Jump to content

Reboot InfoGamer 2014


Bessie

Recommended Posts

Letos se bo Reboot zgodil med 12 in 16 novembrom, ekipa KSi uporabnikov se že zbira, poleg lanskoletne ekipe (Morkee, Bleki in Bessie) se je pofočkal tudi Jackobi! Tako, da je Blekijeva cestna križarka zasedena, ampak še vedno se lahko organizira squad B, C... več ko nas je bolj bo zabavno.

Pred ogledom je planiran še obisk boljšjega sejma... iskali bomo retro konzole ;) KFC-ju se ne bomo izognili, na sejmu je pa meeting point itak na retro oddelku :rock:

Treću godinu za redom najveći gaming sajam u regiji širi se na duplo veći prostor, dvije velike hale Zagrebačkog velesajma 8 i 8a, te će vam u pet dana vrhunske gaming zabave predstaviti još veći broj najpoznatijih svetskih izdavača i developera, velike regionalne gaming turnire, najnovije igre i gaming hardver i neprestane nagrdane igre. Sve to omogućilo je da Reboot InfoGamer 2014 postane najveći gaming događaj u JI Europi.

FB stran dogodka

BessieSABU.png

Link to comment
  • admins

Letos bo Oculus 2 na sejmu:

OCULUS RIFT DK2 @ REBOOT INFOGAMER 2014 - Još jedno veliko iznenađenje je da će na ovogodišnjem Reboot InfoGameru biti prisutno i nekoliko demonstracijskih jedinica najnovije verzije Oculus Rifta 2 koje ćete moći i sami isprobati! Pripremite se na gužve jer doživljaj je stvarno poseban!

Kaj lani je bilo kaj štantov s konzolami in igrami? Po slikah in opisih se mi zdi da je bilo možno samo na PC igrat. :(

PSN & Xbox LIVE: NowickySLO

NowickySLO.png

Link to comment

@matej1990 so bile tudi konzole ampak ni bolo nobene next gen, se mio zdi da niti WiiU-ja ni bilo, letos bo verjetno bolj pestro. So bili Pa PS3, nekaj malega Wii za X360 se pa ne spomnim, itak je bil že v zatonu takrat. Saj imaš raport od blekija s slikcami malo višje ;)

@josko hrvati imajo cene še malo bolj navite kot mi, če se prav spomnim, tako, da res ugodnih cen niti ni bilo...morda bo letos bolje ;)

BessieSABU.png

Link to comment
  • admins
@matej1990 so bile tudi konzole ampak ni bolo nobene next gen, se mio zdi da niti WiiU-ja ni bilo, letos bo verjetno bolj pestro. So bili Pa PS3, nekaj malega Wii za X360 se pa ne spomnim, itak je bil že v zatonu takrat. Saj imaš raport od blekija s slikcami malo višje ;)

A, hvala!

Sem spregledal PS3 štant sliko. :sweat:

PSN & Xbox LIVE: NowickySLO

NowickySLO.png

Link to comment
  • 4 weeks later...
  • 4 weeks later...

Če nima noben nič proti, bi se ekipa KSi ali pa vsaj en od nas skušali prijaviti na sejem kot PRESS...

Direktor oprave in Mad Max: Bleckie

Tajnica odprave in osebna direktorjeva maserka: Morkee

Hišni pisec in predstavnik estrade: Jackobi

Prisklednik in jebiveter: Bessie

Lani smo se sicer nekaj menili vendar malo prepozno... seveda bomo pa o vsem itak poročali na KSi.

Edited by Bessie

BessieSABU.png

Link to comment

Juhej... dali so eno PRESS akreditacijo in poslali PR obvestilo...upam, da nam uspe priti do kakšnih eksluzivnosti, da jih objavimo na KSi!

Reboot InfoGamer 2014

Zagrebački velesajam, Zagreb, 12.-16. studenog 2014.

