Bessie Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 Sicer še ne deluje 100% ampak homebrew aplikacije že delujejo, NDS emu na PSP Čisto na dnu strani! Quote Link to comment
PaNdEcK Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 In zakaj si moral napisat 200x A ? Quote Link to comment
Bubanstix Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 In zakaj si moral napisat 200x A ? Temu se reče val navdušenja Quote Link to comment
Bessie Posted August 10, 2007 Author Share Posted August 10, 2007 Ne temu se reče val zgroženosti, verjetno pa tudi pretiravnaje z branjem stripov v mladosti, mislm NDS na PSP-ju pa to je bogokletno aaaaaaaaa, držte me.... Quote Link to comment
admins Anduril Posted August 10, 2007 admins Share Posted August 10, 2007 .. in povsem neuporabno. Koliko špilov pa je na DSju, ki za normalno igranje ne nucajo stylusa? Bore malo. Quote Link to comment
Bubanstix Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 Ne temu se reče val zgroženosti, verjetno pa tudi pretiravnaje z branjem stripov v mladosti, mislm NDS na PSP-ju pa to je bogokletno aaaaaaaaa, držte me.... al pa tk, kker za kere Quote Link to comment
kekken3 Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 Mmm, že vidim, kako bo ta projekt v najboljšem primeru uspel iti po stopinjah nikakvega N64 emulatorja, ki ima že sto updejtov, pa še zdaj ne gre nikamor. Pa še, če bi kdaj zares šel kot po maslu (kar po itak ne bo nikoli - 32 MB RAMa FTL), ni touch screena. :bleh: Quote Link to comment
mumbo Posted August 14, 2007 Share Posted August 14, 2007 Pa ni dual screena. Edino če daš psp v navpični položaj pa nardijo v emulatorju en ekranček zgoraj enga spodaj. sm to je res glupost delat emulator dsja za psp. Quote Link to comment
Bessie Posted August 14, 2007 Author Share Posted August 14, 2007 Posnetek ok zaenkrat nič pretresljivega... Quote Link to comment
mumbo Posted August 14, 2007 Share Posted August 14, 2007 aha, so kar mojo idejo pobrali o ekrančih.. vidim na tubi. itak ne bo nič iz tega. Quote Link to comment
PaNdEcK Posted August 14, 2007 Share Posted August 14, 2007 Pa kaj si ti ja nor ej... To tak hudo šteka, da bi rabo celi tedn, da bi pr pokemonih enega pokemona ujel. Quote Link to comment
č.u.k. Posted August 14, 2007 Share Posted August 14, 2007 @Bessie: a znaš japonsko? Quote Link to comment
jurc-back Posted August 14, 2007 Share Posted August 14, 2007 Pa kva ste tok nepotrpezljivi... to je komaj zacetek delanja emulatorja... sej veste kok dolg so mogl delat da so nardil en dokaj spodobn emulator za GBA... Tko da mal pocakte pa boste vidl kva bodo naredl(bodimo optimisti) Quote Moj blog: http://zabava.blog.siol.net Link to comment
SlashSpeed Posted August 14, 2007 Share Posted August 14, 2007 itq bo brezveze, ker nimaš touchscreena (kje je kle zabava?). Pa še to tisti, ki si boste lastili emulator boste imeli tudi piratske rome, kar pa ni prav Quote Link to comment
jurc-back Posted August 14, 2007 Share Posted August 14, 2007 Seveda ni prav, je pa zabavno Quote Moj blog: http://zabava.blog.siol.net Link to comment
č.u.k. Posted August 14, 2007 Share Posted August 14, 2007 Ma ne mores igralno emulirat N64-quality sistema (ki ima kup sebi lastnih funkcij zapovrh) na konzolici s sposobnostmi Dreamcasta. Kot je ze kekken napisal - forget it. Quote Link to comment
MaTiCeK Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 Bil bi uporaben za spile tipa castelvania, the new super mario bros in konec koncev tudi pokemone. Ampak fantje, a se vam ne zdi tale emulator totalno v sivem podrocju, glede na to da DS nosi tolk dnarja Nintendu? Quote Digitalni šepet Link to comment
Recommended Posts