kilzorz Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 Jah me zanima ce ma kdo to igro, ker eni pravjo da je res ful uredi drugi pa pravjo da je ''gnila''. Ce se kdo od vas lasti to zadevo prosim povejte kaksno je vase mnenje o tej igri. Quote Link to comment
č.u.k. Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 Men se zdi špil zanimiv. Moram sprobat demo enkrat. Gnil že ne more bit, baje gre za čisto kul strateško arkado z dosti humorja. Quote Link to comment
Master_X Posted August 7, 2007 Share Posted August 7, 2007 Odlična špila,toplo preporučam,pozz iz Hrvaške. Quote Link to comment
Repminister Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 Lih donc sm jo hotel kupit v mullerju, pa tko mal pogledam je bla pa v nemščini Drgac pa sama ideja igre mi je full dobra. Quote Zelo bi bil hvaležen, če glasujete za mojo 'First Aid Help' aplikacijo na Mobitelovem tehniku. Hvala Link: http://tehnik.mobitel.si/wp7-glasovanje/?aplikacija=11 Link to comment
MaDrung Posted August 14, 2007 Share Posted August 14, 2007 Sam si lastim to igro in je se kr qul. Humorja ne manka :razzy: in pa kr zanimivo je posedovat 20 bodyguardov okol sebe. (AI ni neumen) Ma pa mal bol ne dodelano zgodbo. Igra je nareta bol na questih ampak je qul ;D priporočam! Quote Link to comment
mirko Posted September 25, 2007 Share Posted September 25, 2007 mene pa zanima če jo že gdo igra in kako spraviti plave vrage na plano!!!!!!!!!meni se je pri ta plavih stavlo in ne morem naprej se že precej časa mučim z njimi.drugače igra pa mi je zanimiv in je kaj za razmišljat Quote Link to comment
Recommended Posts