Reboot InfoGamer ove godine predstavlja se u najvećem izdanju do sada. Najrelevantniji sajam industrije video igara u cijeloj regiji i jugoistočnoj Europe održat će se sa trostruko više sadržaja, izlagača i zabave kroz pet dana trajanja, a namijenjen je svim obožavateljima video igara i onima koji su tek na pragu upoznavanja s tom najbrže rastućom industrijom zabave na svijetu.

U suradnji sa Zagrebačkim velesajmom ponosni smo najaviti kako će se sajam ove godine održati u čak tri paviljona (8, 8a i 9) odnosno na površini od otprilike 10.000 m2. Na sajmu će se predstaviti neki od najvećih internacionalnih izdavača sa svojim najnovijim naslovima, ali i domaći gaming studiji koji zauzimaju sve bitnije mjesto na svjetskom tržištu igara.

Program Reboot InfoGamera za 2014:

- Predstavljanje najnovijih VR (virtual reality) tehnologija u svijetu gaminga (Oculus Rift)

- Prezentacija i mogućnost igranja najvećih ovogodišnjih naslova u svijetu video igara na konzolama nove generacije i PC računalima

- Prisutnost nekih od najistaknutijih svjetskih izdavačkih imena poput Ubisofta, Wargaminga, Activision Blizzarda, Warner Brothers Interactivea, Sony Playstationa i mnogih drugih

- Najuspješniji game development studiji iz regije kao što su Little Green Men, Eipix, Mad Head Games, Ironward, Gamepires i COFA Game predstaviti će svoje naslove i novitete

- Velika turnirska eSports natjecanja u svjetski popularnim igrama League of Legends, Pro Evolution Soccer 2015, Hearthstone: Heroes of Warcraft, Call of Duty: Advanced Warfare, DOTA, Counter Strike: Global Offensive

- Kid's Corner - Kutak sa video igrama namijenjen najmlađima

- Velika centralna pozornica na kojoj će se održavati brojne nagradne igre, predstavljanja novih naslova, panel diskusije te mnoga druga događanja

- Još veće gaming cosplay natjecanje s vrlo bogatim nagradnim fondom te poseban fokus na cosplay tijekom čitavog sajma (kostimiranje u likove iz igara)

- Indie Corner: Predstavljanje regionalnih i svjetskih malih I nezavisnih studija koji razvijaju video igre

- Analogne igre i velika regionalna natjecanja u analognim igrama (najnoviji board gameovi i card gameovi, roleplaying igre)

- Upoznavanje s najnovijim edukacijskim programima za sve one koji se žele baviti game development i vjeruju u budućnost industrije video igara

- Wall of Gaming Careers and Job Opportunities/ Zid s prijavama za poslove u branši razvoja video igara

- Izazovan regionalni Game Jam s bogatim nagradama by Machina

Sve koji žele biti u toku s novostima o nadolazećeg sajmu ali I tijekom njegova trajanja pozivamo da posjete njegovu novu službenu web stranicu www.rebootinfogamer.hr

Cijena jednokratne jednodnevne ulaznice kao i prošle godine iznosi 30 kuna, a za one koji žele posjetiti sajam svih 5 dana cijena je 70 kuna. Ulaznice se također mogu unaprijed osigurati i kupiti online preko službene stranice sajma www.rebootinfogamer.hr

Še nekaj PR fotk od lani...

post-101-144771070149_thumb.jpg

post-101-144771070031_thumb.jpg

post-101-14477107005_thumb.jpg

post-101-144771070069_thumb.jpg

post-101-14477107009_thumb.jpg

post-101-144771070111_thumb.jpg

post-101-14477107013_thumb.jpg

BessieSABU.png

Link to comment

Sanjam…lovilec sanj preprečuje, da bi mi tiste ta grde prišle blizu. Cesta, na levi piči mimo nas model iz Brutal Legends za njim vidimo samo še ogenj in pekel, po desni nas prehiti nekaj oranžnega, že vem Interstate ’76… z menoj so še trije KSiti, Bleki zadaj umira, pa ne od dolgočasja, spremeniti moram destinacijo in vkopiti hiper skok ali pa se bom soočil s toplim obrokom, za zajtrk je stoposto imel kračo in zelje . Jakobi se odziva na klic dolžnosti, pa ne ve kaj naj z dildomv rokah,

post-101-144771070457_thumb.jpg

Morkee je v transu. Samo še Launch stisnem in meditiramo… vsi kupaj!

