GreGa Posted August 7, 2007 Share Posted August 7, 2007 No problem je sledeč ko si naložim na psp gba emulator(gpSP v0.9) mi potem na pspju pokaže dve ikonci eno gpSP in eno currupted data, ki je sploh nebi smelo biti in me tudi zelo moti. Drugače pa emulator deluje normalno. Ali kdo ve kaj je narobe ?? Quote Link to comment
SlashSpeed Posted August 7, 2007 Share Posted August 7, 2007 Ja stari poznam tvoj problem! Kle maš link, preberi si pa bo 100% delal! NAVODILA ZA UPORABO: http://www.konzole-slovenija.com/forum/ ... php?t=1253 Quote Link to comment
MaHe Posted August 7, 2007 Share Posted August 7, 2007 Ne vem, zakaj ste moj odgovor pobrisali ... Sicer pa: Inštaliraj PSP Content Manager, odpri PSP na PCju in uporabi 'Hide all corrupt icons'. In menim, da ne gre za piratstvo - problem se pojavlja tudi pri drugih HB zadevah - emulator pa ni nič nelegalnega. Quote [__<(^.^<)_____ascii_userbar_user_] Link to comment
SlashSpeed Posted August 8, 2007 Share Posted August 8, 2007 so pa nelegalni gameboy advance romi Quote Link to comment
GreGa Posted August 8, 2007 Author Share Posted August 8, 2007 MaHe hvala ti za tole jaz tut menima da emulatorji niso piratstvo romov pa tako ali tako nisem omenjal. Quote Link to comment
SlashSpeed Posted August 8, 2007 Share Posted August 8, 2007 jao :doh: in za kaj se uporablja GBA emulator :doh: Quote Link to comment
GreGa Posted August 9, 2007 Author Share Posted August 9, 2007 Našel sem najboljšo rešitev v recovery menuju imam možnost skrivanja currupted data icon tako da je sedaj problem rešen. Quote Link to comment
kifni Posted August 9, 2007 Share Posted August 9, 2007 Jao, pa kaj je z vami in tem piratstvom? Quote Link to comment
Recommended Posts