Bessie Posted April 15, 2016 Share Posted April 15, 2016 (edited) http://www.rebootinfogamer.hr/ Na voljo so že VIP vstopnice za REBOOT INFOGAMER 2016. Vseh skupaj jih je na voljo 200! Navedek VIP ULAZNICE ZA REBOOT INFOGAMER 2016 PONOVNO DOSTUPNE - Sustav radi i VIP ulaznice su ponovno dostupne online na https://www.entrio.hr/event/reboot-infogamer-2016-3177 te za bilo koje oblike plaćanja fizički na prodajnim mjestima Entria širom Hrvatske http://www.entrio.hr/outlets Ograničene su na samo njih 200 i te posebne ulaznice za svih 6 dana sajma pored VIP akreditacija i ubrzanog pristupa većini igrivih mjesta ove godine nudit će i ulaz u potpuno odvojen VIP lounge sa brdom VR uređaja i vrhunskog sadržaja, ovaj put sasvim odvojene 3 VIP nagradne igre u ukupnoj vrijednosti 100.000kn te ponovno VIP gaming merchandise paket koji nećemo otkrivati prije početka sajma! link Edited April 15, 2016 by Bessie Quote Link to comment
admins matej1990 Posted April 16, 2016 admins Share Posted April 16, 2016 Jaz sem si zaradi lanske sobotne gužve vzel VIP vstopnico. Komaj čakam! Škoda da je še tako daleč. Me zanima kaj bodo dali v goodies vrečko. Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
admins matej1990 Posted April 16, 2016 admins Share Posted April 16, 2016 Dogajanje lani: Letos bodo povečali dogajanje za še eno halo, podaljšali so odprtost za še en dan in podvojili so število nagrad (50.000+). Velik poudarek bo na VR, eSports, trgovini, indie razvijalcih,... Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
Bessie Posted October 13, 2016 Author Share Posted October 13, 2016 Še malo pa se bo zgodil največji gaming dogodek na našem koncu! Vse informacije dobite na http://www.rebootinfogamer.hr Tudi letos se stalna ekipa KSi uporabnikov odpravlja na romenje iz Ljubljane v Zagreb (Bessie, Morkee, Bleckie in Jackobi!?). Gremo vsoboto in bomo poskusili kot ponavadi ujeti čim več zanimivih trenutkov. Akreditacijo pa imamo tudi že zrihtano, tako, da bomo lahko vtaknili nos kamor bomo hoteli Za pokušino še 1x lanski posnetek... 2 Quote Link to comment
Bessie Posted October 13, 2016 Author Share Posted October 13, 2016 (edited) Če bi kdo želel biti Insider se lahko prijavi za Infogamer prostovoljca na povezavi link Edited October 13, 2016 by Bessie Quote Link to comment
admins matej1990 Posted October 13, 2016 admins Share Posted October 13, 2016 Letos bo glede na razširitev in po prebranih podatkih precej več vsega. Komaj čakam! Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
Bessie Posted October 13, 2016 Author Share Posted October 13, 2016 Je potrebno imet kar kondicijo za cel dan sejma A prideš v tudi v soboto? Naredimo KSi Infogamer m33t Quote Link to comment
admins matej1990 Posted October 13, 2016 admins Share Posted October 13, 2016 Ne vem še ali petek ali sobota ali pa nedelja. Nekaj je v planu, da bi tudi prespali in zvečer še malo po Zagrebu zalutamo. Bomo še videli. 1 Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
MisterM Posted October 17, 2016 Share Posted October 17, 2016 Na letošnji Reboot Infogamer se odpravlja tudi društvo Pretep.si. Prisotni bomo vseh šest dni sejma, kjer bomo organizirali freeplay v arkadnih igrah (tor-čet) in tri turnirje v Mortal Kombat XL, Street Fighter V in Guilty Gear Xrd Revelator. Info in prijave na www.pretep.si/reboot2016 Se vidimo v Zagrebu! 2 Quote Link to comment
admins matej1990 Posted October 17, 2016 admins Share Posted October 17, 2016 Delček tega bo tudi na Infogamerju! Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
Bessie Posted October 26, 2016 Author Share Posted October 26, 2016 (edited) http://pretep.si/reboot2016/ Edited October 26, 2016 by Bessie 4 Quote Link to comment
Popular Post MisterM Posted October 26, 2016 Popular Post Share Posted October 26, 2016 Tnx za objavo Bessie, sem ravnokar mislil sam postat. Mi se na polno pripravljamo, imeli bomo ogromno, štirimetersko platno, odlično ozvočenje, najmanj pet postaj in deset arcade stickov. Iz našega društva bo vsaj 10 tekmovalcev, udeležbo pa so že napovedali nekateri top hrvaški in srbski igralci. Na voljo bosta tudi dva sticka iz naše nove serije, Brook superconverterj in druga arkadna oprema. Upam, da nas kaj obiščete! Za ostale bomo pa v živo na našem Twitch kanalu. Prenos in aktualni rezultati bodo tudi na uradni strani dogodka, ki jo je objavil Bessie. Lep pozdrav iz Društva Pretep.si 6 Quote Link to comment
Bessie Posted October 27, 2016 Author Share Posted October 27, 2016 Itak! Take reči je potrebno podpirat, se vidimo na Rebootu Quote Link to comment
Bessie Posted November 16, 2016 Author Share Posted November 16, 2016 Spet katastrofa, vse napisano pa je šlo papa v cyber nebesa Tako da na kratko sejem bil je fajn, poleg KSithov smo se družili še z balkansko Facebook navezo FerGamerYU, na sejmu smo pogrešali cosplex, ki se je odvijal v nedeljo, mi smo bili tam v soboto. Skupaj smo šli Jackobi, Bleki in moja malenkost, Morkee je manjkala, jo je pa nadomestil Milan iz FerGamerYU FB grupe... Ostale slikce bom posharal iz FB, ker me tukaj nekaj heca... pa tolk fajn besedilo se mi je zdelo... grrrr 4 Quote Link to comment
Bessie Posted November 16, 2016 Author Share Posted November 16, 2016 (edited) Ostale slike na FB... Jackobi bo še zlepil video v svojem laboratoriju in pa obljublja tudi pisano besedo... Edited November 16, 2016 by Bessie 4 Quote Link to comment
Bartala Posted November 16, 2016 Share Posted November 16, 2016 Dayum, vam je dogajalo! Drugo leto moram res it! Quote Link to comment
Bessie Posted November 16, 2016 Author Share Posted November 16, 2016 Jackobi's PS VR Reboot Infogamer love song... Quote Link to comment
admins matej1990 Posted November 17, 2016 admins Share Posted November 17, 2016 Zelo kul montaža od @Jackobia, z materialom @Bessiea in @blekia. 4 Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
Recommended Posts