admins japanboy Posted June 29, 2015 admins Share Posted June 29, 2015 2K so pred nekaj dnevi registrirali spodnje domene: mafia3thegame.commafiaiiithegame.com mafiathree.com mafiathreethegame.com Glede na to, da je bilo že v začetku leta nekaj na to temo rečeno s strani igralca, ki liku v igri posodi film in ker je tudi Gamescom pred vrati se niti ne bi čudil če bi bilo kaj res na to temo. Writing on Twitter, Pasqualone, who portrayed Mafia II’s Vittorio 'Vito' Scaletta back in 2010, commented that he “might have some Mafia news very soon". Očitno bo treba malo počakat. Quote Link to comment
admins matej1990 Posted July 28, 2015 admins Share Posted July 28, 2015 (edited) japanboy, pravilno ugibanje. Pri 2K so potrditi, da bo igra predstavljena (trailer) na letošnjem Gamescomu! Publisher 2K will unveil Mafia 3 at Gamescom next month. The reveal will appear on the Mafia YouTube channel at 1pm on 5th August 2015. Mafia 3 is developed by Hangar 13, the California studio recently created by 2K. 2K Czech is also involved. We don't have much else to go on, save the image, below, which depicts four shadowy figures standing next to a swamp. Mafia 3 was thought to have been in development for some time at 2K Czech, where the previous games were made. But troubles at the studio suggested 2K has rebooted development. A casting call revealed in March 2014 suggested the open world crime game was set in Louisiana, and mentioned characters called Franklin, Tony and Mickey. In addition to the trailer, the game will be shown to the press behind-closed-doors at the show. Edited July 28, 2015 by matej1990 Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
admins japanboy Posted August 5, 2015 Author admins Share Posted August 5, 2015 Gamescom napovednik: Quote Link to comment
admins japanboy Posted August 13, 2015 Author admins Share Posted August 13, 2015 Quote Link to comment
admins matej1990 Posted December 18, 2015 admins Share Posted December 18, 2015 Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
admins matej1990 Posted April 19, 2016 admins Share Posted April 19, 2016 Izid igre je planiran 7. oktobra to leto! Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
admins japanboy Posted April 20, 2016 Author admins Share Posted April 20, 2016 Navedek A new story trailer has also been released today, called One Way Road – it includes in-game scenes. Quote Link to comment
admins matej1990 Posted May 9, 2016 admins Share Posted May 9, 2016 Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
admins matej1990 Posted June 1, 2016 admins Share Posted June 1, 2016 1 Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
admins matej1990 Posted June 6, 2016 admins Share Posted June 6, 2016 Zgodba do sedaj: Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
admins matej1990 Posted June 10, 2016 admins Share Posted June 10, 2016 V ponedeljek, 13. junija ob 2:30 izvemo več. Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
admins japanboy Posted June 13, 2016 Author admins Share Posted June 13, 2016 Igra bo izšla 7. oktobra. Quote Link to comment
admins japanboy Posted June 13, 2016 Author admins Share Posted June 13, 2016 (edited) Gameplay: Navedek New Bordeaux is a model of southern hospitality, but underneath it’s a city ruled by organized crime and corrupt officials. Get an inside look at the districts of New Bordeaux, how you’ll take them down and build your own criminal empire any way you want. Edited June 13, 2016 by japanboy Quote Link to comment
admins matej1990 Posted July 20, 2016 admins Share Posted July 20, 2016 Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
Rossonerro76 Posted August 14, 2016 Share Posted August 14, 2016 Quote For i am Costanza,Lord of the Idiots! Link to comment
admins japanboy Posted August 16, 2016 Author admins Share Posted August 16, 2016 Gamescom 2016 napovednik: Quote Link to comment
admins matej1990 Posted September 13, 2016 admins Share Posted September 13, 2016 Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
admins japanboy Posted September 25, 2016 Author admins Share Posted September 25, 2016 Navedek In this extended Mafia III gameplay demo from Gamescom and Tokyo Game Show, Lincoln Clay takes out one of Sal Marcano’s underbosses, Tony Derazio. On Oct. 7, you will complete these missions any way you want. 1 Quote Link to comment
admins japanboy Posted October 6, 2016 Author admins Share Posted October 6, 2016 Napovednik pred izidom igre: Quote Link to comment
