iCharlie Posted September 4, 2015 Share Posted September 4, 2015 Živjo, Iz omare sem potegnil legendarni SNES. Priklopil sem ga na Samsung LED TV, čisto navaden FullHD preko scarta. Zadeva deluje OK, problem pa se pojavi, če ga priklopim na Philips 4k TV preko scarta, slike enostavno ni. Predvidevam, da ne zna narediti upscalinga iz 240p (mimogrede, PS1 na tem TV deluje OK). Katero napravo mi priporčate za upscaling? Gledal sem adapter AV2HDMI, vendar me je ta video odvrnil od nakupa. Quote Link to comment
admins matej1990 Posted September 4, 2015 admins Share Posted September 4, 2015 (edited) Zdravo! Malo dnara, malo muzike. Nekateri pravijo, da tale konverter deluje čisto normalno, spet drugi imajo velike težave - sploh ne dela, ima velik lag,... Tudi po treh zamenjavah. XRGB-mini bi naj bila najboljša izbira in narejen točno za tole kar rabiš. Žal cena ni najbolj dostopna: KLIK. EDIT: Aja, alternativa je tudi da kupiš (na Bolhi) kak poceni CRT in se s tem preseliš nazaj v nostalgične čase. Edited September 4, 2015 by matej1990 Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
iCharlie Posted September 4, 2015 Author Share Posted September 4, 2015 Uf konkretna cena Bom reskiral 10€ in naročil av2hdmi poročam o rezultatu. Quote Link to comment
iCharlie Posted September 30, 2015 Author Share Posted September 30, 2015 Dobil av2hdmi, zadeva dela povsem OK brez laga. Zelo zadovoljen za ta denar Quote Link to comment
Recommended Posts