Dobrodošli v skupnosti KSi - Konzole Slovenija

Hej ti, Gost!

Vidim te kako te mika postati član največje konzolastične skupnosti Konzole Slovenija, pri nas. Nikar se ne obotavljaj. 

Z registracijo prejmeš dostop do vseh modernih vsebin spletne skupnosti; sodeluješ v debatah, pridobivaš zaupanje skupnosti z ocenami za trud in npr. dobre odgovore na vprašanja ostalih uporabnikov.

 

Na spletišču imamo lastno Čvekalnico za hitro izmenjavo sporočil ter kup dodatnih kul zadev kot se za prave gaming fane spodobi! Ob registraciji se dotično sporočilo poslovi z zaslona. 

 

Super hitro prijavo ti omogočamo tudi preko Facebook vtičnika.

Vabljen/a!

  • 0
Vpiši se za sledenje  
Sledilci 0
Marina89

Ps4 in stara televizija

Vprašanje

Pozdravljeni! :)

 

Upam, da vas moje neznanje ne bo razjezilo-mojemu fantu sem namreč za rojstni dan kupla ps4 slim. Pri meni doma pa so ravno zamenjali tv in sem prastaro televizijo vzela s sabo (sony lcd color tv KLV-27HR3). Zanima me, ce se to sploh da priklopit? To da bo resolucija in podobne stvari zelo slaba razumem-ta tv je res za prvo silo! :)

 

Hvala za odgovor

 

0

Deli prispevek


Povezava do prispevka
Deli na ostalih straneh

6 odgovorov na vprašanje

  • 1

Pozdravljena!

Žal PS4 konzole ne bo šlo direktno priklopiti na tale TV. Težava je, da naveden televizor podpira le analogne priklope (scart in činči), PS4 pa ima le digitalnega (HDMI).

Da se sicer zadevo rešiti preko pretvornika (HDMI to SCART), kot je na primer tale: HDMI to SCART adapter Kakšna bo kvaliteta ne znam povedati, ker še nisem prišel v takšno situacijo oz. sem se ji vedno izognil. Načeloma so vsi ti pretvorniki dobri le kot začasna rešitev. Ta konkretno je iz Kitajske, tako da se čaka cca 1 mesec na dostavo. Nekaj jih je tudi na eBayu iz EU, ampak imajo ceno cca 20€.

 

Kot si sama omenila je tudi resolucija slabša od današnjih sodobnih TVjev, tako da ne bi mogel izkoristiti PS4 potenciala. Potem so tukaj še barve, svetilnost, kontrast, zvok, zamik ob pritisku gumba na kontrolerju in nato videna reakcijo na TVju,...

 

Jaz se v opcijo s pretvorniki ne bi podal. Če gresta v trgovino kupiti nov TV za 250€, bo VELIKO boljši od zgoraj omenjenega modela. V kolikor je to preveč, pa priporočam Bolho. Se najde marsikaj za smešni denar, samo spremljati je potrebno ponudbo.

tl;dr: NE. :D

2

Deli prispevek


Povezava do prispevka
Deli na ostalih straneh
  • 0

če ima HDMI seveda.....ker nima

 

However, when you look around the back you realise that looks aren't always everything. Two Scart connections are offered, with only one of them RGBenabled, the other is restricted to S-video and composite video, but that's about it for picture feeds. There's no component, no VGA PC input and not a whiff of a digital socket whatsoever.

 

https://www.manualslib.com/manual/247463/Sony-Wega-Klv-27hr3.html?page=29#manual

 

SMETI ali šenkaj naprej.

 

vzameš novo TV, so poceni.

0

Deli prispevek


Povezava do prispevka
Deli na ostalih straneh
  • 0

Sem se bala tega! :) hvala za odgovore! :)

0

Deli prispevek


Povezava do prispevka
Deli na ostalih straneh
  • 0

Zakaj bala? TV pa res ni velik strošek :huh:

-1

Deli prispevek


Povezava do prispevka
Deli na ostalih straneh
  • 0
Pred 31 minutami, medenko1975 pravi:

Zakaj bala? TV pa res ni velik strošek :huh:

nikoli se ne ve za nekatere je lahko to velik strošek za druge pač ne potem pa so še ostale stvari v glavnem želim ji da se zadeva reši in pa nabavi tv pa tudi če je 200EUR bo veliko boljše kot pa na stari tv kjer bo veliko po domače povedano slika štekala in zaostajala

3

Deli prispevek


Povezava do prispevka
Deli na ostalih straneh
  • 0

če pa ni problem pa lahko tudi kak monitor TV 24'' dobiš za 120-130€ v Leclercu.

0

Deli prispevek


Povezava do prispevka
Deli na ostalih straneh

Ustvari račun ali se vpiši za komentiranje

You need to be a member in order to leave a comment

Ustvari račun

Ustvari si svoj račun v naši skupnosti. Izredno preprosto!


Register a new account

Vpiši se

Že imaš račun? Vpiši se tu.


Vpiši se
Vpiši se za sledenje  
Sledilci 0

NA KRATKO O KSi

KSi je na sceni prisoten že več kot 10 let. V svojem najstniškem obdobju je enako nepredvidvljiv in smotan, ob enem pa vedno bolj zvedav in nekoliko samovšečen v smilsu, da se trudi biti čedalje boljši.

Ekipa, ki bdi nad delovanjem in produkcijo je skupina skrajnih igričarskih zanesenjavkov. Od tega imamo nekateri že svoje družine in mirno lahko trdimo, da smo že prešli v fazo igričarske modrosti in odgovornosti. =)

KSi EKIPA I. REDA

Selfie time! V vsem svojem sijaju, zvesti svojemu igričarskemu duhu. =)

konzole_slovenija_ekipa

PRAVNO IN NUJNO ZLO

Na spodnjih povezavah najdeš vse informacije o tem kakšen pravni bav-bav je prebijanje spletnega časa na naših straneh ter vsa ostala (pravna) (ne)nujna navlaka. Hm...

OGLAŠEVANJE

Vsakršno oglaševanje brez soglasja in ustreznega dogovora z vodstvom KSi je strogo prepovedano. Neupoštevanje tega strogega pravila pomeni takojšnjo sankcijo - zaklep uporabniškega računa.

V kolikor želite oglaševati pri nas, nam pišite preko epošte ali kontaktnega obrazca na dnu strani.