admins japanboy Posted December 3, 2016 admins Share Posted December 3, 2016 (edited) Torej končno smo ga dočakali - nadaljevanje The Last Of Us Part II. Kaj več od napovednika zaenkrat ni znano. Zatorej pridno spremljati temo v prihodnjih tednih/mesecih. P.S. Matej1990, očitno znaš gledati v prihodnost. Edited December 3, 2016 by japanboy Dodan napovednik z uradne YT PS strani. 2 Quote Link to comment
admins matej1990 Posted December 3, 2016 admins Share Posted December 3, 2016 KONČNO so uradno potrdili najavo! ALELUJA! 2 Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
N7 Ozi Posted December 3, 2016 N7 Share Posted December 3, 2016 to mi deli! jest pravzaprav ugotavljam, da mi je škoda metat ful keša vkrej samo zato, da mam nove špile, ker kot lahko potrdi @josko, potlej kar naenkrat nastane kup nepreigranih ali celo (!) v celofan zavitih, iger. torej, ko spucam ME na 100% se mi splača enako odsekat (mogoče... lej, to je vseen safr ) še takole klasiko na 100ko. da o tem, kako se ti špil vreže v mozak, niti ne govorim. 1 Quote Link to comment
josko Posted December 3, 2016 Share Posted December 3, 2016 @Ozi ko sem kupil PS3 prva igra je bila The Last Of Us vsak ki je igral na PS platformi mi je priporočal to igro in nakupa ne obžalujem kot tudi ne drugih iger ki jih Sony dela in so odlične in vedno ko jo preigraš ti potem čez nekaj časa spet zadiši in bo defintivno prednaročilo te mojstrovine vsaka čast ljudem ki to igro delajo Quote sony is the best:rock: http://www.speedtest.net/my-result/3756792885 Link to comment
Guest Posted December 3, 2016 Share Posted December 3, 2016 pownage pownage....preorder DAY 1. Quote Link to comment
TheRealDeal Posted December 3, 2016 Share Posted December 3, 2016 Kr za*eban je kitaro špilat. Morš met prste za to. Glede igre pa ... 1 Quote Link to comment
admins matej1990 Posted December 4, 2016 admins Share Posted December 4, 2016 Ko sem pa videl Firefly znak: Včeraj moja reakcija, ko je na koncu zapisalo TLoU Part 2: 1 Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
admins matej1990 Posted December 4, 2016 admins Share Posted December 4, 2016 Part 2 bo nasprotje prve zgodbe. Močan bo poudarek na sovraštvu, kar pove že njena nagovor v trailerju: "I'm gonna find, and I'm gonna kill, every last one of them." Tokrat bomo igrali kot Ellie (ponovno ravno obratno kot v prvem delu, kjer smo igrali kot Joel)! Kot je razvidno iz odraslejše Ellie v trailerju (sedaj tudi s tatujem!), se Part 2 zgodba začne nekaj let po dogodkih iz prvega dela. Ellie je sedaj stara 19 let. Part 2 zgodba bo dopolnjevala zgodbo iz prvega dela. Skupaj bosta oba TLoU dela predstavljala eno večjo zgodbo. Od tod tudi odločitev za poimenovanje Part 2. Razvijalci so razmišljali o drugih možnih karakterjih, ki bi imeli svojo zgodbo v TLoU, ampak so se na koncu odločili ponovno za Ellie in Joel, saj prav onadva predstavljata TLoU. Ta prizor v PSX napovedniku so pričeli delat 2 leti nazaj. Zato tudi toliko takšnih in drugačnih leakov o TLoU2. @21:15 je pokazan nov način zajemanja obraza, ki bo uporabljen v igri. Impresivna zadeva! Ellie se igra drugače kot Joel v prvem delu. Torej lahko pričakujemo drugačen a vendar že znan gameplay. Pri ND nočejo povedati datuma izida, da se jim ne bi zgodilo to kar se je pri U4. Ko bo prišel čas, bodo povedali kdaj. Gustavo Santaolalla se vrača tudi za Part 2!!! @37:20 se prične nov main theme song za Part 2 (zraven so še konceptne slike)! Ni ga čez TLoU main theme song! 3 Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