Popular Post TheRealDeal Posted October 16, 2016 Popular Post Share Posted October 16, 2016 MAFIA III, igra, katero sem z veseljem pričakoval že od napovednika. Za to se moram zahvalit prvi igri iz serije (Mafia: The City of Lost Heaven), ki je bila odlična in mi bo za večno ostala v spominu. Pri Mafii II so razvijalci šli še korak naprej in ponudili igralcem “open world” igro z odlično zgodbo. Po dveh odličnih igrah bi človek pričakoval, da bo tretji del v seriji fenomenalen… Igra je postavljena v leto 1968 in se odvija v New Bordeaux-u. Glavni protagonist v igri je Lincoln Clay, temnopolti možakar, ki se vrne iz vojne v domači kraj. Ker je njegova družina v dolgovih je primoran pomagati italijanski mafii, katera ga potem izda in ubije vse njegove bližnje. Tudi sam je ustreljen v glavo, vendar po čudežu preživi. Po okrevanju je odločen, da se bo maščeval. Da pride do samega vrha, mora prevzeti nadzor nad ozemlji, ki jih imajo pod kontrolo podrejeni šefi. Pri temu ti pomagojo trije zavezniki, katerim potem dodeliš osvojena območja, ti pa v zameno dobiš različne nadgradnje. Tukaj je mene osebno najbolj zmotila igra. Preveč ponavljanja skozi celo igro. Da odkleneš glavno misijo moraš najprej opraviti z “manjšimi ribami” in tako je skozi celo igro. Tudi lokacije se večkrat ponovijo. Glavne misije so veliko bolje izpeljane. Uvodi ter zaključki teh glavnih misij so pa predstavljeni s filmčki (cutscenes), kateri so v stilu dokumentiranega filma in so brilijantno narejeni. Pri gameplayu sem imel občutek, da so preveč forsirali “stealth approach”. Imam rad stealth igre toda nekako ne paše v to. Skrij se za vogal, zažvižgaj, nož v vrat, ponovi. Lahko se odločiš za “Rambo” pristop, kateri je veliko bolj zabaven, vendar je treba biti bolj previden, saj AI natančno meri. 3 metki pa si gotov. Pri igralnosti mi je bila vožnja zelo zabavna. Za razliko od prvega ter drugega dela je v Mafii III vožnja precej bolj arkadna. Kopija Dodge Chargerja, predenje ameriškega V8, odlična glasba, drsenje skozi ovinke, kaj češ lepšega. Moraš se malo uživeti v igro in si predstavljati, kot da si v filmu “Vanishing Point”. Vožnje je dosti v igri, saj ni opcije “Fast Travel”. Za razliko od predhodnikov, v Mafii III se policaji požvižgajo na vse prekrške ki jih narediš. To sem nekoliko pogrešal, po drugi strani si pa lahko daš duška. Ko sem že omenil glasbo. Poleg cutscenov je to najboljši del igre. Toliko znane glasbe iz 60-ih ni bilo v nobeni igri. V igri je več kot 100 skladb, katere lahko poslušamo preko 3-eh radijskih postaj. Grafika v igri ni nič posebnega. Bolj “Last-Gen” kot pa “Current-Gen”. Določene lokacije so dobro narejene in je lepa osvetlitev, zunaj pa me je zmotilo nebo in čudni oblaki, tudi osvetlitev neba je bila na trenutke čudnih barv. Sam iger nisem nikoli igral zaradi grafike, tako, da me to ni preveč zmotilo, je pa opazno. Za celotno zgodbo ter nekaj stranskih misij sem porabil okoli 30 ur igranja. Lahko pa se prosto sprehajate po mestu in pobirate izvode Playboyev, ovitke plošč, nekakšne verske revije, Hot Rod revije… V igri sem doživel nekaj glitchev, vendar nič resnega, da bi zaradi tega moral resetirat konzolo. Ne bi rekel, da je igra slaba, vendar sem definitivno pričakoval več in se zdi kot nespoliran izdelek. 5 Quote Link to comment
admins matej1990 Posted October 17, 2016 admins Share Posted October 17, 2016 Dobro spisano! Še gameplay: 2 Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
TheRealDeal Posted October 17, 2016 Share Posted October 17, 2016 pred 2 urami, matej1990 pravi: Dobro spisano! Da se bolje, samo treba trenirat. Hvala Quote Link to comment
N7 Ozi Posted October 19, 2016 N7 Share Posted October 19, 2016 tole me je iskreno, odvrnlo od preranega nakupa. očitno sem ravno to rabu, da ne vržem 50 eur čez okn. moj plus. Quote Link to comment
Guest Posted October 19, 2016 Share Posted October 19, 2016 to se počaka na 25-30€ rang....igra je preprosto zanič. Quote Link to comment
TheRealDeal Posted October 19, 2016 Share Posted October 19, 2016 Dobro, ne moreš reči, da je zanič, je pa definitivno razočaranje. Ene stvari v igri so jim ratale, druge pa so se jim ponesrečile. Ponavljajoče dogajanje je pa res najhujše. To repetativnost bi morali nekako nevtralizirat s tem, da moraš branit svoja ozemlja al pa kaj v tem smislu. @Ozi počakaj na kakšno znižanje, kot je medenko napisal, polne cene pa res ni vredna. Quote Link to comment
Recommended Posts