SlashSpeed Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 Malo me je sram, ampak bom šel kr z vprašanjem na dan. Sem v Forest of Hope in sem našel že neke baterije za ladjo, prav tako sem našel tudi že rumene Pikmine in tudi postavil most. Zdaj pa nevem kaj naj naredim, pregledal sm že vse pa ne znam najti nadaljevanja sobe. Drugače sem že nekaj našel na drugi strani vode (mogoče radar), ampak ker še nimam modrih pikminov predmeta ne morem odnesti k ladji. Torej kaj naj naredim v tej sobi in kje naj dobim modre pikmine? Veselim se odgovora Quote Link to comment
misfitzone Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 rumeni pikmini lahko vzamejo bombe... te stvari so ponavadi okrog konzerv, in uporabljene tako da primeš pikmina z bombo ter ga vržeš... za odpiranje tistih črnih vrat namreč Quote Link to comment
SlashSpeed Posted August 4, 2007 Author Share Posted August 4, 2007 aha, pikmina torej samo vržem proti konzervi in bo pobral bombo :thumbup: Quote Link to comment
misfitzone Posted August 4, 2007 Share Posted August 4, 2007 ni treba: raje uporabljaj c za kontroliranje pikminov -> bolj natančno in hitreje tako za boj kot za "uporabo" pikminov pri grajenju in pobiranju stvari... sploh pri zadnji stopnji boš rabil ta skill Quote Link to comment
SlashSpeed Posted August 4, 2007 Author Share Posted August 4, 2007 joj čisto vedno mi hude težave povzročajo sovražniki. Od 70 pikminov so mi ostali štirje :crybaby: . Kakšen je najlažji način, da ubijem tiste malo večje sovražnike, ki imajo bele pike, oči kot polži in dve nogi. veselim se pomoči :thumbup: Quote Link to comment
Alpha Posted August 4, 2007 Share Posted August 4, 2007 če hočeš tiste ubit je najbolše da jih napadeš ko spijo in to od zadaj s c-stickom pa si oikmine čim bolj premakni k sebi, da jih lahko hitreje mečeš ko pa jih ubiješ daš pikmine naj te stvore nesejo, da dobiš nove pikmine Quote First Rule:::::I Rule Link to comment
misfitzone Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 joj čisto vedno mi hude težave povzročajo sovražniki. Od 70 pikminov so mi ostali štirje :crybaby: . Kakšen je najlažji način, da ubijem tiste malo večje sovražnike, ki imajo bele pike, oči kot polži in dve nogi.veselim se pomoči :thumbup: za njih je priporočena taktika, kot je rekel že alpha, da jih napadeš ko spijo... to je najbolje tako, da se jim prikradeš za hrbet in namečeš pikmine nanj, in imaš po možnosti s seboj spodobno število pikminov, da jih lahko konstanto mečeš, saj tako bulbazar (al kaj je že) ne pride niti do tega, da kakšenga pikmina vmes pomalica... na male bulba-karkoli že, se splača tudi vržt pikmina.. dobro merjen met, ubije malega bulb-whatevreja v šusu... Quote Link to comment
Recommended Posts