DIRT Posted August 7, 2007 Share Posted August 7, 2007 no da sprobamo koliko odstotkov bo za wii. Quote Link to comment
shoelace Posted August 20, 2007 Share Posted August 20, 2007 In kaj boš ugotrovil s tem? Za takšno vprašanje so potrebni argumentirani odgovori, ne pa število glasov. Raje bi zastavil vprašanje "katero konzolo bi najraje kupili" ali "katero imate najraje". :rockbrow: Quote xFire: spankrock Link to comment
SlashSpeed Posted August 20, 2007 Share Posted August 20, 2007 lahko bi rekel kakšnemu adminu, da popravi anketo, namesto da si šel delat novo :doh: Quote Link to comment
DjRider Posted August 20, 2007 Share Posted August 20, 2007 360 in Ps3 se najbolj splaca. PS2 ne zato, ker lahko na PS3 igras ps2 in 1 igre. Sicer pa poglej za prihajajoce igre. Ce so ti vsec Halo, Bioshock, Mass Effect itd. kupis 360, ce so ti vsec Killzone, MGS, GT, Getaway .............. kupis ps3 :bowdown: Quote Link to comment
PaNdEcK Posted August 20, 2007 Share Posted August 20, 2007 DjRider malo te bom popravil: Na PS3 ne gre igrat PS1 iger, ker je kompatibilen samo s prejšnjo generacijo (PS2) Quote Link to comment
MaTiCeK Posted August 20, 2007 Share Posted August 20, 2007 Itak, da se najbolj splaca kupit PS2. Najcenejsi je, pa najvec kvalitetnih spilov ma. Quote Digitalni šepet Link to comment
NoWii Posted August 20, 2007 Share Posted August 20, 2007 Kdo pa bo se dons spilu ps1 spile na tvju? nerecm na PSPju, sam na TVju? neverjamem. Trenutno se najbrs splaca PS2 nabavit al pa mogoce tud wii ker je pac cenejsi v svojem letniku pa je novejsi in unikaten...sam je treba tud malo mislit na prihodnost.... Quote Link to comment
jan3 Posted August 22, 2007 Share Posted August 22, 2007 Jst bi kupu al ps3 zard dobrih igrc, predvajanja dvd-jov in bluray filmov...al pa nintendo wii zard igralnosti... LP Quote Link to comment
shoelace Posted August 22, 2007 Share Posted August 22, 2007 Jst bi kupu al ps3 zard dobrih igrc, predvajanja dvd-jov in bluray filmov...al pa nintendo wii zard igralnosti... LP SI že slišu mogoč tud za X360? :thumbup: Quote xFire: spankrock Link to comment
jan3 Posted August 22, 2007 Share Posted August 22, 2007 Ja sm ...sam mi je tisto dvoje bolš.... Quote Link to comment
DIRT Posted August 23, 2007 Author Share Posted August 23, 2007 meni je vseeno najboljši ps2 čeprav je najhujša konzola xbox mi je tud xbox 360 dober. Quote Link to comment
shoelace Posted August 23, 2007 Share Posted August 23, 2007 meni je vseeno najboljši ps2 čeprav je najhujša konzola xbox mi je tud xbox 360 dober. Hotu si rečt "čeprav je najhujša konzola xbox360 mi je tud xbox dober." ? Ker nekak xbox proti 360ki nima za burek, itak je bila sam dummy konzola, da so prpravl teren za 360ko... Quote xFire: spankrock Link to comment
Davodax Posted August 23, 2007 Share Posted August 23, 2007 meni je vseeno najboljši ps2 čeprav je najhujša konzola xbox mi je tud xbox 360 dober. Hotu si rečt "čeprav je najhujša konzola xbox360 mi je tud xbox dober." ? Ker nekak xbox proti 360ki nima za burek, itak je bila sam dummy konzola, da so prpravl teren za 360ko... nima za burek? Zame še vedno najboljša konzola kar sem jih imel. (imel sem že NES, SNES, N64, GameCube, Xbox in DS Lite.). Upam vsaj da si jo kdaj imel, ker potem nebi govoril takšnih bedarij. Quote Link to comment
shoelace Posted August 23, 2007 Share Posted August 23, 2007 meni je vseeno najboljši ps2 čeprav je najhujša konzola xbox mi je tud xbox 360 dober. Hotu si rečt "čeprav je najhujša konzola xbox360 mi je tud xbox dober." ? Ker nekak xbox proti 360ki nima za burek, itak je bila sam dummy konzola, da so prpravl teren za 360ko... nima za burek? Zame še vedno najboljša konzola kar sem jih imel. (imel sem že NES, SNES, N64, GameCube, Xbox in DS Lite.). Upam vsaj da si jo kdaj imel, ker potem nebi govoril takšnih bedarij. Um verjem Xboxa sem imel ko ti še vedel nisi zanj in ja sem harnessu njegov celoten potencial (200 GB disk, ftp povezava z PCjem, XBMC itd..) vendar ima izjemno slab nabor iger in nikakor ni primerljiv z X360. Quote xFire: spankrock Link to comment
Recommended Posts