Jump to content

Prošnja


SlashSpeed

Recommended Posts

Vem, da je zdajle čas, ko vsi največ (do konca) nabijate Wii :D . Wii si bi jaz tudi omislil čez kakšne dva meseca, samo pol bo že šola in ne bom smel velik igrat :crybaby: . Moj oče bi mi ga mogoče že zdele kupil :love: , ampak kar ata ne vidi to ata noče kupiti :D . Tako, da vse vas gamerje prosim, če mi kdo od vas posodi Wii za od 2-5 dni (men bi blo po pravic povedan tud 1 dan dost), da bi očetu(fotru po domače) malo pokazal tale Wii. Vrnil vam ga bom 10000000%, samo ne dvomiti vame plis :( . Zagotavljam tudi, da bom na Wiija pazil kot na otroka, še spim lahko z njemu če hočete (joke everyone :lol: ). Če pa se bo slučajno na njemu našla praska vam plačam koliko hočete (sam ne pa spet preveč). Najbolje bi pa blo, da bi mi zraven posodili wii sports (pa nič drugega, da ne bo preveč).Tako, da če se najde kakšna dobra dušica, ki mi ga bo posodila za tisti dan ali dva bom izredno vesel. Iskrena hvala :beer: Aja, sm iz okolice Domžal (simpl pridem v Ljubljano)

P.S. Joj :sweat: , upam da prošnja ni preveč predrzna :sweat:

če mi hočete slučajno poslati mail, evo :beer: : sgt.breznk@hotmail.com

Link to comment

Ok, če mi kdo posodi Wii za dva dni, mu dam 7 evrov. Upam, da kdo posodi, ker ko bo oče videl kaj zmore ga bo zagotovo kupil in nato bomo lahko skupaj špilali Wii prek neta :amazed:

Kakšen od vas (ima ga vsak drugi na forumu) se bo pa že odpovedal Wiiju za tiste 2 dni. Zelo bi vam bil hvaležen, če bi mi ga kdo posodil :bowdown:

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Using this site means, you're accepting our Terms of Use and Privacy Policy policy.