Bessie Posted October 23, 2015 Share Posted October 23, 2015 (edited) PlayStation Experience 2015 je "sejem" namenjen samo Sonyjevi konzoli, kjer predstavijo najnovejše in prihajajoče igre. >http://youtu.be/ENd5WaAQ_fI Letos se bo dogajal od 5-6 Decembra v Svetem Frančišku (San Francisco), prisotno bo cel kup razvijalcev... Spisek zaenkrat napovedanih iger obsega: Amplitude Assault Android Cactus Blind Chasm Cosmic Star Heroine Crypt of the NecroDancer Darkest Dungeon Death Tales Death’s Gambit Distance Drifter Drive!Drive!Drive! Dungeons & Dragons Sword Coast Legends EarthNight Firewatch FutureGrind GNOG Gunsport Invisible, Inc. Kerbal Space Program Killing Floor 2 Klaus Life Goes On: Done to Death Lost Sea Manifold Garden Metrico+ Moon Hunters Night in the Woods Nuclear Throne Randall Ray’s the Dead Revolver360 RE:Actor ROCKETSROCKETSROCKETS Salt and Sanctuary Screencheat Sentris Severed Skytorn SmuggleCraft Soft Body Space Dave Stories: The Path of Destinies Strike Vector The King of Fighters XIV Thumper To Leave Tumblestone Videoball Viking Squad Povezava do USA PS bloga Link Edited October 23, 2015 by Bessie Quote Link to comment
admins matej1990 Posted November 25, 2015 admins Share Posted November 25, 2015 1 Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
Bessie Posted December 4, 2015 Author Share Posted December 4, 2015 Spisek dogodkov... Link Quote Link to comment
admins matej1990 Posted December 5, 2015 admins Share Posted December 5, 2015 Ob 5:00pm: "PS I love you XOXO" Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
Guest Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 kaj bo danes, v nedeljo? Quote Link to comment
admins matej1990 Posted December 6, 2015 admins Share Posted December 6, 2015 Vsak dan je nekaj. Evo celotna konferenca: V Indiji je bil prenos ob 23:30 in me je zaradi utrujenosti po dobri uri gledanja kar sfalilo. Skoraj sem mobitel vrgel po tleh. Danes sem pogledal do konca in sem ugotovil zakaj se mi je to zgodilo. Ni bilo nič udarnega, kar bi me zbudilo. Nad konferenco sem razočaran. Sami trailerji, tako da je vse skupaj izpadlo kot ena velika reklama po TVju. Ni bilo PS VR cene ali datuma izida. Od VR iger pa je bilo kljub številčnosti vse skupaj bogo. Same neke preproste igre, ki delujejo kot demoti namesto pravih polnih iger. Tudi od ne VR iger ni nič posebej pritegnilo moje pozornosti. So pa imeli zelo dober retro uvod in zaključek s tem ta starim gamerjem. Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
admins japanboy Posted December 6, 2015 admins Share Posted December 6, 2015 Mogoče edino Ni No Kuni kar me je pritegnilo. Od ostalega novega, nič kar bi me pritegnilo. Edino upam, da mogoče izdajo Ni No Kuni I na PS4 :). Bi pa naj tale PS Experience bojda postal letni event. Vsaj Layden se zavzema za to. Quote Link to comment
admins matej1990 Posted December 6, 2015 admins Share Posted December 6, 2015 Ja, PS Experience bo po moje kar letna stalnica v decembru. Itak je bil sedaj že drugič zapored. Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
admins matej1990 Posted December 6, 2015 admins Share Posted December 6, 2015 Ja, PS Experience bo po moje kar letna stalnica v decembru. Itak je bil sedaj že drugič zapored. Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
admins japanboy Posted December 7, 2015 admins Share Posted December 7, 2015 Sem upal da bo najavljen Sly Cooper pa očitno iz te moke ne bo kruha. Bo treba počakat do E3 2016. No ja, enkrat slej ko prej se bo zgodilo. Mogoče pa drugo leto. Quote Link to comment
admins matej1990 Posted December 9, 2015 admins Share Posted December 9, 2015 Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
admins matej1990 Posted December 17, 2015 admins Share Posted December 17, 2015 Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
Recommended Posts