post-101-144771070465_thumb.jpg

Ommmmmmm!

Kaboooom, pristanemo v KFC, Zagreb, lakota res spremeni človeka, tako močno, da z odprtimi očmi sanja. O veliki duh hvala za dve košari pohaneg piščanca. Samo za danes in potem spet drugo leto, ko se ponovno odpro vrata v deželo kart in zajcev.

post-101-144771070472_thumb.jpg

Okroglih trbuščkov se spravimo na Gospodarsko razstavišče x2 , po domače Zagrebački velesejam.

Infogamer je sejem pod okriljem hrvaške revije Reboot, namenjen video igram in tudi malo širše, letos so se še posebej potrudili in raztegnli razstavni prostor na tri cele dvorane.

Na poti do Hale 8 vržemo še uč na sejem glasblil…kitare!!!

post-101-144771070478_thumb.jpg

Kot gre nož skozi maslo nam uspe, kljub gneči , zdrsniti not. Hala 8, 8a in 9 tukaj smo, da vas pojemo. Muahahaha!

Množica starih, mladih v krilih in petkah, kostumih, z nahrbtniki in vrečkami, vsi smo tukaj zaradi iger, preoblačenj v domišljijske junake in namiznih iger, to je naša država, to so naši ljudje. Kaj je na prvem mestu niti ni pomembno.

post-101-144771070486_thumb.jpg

Moj plan je, preišči vse prostore, poglej za skrinje z zakladi, sooči se z razstavljenimi izivi, obišči Marijo, ki ima rada male tankce in ne spreglej Retro štanta. Sliši se izvedljivo.

Hala 8

post-101-144771070493_thumb.png

V prvi hali razstavlja Sony, edini od treh velikih, ki da kaj tudi na naš Balkanski prostor. Prvič v živo vidim 1883, kar vidim mi je všečno za kaj več bo potrebno igrat končno verzijo.

>http://youtu.be/ryx4rcjU3_8

Všeč mi je tudi Playstation oz. Vita TV, navduši me kako izpade Killzone Mercenary na velikem ekranu. Pri Singstar moderator skuša motivirati obiskovalce nad petjem v telefon namesto v običajen mikrofon, kot kaže mu ratuje, ampak ne hvala ne bi. Seveda se ne da spregledati Drive Cluba, ki izgleda super, na žalost pa še vedno ni to kar so dirkači pričakovali.

post-101-144771070533_thumb.jpg

Samsung nas skuša prepričati v “hvatanje krivin” in ja ni slabo.

post-101-144771070547_thumb.jpg

Oculus rift demonstrira svoj 3d svet na dveh koncih, povsod je bila gneča, Morkee in Jackobi sta se žrtvovala in se postavila v kolono in bosta ločeno podala svoj komentar, na kratko je vtis nekje med neverjetno in bruhico.

post-101-144771070566_thumb.jpg

>http://youtu.be/KDibMkCjFA4

Najdemo tudi Reboot, ki na štantu prodaja revijo, majice in gamerske malenkosti.

post-101-144771070573_thumb.jpg

Vsepovsod se vrtijo in igrajo najnovejše igre, urejeni so tematski kotički s fižolovrečami, kjer se udobno namestiš in drkaš Dualshock 4, ne vem ampak, se ne spomnim, da bi kje videl Xbox one ali WiiU, največ pozornosti mi je od vrtečih iger pritegnil Farcray 4, Usodi se pa itak ni dalo pobegniti.

