admins matej1990 Posted September 8, 2016 admins Share Posted September 8, 2016 Igra je bila ekskluzivno predstavljena na jesenski Apple 2016 konferenci. Ekskluzivnost se nadaljuje, saj bo izšla "first on iOS" in sicer decembra. Izid je planira tudi na Androidu, predvidoma v začetku 2017 (niso povedali zaradi očitnih razlogov). Igra zgleda super fun! Gre za klasični Super Mario izgled, stem da ga bomo tokrat upravljali le z eno roko (z drugo bomo baje lahko jedli hamburger, jabolko oz. se držali za oporo na javnem prevozu). Mario bo namreč sam tekal. Vse kar bomo mi delali je z enim prstom tapkali po ekranu. Možno bo tudi primerjati rezultat z drugimi in tekmovati. No, mogoče zgoraj napisano najbolje opiše kar demo predstavitev iz konference: 1 Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
admins matej1990 Posted September 14, 2016 Author admins Share Posted September 14, 2016 Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
admins japanboy Posted September 14, 2016 admins Share Posted September 14, 2016 Zakon! Samo že vidim da bom moral tole igrat na "tablici" ker na telefonu bo šla baterija hitro v "franže." Mariooooo Quote Link to comment
BuffaloSLO Posted September 14, 2016 Share Posted September 14, 2016 Me zanima, kako bo z leveli... Quote Link to comment
admins matej1990 Posted December 8, 2016 Author admins Share Posted December 8, 2016 2 Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
TheRealDeal Posted December 8, 2016 Share Posted December 8, 2016 Kul, neki za na šihtu, ko bo dolgčas Quote Link to comment
BuffaloSLO Posted December 8, 2016 Share Posted December 8, 2016 To bo vrhunska igra :D. Naj samo čimprej izdajo na Android, pa bo vse ok Quote Link to comment
admins japanboy Posted December 8, 2016 admins Share Posted December 8, 2016 Pred 34 minutami, TheRealDeal pravi: Kul, neki za na šihtu, ko bo dolgčas Če ni facebooka je pa Super Mario. Pred 2 minutami, BuffaloSLO pravi: To bo vrhunska igra :D. Naj samo čimprej izdajo na Android, pa bo vse ok Amen. To sem si tudi sam reku. Sej baje ne bo dolgo za cakat da na androida pride. Baje nej bi v roku meseca do dveh bla. Quote Link to comment
BuffaloSLO Posted December 8, 2016 Share Posted December 8, 2016 (edited) @japanboykomu lažemo? En mesec je zelo dolgo za čakat Mariota! Do Božiča naj to zrihtajo, pa bo, kot sem že zgoraj napisal, vse ok! P.s.: mislim, da bo igra tud primerna za kakšno tekmovanje :). Bomo vidli Cant wait Edited December 8, 2016 by BuffaloSLO Quote Link to comment
TheRealDeal Posted December 8, 2016 Share Posted December 8, 2016 pred 1 uro, BuffaloSLO pravi: @japanboykomu lažemo? En mesec je zelo dolgo za čakat Mariota! Do Božiča naj to zrihtajo, pa bo, kot sem že zgoraj napisal, vse ok! P.s.: mislim, da bo igra tud primerna za kakšno tekmovanje :). Bomo vidli Cant wait Že zdaj eni ne jemljejo tekmovanja resno ... khmm @japanboy Quote Link to comment
TheRealDeal Posted December 15, 2016 Share Posted December 15, 2016 Zdaj pa čakat 2 Quote Link to comment
admins japanboy Posted December 15, 2016 admins Share Posted December 15, 2016 Blagor vam "jabolčnežem", ki boste lahko "trpinčili" Mariota. "Robotki" naj bi ga dobili le "enkrat" v 2017. Quote Link to comment
TheRealDeal Posted December 15, 2016 Share Posted December 15, 2016 Ma to bo samo za 🚽 in ko bo dolgčas v službi Ne igram veliko iger na mobilniku. Zadnja igra v katero sem res padel je bila 2048 Quote Link to comment
admins japanboy Posted December 15, 2016 admins Share Posted December 15, 2016 Jaz je ne mislim igrat na mobitelu, ker mi bo šla baterija še hitreje v maloro, že tako ni kaj prida. Bolj sem mislil stvar imeti za Xperia tablico. Tam mi je vseeno kako gre baterija. Quote Link to comment
TheRealDeal Posted December 15, 2016 Share Posted December 15, 2016 Pa se ti se vozis z vlakom v sluzbo, tako, da bi lahko mirno nabijal maria na poti. Ja nic na bolho pa rabljeno jabko kupt Quote Link to comment
admins japanboy Posted December 15, 2016 admins Share Posted December 15, 2016 Ja z vlakom ja. Ne da se mi zato posebej kupovat Appla, skoda. Sploh ker tablico ze imam. Bom pac pocakal kot vsi ostali. Quote Link to comment
TheRealDeal Posted December 15, 2016 Share Posted December 15, 2016 (edited) Evo je že na voljo je kar zabavno. Moras se navadit na to, da sam teče. Drugace pa super zadevca 👍 Edited December 15, 2016 by TheRealDeal 2 Quote Link to comment
admins matej1990 Posted December 15, 2016 Author admins Share Posted December 15, 2016 iOS master race. Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
BuffaloSLO Posted December 15, 2016 Share Posted December 15, 2016 upam, da nas ne bodo pustili dolgo čakat Quote Link to comment
N7 Ozi Posted December 16, 2016 N7 Share Posted December 16, 2016 kaj pa folk počne po socialnim omrežjih, sploh v samem app storu: čist so besni, ker je treba plačat 10$. TO NE MOREŠ VERJET! bolan folk res. Quote Link to comment
BuffaloSLO Posted December 16, 2016 Share Posted December 16, 2016 Večina jih je navajenih na ceno igre max. 5€. Kaj te vem, kaj študirajo :). To je le Mario Mario bo dobil mojih 10€ 1 Quote Link to comment
conali Posted December 16, 2016 Share Posted December 16, 2016 10e je res malo velik razen, če si res nek velik mario fan Quote Link to comment
TheRealDeal Posted December 16, 2016 Share Posted December 16, 2016 Mogoče je cena res malo previsoka, ampak vsaj mikrotransakcij ni. Quote Link to comment
TheRealDeal Posted December 18, 2016 Share Posted December 18, 2016 Na App Store-u ima igra dobrih 48k glasov s povprečnim ratingom 2,5 zvezdic od 5. Na Slovenskem App storu pa 56 glasov in 2/5 rating. Quote Link to comment
Recommended Posts