Guest Posted February 27, 2016 Share Posted February 27, 2016 Sem v postopku menjave operaterja in mislim dobit Telemach doma ki ima kabelsko televizijo. Zato me zanima ali je kdo od vas kupil ali sprobal tale Xbox One TV tuner. Baje dela v EU sam me zanima ali tudi v slo preden spušim 30$ za brezveze. Quote Link to comment
0 admins matej1990 Posted February 27, 2016 admins Share Posted February 27, 2016 Tako kot piše na uradni strani, je to samo free-to-air TV tuner. Zadeva nima CI slota, tako da kodirani programi NE bodo delovali (žal velika večina). Tudi sam imam kabelsko TV od Telemacha. Sem iz TVja vzel Telemach kartico in mi sedaj TV sprejema le te kanale: SLO 1 SLO 2 SLO 3 TV 3 TV Maribor RTS Maribor TV Koper SLO 1 HD SLO 2 HD Mogoče sem še kje kakšnega izpustil, ker sem jih le na hiterco preletel. Če te konkretno zanima za kakšnega, lahko preverim. Po moje se ti nakup ne splača. Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
0 Guest Posted February 28, 2016 Share Posted February 28, 2016 OK torej to ni opcija. Škoda. Hvala za odgovor. Quote Link to comment
Question
Guest
Sem v postopku menjave operaterja in mislim dobit Telemach doma ki ima kabelsko televizijo. Zato me zanima ali je kdo od vas kupil ali sprobal tale Xbox One TV tuner. Baje dela v EU sam me zanima ali tudi v slo preden spušim 30$ za brezveze.
2 answers to this question
Recommended Posts