Samotar Posted December 20, 2016 Share Posted December 20, 2016 (edited) Xbox Store Checker klik ni in preveri Je povezava do strani kjer imate skoraj vse xbox store na enem mestu valuta trgovine in primerjava cen v € ali $ zelena oznaka pomeni najcenejša cena , rdeča najdražja.... Stran ima tudi kategorije ; dnevno največ ogledanih iger, deals with GOLD oz. znižanja, nove igre.... Če pogledaš primer igra ASTRONEER (Game Preview) USA je 19.99$ oz 19€ zdaj pa poglej na RUS je pa špil 499 р. (RUB) oz. 7.66€ . Praktično je špil cenejši več kot polovico tako si privarčeval 10€ Jaz uporabljam 3 store to so Brazil, Russi in Honk Kong ja pa USA kjer mam profil . Prej si lahko imel kreditno naštimano na vse store rabil si samo naslov ampak so na žalost blokirali pri M$ . Tako ker je blokirana kreditne kartica (imajo neko regijsko preverjanje in tudi vpn ne pomaga) in PayPal enako ne spusti.....pa tudi account profila imam USA . Se pa verjetno sprašuješ kako pa lahko jaz kupujem na Brazil in Russkem storu s tem da je moj profil (Samotar) regijsko USA.... večini primerih je razlika v ceni očitna vsak € šteje hmmm no pa da vidimo , če sploh koga zanima ..... nadaljujem tukaj........ če bo interes Edited December 20, 2016 by Samotar 4 Quote Xbox Link to comment
BuffaloSLO Posted December 20, 2016 Share Posted December 20, 2016 Čeprav nimam xboxa ne zanima Quote Link to comment
Samotar Posted December 20, 2016 Author Share Posted December 20, 2016 (edited) te.... ne zanima... grem naprej Until Dawn špilat Edited December 20, 2016 by Samotar Quote Xbox Link to comment
admins matej1990 Posted December 21, 2016 admins Share Posted December 21, 2016 Zanimivo, meni je pred meseci vseeno šlo dodati moj MasterCard na USA profil s tem trikom lažnega USA naslova pri kartici. Lahko da vsake toliko preverijo ali podatki na kartici resnično držijo. Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
maratonec5 Posted December 21, 2016 Share Posted December 21, 2016 ja, in fašeš lep banhammer pri takšnih karafekah Quote Link to comment
admins matej1990 Posted December 21, 2016 admins Share Posted December 21, 2016 Ne, ne fašeš bana. Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
AlesGruden Posted November 26, 2018 Share Posted November 26, 2018 eno vprašanje, če je že kdo kdaj to delal. Jaz imam registriran acconut na UK. A zadeva deluje, če greš na marketplace.xbox.com/en-us in tam čez kupiš igro. Npr. v trenutni akciji black friday je Lego igra v UK 9funtov v US pa 5$, kar je v pol cene. A zadeva deluje, če grem jaz na PC-ju na ameriški market store in tam kupim? LP ALeš Quote Link to comment
SiK Posted June 16, 2019 Share Posted June 16, 2019 Se mi zdi da deluje vsak meni je pri forzi kot se spolnem. Quote Link to comment
Recommended Posts