admins matej1990 Posted December 22, 2015 admins Share Posted December 22, 2015 Hitra zgodovina konzol: Z lahkoto sta mi bili najljubši konzoli Famicom (aka NES) in originalni PS. Famicoma niti nisem toliko igral, kolikor sem gledal kako drugi igrajo (sestra in oče). Vseeno je bilo zelo zabavno in jo imam zapisano kot eno najboljših. PS pa je bila moja prva konzola. Koliko ur je bilo zapravljenih v Time Crisis igri s pištolo. Vse sem imel v nulo naštudirano. Vem da sem z lahkoto preobrnil igro. Tudi stranske poti (ki so vezane na čas) mi niso delale težav. Najbolj nadležni pa so bili rdeči vojaki... ti so ti hitro sprašili en živek. 2 Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
josko Posted February 16, 2016 Share Posted February 16, 2016 jaz sem imel doma Snes nepozabno doživetje iger za tisti čas no nadaljeval sem pa potem na še zdaj Legendranem Playstation2 in pa vse do štirice imam pa že nekje najdeno konzolo Snes in bo užitek igrati spet tam samo da jo dobim 1 Quote sony is the best:rock: http://www.speedtest.net/my-result/3756792885 Link to comment
Recommended Posts