admins japanboy Posted December 4, 2016 Author admins Share Posted December 4, 2016 Meni ni jasno kako je lahko toliko časa živa, ko pa je imela, kolikor se spomnim, tumor v glavi? In pa vprašanje kako je glede Joela. Kolikor vem s 1. dela je hotela pomagati preostalim glede zdravila, ampak to bi pomenilo da bi ona morala umreti. Joel pa kolkor se spomnim je bil sebičen in ji je stvar prikril oz. je pobil one ljudi na koncu. Ali je izvedela resnico ali pa gre za nekaj drugega. Quote Link to comment
TheRealDeal Posted December 4, 2016 Share Posted December 4, 2016 Mogoče izvemo v "part 2". Madona ste neučakani Quote Link to comment
admins matej1990 Posted December 4, 2016 admins Share Posted December 4, 2016 Do izida moram nujno še 1x preigrat prvi del! Da bom še bolj neučakan. 1 Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
conali Posted December 4, 2016 Share Posted December 4, 2016 Jap, jst sm ga dans ze downloadal spet 1 Quote Link to comment
N7 Ozi Posted December 4, 2016 N7 Share Posted December 4, 2016 pred 1 uro, japanboy pravi: Meni ni jasno kako je lahko toliko časa živa, ko pa je imela, kolikor se spomnim, tumor v glavi? In pa vprašanje kako je glede Joela. Kolikor vem s 1. dela je hotela pomagati preostalim glede zdravila, ampak to bi pomenilo da bi ona morala umreti. Joel pa kolkor se spomnim je bil sebičen in ji je stvar prikril oz. je pobil one ljudi na koncu. Ali je izvedela resnico ali pa gre za nekaj drugega. jest sem razumel drugače; ima nekaj, kar ji omogoča imuniteto. obstaja izredno visoka verjetnost, da iz tega lahko naredijo "cure" ampak je ekstrakcija iz njene glave zanjo usodna. zato jo joel spizdi. in ker je pač trmast otrok, joel je pa preveč zgubu v lajfu, nje noče in se ji gladk zlaže. to je pri babah vedno pizdarija na kratko. 3 Quote Link to comment
admins matej1990 Posted December 4, 2016 admins Share Posted December 4, 2016 Tako je. Imuniteto bi ji lahko ekstraktali z operacijo možganov, kar pomeni da bi umrla. Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
Guest Posted December 5, 2016 Share Posted December 5, 2016 fantje vidim, da imate TLOU 1 ....a gremo narediti ekipo vsaj 6 v MP in si na hitro boostamo trofeje? Quote Link to comment
conali Posted December 5, 2016 Share Posted December 5, 2016 Jst sem za, če bo pametna ura. MPja se tukaj še niti dotaknil nisem Quote Link to comment
admins matej1990 Posted December 5, 2016 admins Share Posted December 5, 2016 MP je presenetljivo dober, ampak po moje ga sedaj igrajo samo še zagrizenci. Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
Guest Posted December 5, 2016 Share Posted December 5, 2016 pa trofeje hunterji da naredim platino, ker jo moram Quote Link to comment
admins japanboy Posted December 9, 2016 Author admins Share Posted December 9, 2016 Zanimiva analiza napovednika: Quote Link to comment
admins japanboy Posted October 31, 2017 Author admins Share Posted October 31, 2017 (edited) PGW 2017 napovednik: Edited October 31, 2017 by japanboy 1 Quote Link to comment
admins matej1990 Posted November 19, 2017 admins Share Posted November 19, 2017 Glede na oba dva trailerja bo TLoU2 res z DOSTI temnejšo tematiko od enice. Big lajk! Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
admins matej1990 Posted February 19, 2018 admins Share Posted February 19, 2018 Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
Guest Posted February 19, 2018 Share Posted February 19, 2018 give us gameplay yt Quote Link to comment
conali Posted June 12, 2018 Share Posted June 12, 2018 Dne, 19. 2. 2018 at 18:39, medenko1975 pravi: give us gameplay yt Evo ti ga, fresh from E3 😉 2 Quote Link to comment
Guest Posted June 12, 2018 Share Posted June 12, 2018 weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 🤘 Quote Link to comment
Recommended Posts