je zanič,,,dejte otroci se mal zbrat, in dajte vsaj 10 argumentov zakaj je zanič, neb dolgo praskal na playgame, moje mnenje , pa ali sm žleht ali pač...ne morš no-škoda foruma! :china: Quote http://www.playgame.biz VSE ZA IGRALNE KONZOLE, ODKUP, PRODAJA,MENJAVA,SERVIS! Link to comment
SlashSpeed Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 Poteka nekako takole. Pi*da ti mate*na, kam si dal pokrov?!!! J*bi se majmun..... and so on. zadel serijo v polno :bowdown: Quote Link to comment
DIRT Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 ne jz sm govoru o dvojki da je dobra enka pa mi ni bila dobra Quote Link to comment
tuning Posted August 14, 2007 Share Posted August 14, 2007 Ej, men pa seka serija. Pac ljubitelj motorjev, kaj ti pa tukaj ne more biti dobrega. Tako kot pri predelavah avtomobilov, ce ti je to vsec, ti bodo dobre vse oddaje o predelavah, pac je zanimivo za pogledat. Kaj pa se dogaja v igrah se mi pa sanja ne... LP,Sandi Quote PS, ce koga zanima nakup R4 naj me kontaktira na ZS ali EMAIL: tuning@volja.net ali www.taskmedia.si Link to comment
kratos... Posted August 14, 2007 Share Posted August 14, 2007 jp , men je tut serija se kr dobra , sicer so tud bolse na discoveryju o motorjih ampak serija pa sploh ni tako zanic , za igro se mi pa tut sanja ne kasna bi bla ... Quote Link to comment
Recommended Posts