post-101-144771070642_thumb.jpg

V vsaki od hal je oder z velikim ekranom namenjen dogodkom, v osmici je bil namenjen osrednim dogodkom sejma, okroglim mizam ipd.

post-101-144771070649_thumb.jpg

En večjih razstavljalcev tukaj je bil tudi Wargaming, založnik popularne “free to play” igre s tankci, ki so jo med dugim priredili tudi za Xbox 360 in tablice in so nas povabili na pogovor.

post-101-144771070672_thumb.jpg

Hala 8a

post-101-144771070655_thumb.png

Velik ekran, na katarem se v živo predvaja in spremlja tekmovanje v Warcraftu League of legends , štanti s potrebščinmi za PC Master race… nič zanimivega, bedno. PC-ji? Ne hvala :D

post-101-144771070685_thumb.jpg

>https://www.youtube.com/watch?v=YXi-zg4yvAc&feature=youtu.be

Najdemo pa cel kup malih kotičkov kjer se skrivajo neodvisni mladi razvijalci

post-101-144771070692_thumb.jpg

nad katerimi je največ navdušenja kazal Jackobi, odkril je tudi zanimivega, naše krvi, junaka, povej nam več!

Sonyjev Drive Club je imel tukaj konkuenco, predvsem v razstavljenih mašinah za podporo promocije igre Gas Guzzlers Extreme, da ti pade čeljust dol! V bistvu igre sploh nisem preizkusil, samo gledal sem mašine LOL!

post-101-14477107071_thumb.jpg

Kot vedno se je naša ekipa največ zadrževala v Retro kotičku in itak smo si vsi nabavili Retro gamer majice, letos je bil zvezda štanta Nintendov Virtual boy iz leta 1995 za preizkus katerega so se mladci grebli skoraj bolj kot za Oculus rift v prejšni hali.

post-101-144771070779_thumb.jpg

Hala 9

post-101-144771070786_thumb.png

Zadnja hala je na velikem odru in ekranu gostila tekmovanje v Call of Duty.

post-101-144771070797_thumb.jpg

Posatavljen je bil Lego svet in pa večji del so zasedle Namizne igre, kjer so se čudaki, kot npr. Zagor, merili med seboj. Kaj je lako bolj čudnega od Zagorja, ki z metrom v roki meri razdaljo med svojimi in nasprotnikovimi “vojački”.

>http://youtu.be/nOwqYOwH_o8

post-101-144771071155_thumb.jpg

Se nadajuje...

post-101-144771070506_thumb.jpg

post-101-144771070512_thumb.jpg

post-101-144771070519_thumb.jpg

post-101-144771070526_thumb.jpg

post-101-14477107054_thumb.jpg

post-101-144771070554_thumb.jpg

post-101-14477107056_thumb.jpg

post-101-144771070581_thumb.jpg

post-101-144771070589_thumb.jpg

post-101-144771070596_thumb.jpg

post-101-144771070603_thumb.jpg

post-101-144771070636_thumb.jpg

post-101-144771070666_thumb.jpg

post-101-144771070678_thumb.jpg

post-101-144771070698_thumb.jpg

post-101-144771070704_thumb.jpg

post-101-144771070717_thumb.jpg

post-101-144771070723_thumb.jpg

post-101-144771070733_thumb.jpg

post-101-14477107074_thumb.jpg

post-101-144771070746_thumb.jpg

post-101-144771070752_thumb.jpg

post-101-144771070759_thumb.jpg

post-101-144771070766_thumb.jpg

post-101-144771070772_thumb.jpg

post-101-144771070803_thumb.jpg

post-101-144771070811_thumb.jpg

post-101-144771070819_thumb.jpg

post-101-144771071096_thumb.jpg

Edited by Bessie

BessieSABU.png

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Using this site means, you're accepting our Terms of Use and Privacy Policy policy.