BuffaloSLO Posted December 16, 2016 Share Posted December 16, 2016 (edited) Pred kratkim je izšla igra Hill Climb Racing 2, nadaljevanje zelo pribljubljene Hill Climb Racing. Novost v Hill Climb Racing 2 so dnevni in tedenski challengi, pri katerih tekmuješ s svojimi FB prijatelji. Prav tako so dodali Ranked tekmovanja, v katerih tekmuješ proti ostalim igralcem iz celega sveta in tako zbiraš xpje za napredovanje v ligi, pri kateri se z vsakim napredovanjem odklene novo vozilo. Kot v prejšni verziji, pa niso pozabili na adventure mode, kjer poskušaš odpeljat čim dlje. Trenutno so na voljo 4 pokrajine in 5 vozil. Vsako vozilo lahko nadgrajuješ s kovanci, katere dobivaš med tekmovanji in z raznimi nagradami. Igra je na voljo za Android in iOS. Edited December 16, 2016 by BuffaloSLO 1 Quote Link to comment
admins matej1990 Posted December 16, 2016 admins Share Posted December 16, 2016 Igra, ki te zelo zasvoji, čeprav je koncept čisti pay-to-win, kar me že takoj v štartu odbija, da bi sploh sprobal dvojko. Vem da v enki več kot si vložil v avto, dlje si prišel. Da si vložil v avto si moral ali igrat, ali pa kupiti nadgradnje. Isto je predvidevam da sedaj v dvojki? Tekmovanja so pa dobrodošla novost. Je tudi isti koncept z nadgradnjami? Smiselno je da se pri tekmovanjih uporabi enako vozilo z enakimi nadgradnjami. Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
BuffaloSLO Posted December 16, 2016 Author Share Posted December 16, 2016 Ni ravno čisti pay to win, ker vseeno lahko z igranjem dobiš kovance, ampak je potrebno vložiti kar nekaj časa, da nadgradis vozila. Tekmovanja pa so kar mimo, ker tekmujes z istimi avti, katere si lastis. Torej, če boš zdaj zacel igrat, nimaš proti meni možnosti, ker imam avto že kar sfriziran :). Quote Link to comment
conali Posted December 16, 2016 Share Posted December 16, 2016 Koliko ur si pa vložil, da si nadgradil? Zgleda zanimivo, samo nevem če hočem še kak game na mobitelu, da bom še dlje na WCju 1 Quote Link to comment
BuffaloSLO Posted December 16, 2016 Author Share Posted December 16, 2016 Do zdaj sem igral uro in pol in imam kolko tolko nadgrajenega :). Quote Link to comment
admins matej1990 Posted December 16, 2016 admins Share Posted December 16, 2016 pred 1 uro, BuffaloSLO pravi: Ni ravno čisti pay to win, ker vseeno lahko z igranjem dobiš kovance, ampak je potrebno vložiti kar nekaj časa, da nadgradis vozila. Ok, mogoče res ni čisti P2W, ampak definitivno je prisoten osnoven koncept. pred 1 uro, BuffaloSLO pravi: Tekmovanja pa so kar mimo, ker tekmujes z istimi avti, katere si lastis. Torej, če boš zdaj zacel igrat, nimaš proti meni možnosti, ker imam avto že kar sfriziran :). Mi ni všeč. 2 Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
conali Posted December 28, 2016 Share Posted December 28, 2016 Zaleti se nekam s to igrico...zdaj na siht hodim 15minut kasneje 2 Quote Link to comment
admins matej1990 Posted December 28, 2016 admins Share Posted December 28, 2016 In iz WCja malo bolj dolgo. Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
conali Posted December 28, 2016 Share Posted December 28, 2016 Jap, WC time zjutraj se je podaljšal Quote Link to comment
BuffaloSLO Posted December 28, 2016 Author Share Posted December 28, 2016 Jaz sn tud not pado Quote Link to comment
josko Posted December 28, 2016 Share Posted December 28, 2016 tudi jaz igram igra te kar zasvoji ko enkrat začnem sem za celo uro al pa še več dober Quote sony is the best:rock: http://www.speedtest.net/my-result/3756792885 Link to comment
monobob1 Posted August 29, 2019 Share Posted August 29, 2019 Hey fantje! hill climb racing 2 ima že nekaj časa multiplayer opcijo! Če ima kdo kakšno željo da se pridruži moštvu Monowheel Pro vas vse skupaj lepo vabim. Smo 27. na svetu! Mal se moramo še pojačat...iščemo dobre playerje! Discord aplikacijo zihr poznate...tu nas najdete: https:/discordapp.com/invite/TcZDVWw Če se vam ne da kliknit na link poiščite mene na MSN-ju (Bojan Perko), da vam dam geslo za vstop v našo ekipo. upam da ne smetim s tem po forumu in da se nam kdo pridruži :) lp Quote Link to comment
Recommended Posts